kireto написа:QUOTE(kireto @ Aug 11 2008, 14:01) давай бе,Данте литвай с рецките и траснките ама само да не ни обвинят в Наливане
Съжалявам зелено си ми 4 пъти повече точки от теб съм и немога да ти летя ако искаш на съюзниците и с тях може да си поиграем
oFF / Петре тихо ти моля те пак ще ревеш сутринта как ти и спрял тока или нета и как ще ме псуваш във скайп щотото съм ти летял
Край на oFF
Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Aug 11 2008, 14:06) Съжалявам зелено си ми 4 пъти повече точки от теб съм и немога да ти летя ако искаш на съюзниците и с тях може да си поиграем
oFF / Петре тихо ти моля те пак ще ревеш сутринта как ти и спрял тока или нета и как ще ме псуваш във скайп щотото съм ти летял
Край на oFF
никой път не съм те псувал даже си спомням че ресурс ти пращах да дръпнеш ама ти май нещо ...
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Aug 11 2008, 14:06) Съжалявам зелено си ми 4 пъти повече точки от теб съм и немога да ти летя ако искаш на съюзниците и с тях може да си поиграем
Край на oFF
Зелен съм ти хмммм,сигорно пак си се делнал и си зел новоо acc мухахах като всеки рунд
Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Aug 11 2008, 18:37) hellwings нещо ме тварат... особено кирето... но първия, който ми стане бял (което се самнявам да стане) го захващам...
и ти ли като Данте с транси и реци ще го биеш
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce