Предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

и аз, и аз :)
Ама нещо много лакоми тез конкурентите - малко са наличните на базова, та моите се харчат като топъл хляб, че търсят още ;)
Те топаджиите са друга бира, нашата е по-вкусна :a055: .
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Абе нидей сига за биричка, че пих некви парацетамоли и немога да пия биричка :(
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

не чи нимой,нище! :crazy_pilot:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Nov 13 2008, 15:14) Я пак, какви са условията за търговия в спийда, кое е по-различно, къде го прочете, че аз май не съм разбрал?
Питай Роял как се вдигат няколко милиона за седмица, като имаш и купувачи на горе-долу толкова точки :) . Разбира се, форумните разследващи журналисти веднага разкриха конспирацията, бъговете, както и че всички имаме сестри и те до една са к***и, ама ти си имай едно наум за търговийката :P . Eдин истински търговец знае какви са предимствана на Спийда... (ух, мали, 8 планети, мали :oh_kotiooo: едва са удържам :) малиии и мините с 4 нива повече... алеее, че ме сърбят пръстите.. ).
Последна промяна от LoaD на чет ное 13, 2008 4:44 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Nov 13 2008, 17:36) Питай Роял как се вдигат няколко милиона за седмица, като имаш и купувачи на горе-долу толкова точки :) . Разбира се, форумните разследващи журналисти веднага разкриха конспирацията, бъговете, както и че всички имаме сестри и те до една са к***и, ама ти си имай едно наум за търговийката :P . Eдин истински търговец знае какви са предимствана на Спийда... (ух, мали, 8 планети, мали :oh_kotiooo: едва са удържам :) малиии и мините с 4 нива повече... алеее, че ме сърбят пръстите.. ).
ми аз мога да ти кажа за търговията във спида ,50 мил метал за 3 дни се превъртат пък печалбата сам си я смятаи ,да не забравя тогава беше с по 5 планети
и тогава стациониране не ползваш :f020:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”