Savich написа:Цитат(Savich @ Dec 3 2008, 21:03) Целия проблем идва от това, че никой не ти казва има ли бъгване от страна на Cufto или няма . Ми, админите , в случая Freeico, излез със позиция бе човек виждаш че ситуацията е сложна . Защо го пуснахте в игра преди да минат тия 48 часа за проверка ??? Сега така наречения Eliseec пише че бил ти пратил 1000нанки и затова си го пуснал по-рано ?? Ясно е че е тъпотия , ама като няма някакви обяснения по случая от твоя страна започват догадки и съмнения .... напразно ли няколко човека си изтрихме асс-та . Имало ли е нарушение ? Не е ли имало ? Мисля че това ти трябва да го кажеш . Щом си го пуснал явно няма нарушение , така ли е ? И ако няма нарушение , можеш ли да провериш как е събрал тия 5мил ресурс . Възможно е да е невинен , в крайна сметка от един астероид на макс може да извади над 150к газ с 6 астроплоатации . Не го знам колко флоти може да пуска и колко добри астероида е хванал и колко ресурс си е купил плюс начините описани от Korahmor , но все пак ако можеш да дадеш някаква информация ще спреш всички тези догадки ! Незнам, ... на никой ли не му пука че петтима от топ 10 се изтрихме, заради този спор ! Или всичките ей така ни е страх от този eliseec и затова ??
Извинявам се за тона , но за мен това е незаинтересованост !
Чисто и просто админите си вършат работата доброволно никой не ги кара на сила ,Не са длъжна да се задълбочават и да ви дават отчет . има си шефове играта има си съпорт пишете там, или се оплачете на ривера . Ицо върши каквото може и според мен доста добре ,че вие сте се изтрили, това е най голямата глупост която сте направили в този момент