Гидове

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 24 2008, 10:57) Вече си една стъпка по-близо до гидството....
Намерихме слабото звено във веригата :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

A за чипса никой нищо не казва!!!
Гидове от всички вселени обединявайте се!!!
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Sep 24 2008, 10:54) Стига бе Пеше, няма световен заговор и конспирация срещу теб.То твоето почна да бие на "нарцисизъм".

Ники, не казвам че има нещо срещу мен, просто вие ми казвате че това ми е проблема, правописа, аз казвам че няма никакво значение това . Това е кандидатурата си я подавам за гид във спееда и за гид във 1-ва :p140:

edit:Ако бъде отхвърлена кандидатурата , съм го казал и пак ще го кажа ,че няма място за сърдене . Ракията и до мен, бара е до мен и коладжиките са до мен. Таман ши си излея мъката :a055:
Последна промяна от Mo`Money на ср сеп 24, 2008 8:00 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Sep 24 2008, 11:04) A за чипса никой нищо не казва!!!
Гидове от всички вселени обединявайте се!!!
Ти внимавай с чипса, че ставаш оранжав :) .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Sep 24 2008, 11:06) Ти внимавай с чипса, че ставаш оранжав :) .
Зелен съм си стига ме лъга,че половин час се оглеждах тука.
Червените са виновни. :crazy_pilot:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Язък, такъв материал при мен не се задържа!
Ей на вчера се върна една позната от Поморие и довечера ще правим тест на домашната :P
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Porter написа:Цитат(Porter @ Sep 24 2008, 11:13) Язък, такъв материал при мен не се задържа!
Ей на вчера се върна една позната от Поморие и довечера ще правим тест на домашната :P
Не влизай в противоречие с неписаните закони!!! Тест се прави само с верни другари.... с познатата други неща се вършат....
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Sep 24 2008, 10:48) edit:Портер няма тест , гид се правят само приятелите на ад мините. Винаги е било така, няма място за сърдене :a055:
малко почна да говориш на изуст май? Огледай раздела задай въпрос на вселена 3 намери горе-долу на 3та страница. Има си тема, има си въпроси. Нито един от гидовете не е избран без да ми е писал. Мога да посоча и пример с човек в тази тема който въпреки че познавам добре се е кандидатирал по общия ред.
Има и още нещо по кето може да се замислиш. Гида не е само желание. Трябва да е човек на който може да гласуваш довери. Защо моя френд Рояла не е гид? Мислиш ли че знае по-малко от гидовете за играта? В крайна сметка само познанието не е достатъчно. Трябва да има и критерии според държанието му.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ама много ми е чудно защо се натискате за това гидство ..... сигурно защото искате да отговорите на 2-3к безсмислени въпроса :lol:
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Ами с верни дружки ще тестваме, пък повод ще си измислим :a055: Още не съм си видял новите съквартиранти и съм решил да нахълтам с компания и количество алкохол! Както се казва първото впечатление е мног важно :c022:
Пък за гидовете става ясно що са малко...всеки се скрънзи за домашни елексири!

П.С. Не се натискам, стана ми любопитно и попитах. А по-сериозно по тема ще кажа, че и да няма гидове винаги има хора, които да помогнат. Стига да имаш желание да разбереш все ще намериш кой да питаш!
Последна промяна от Porter на ср сеп 24, 2008 8:30 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”