дай да правя само рецки и никой да не ми лети защото нямам 2 кръста... айде елате ми кажете че ако видите 1000 мегита няма да се опитате да ги рецнете - транспортна флота, ама щом е забравена е флота за рецкане, също има сила на атака... макар и малка
The BIG One Is Back !!!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Хайде стига сте викали че бил транспортна флота само, ми да е правил бойна, каквото оставил това счупил човека
дай да правя само рецки и никой да не ми лети защото нямам 2 кръста... айде елате ми кажете че ако видите 1000 мегита няма да се опитате да ги рецнете - транспортна флота, ама щом е забравена е флота за рецкане, също има сила на атака... макар и малка
Последна промяна от crab на пет юни 27, 2008 2:06 pm, променено общо 1 път.
Абе някак това не ми прилича на битката на "най-големия". Не знам за вас. Иначе е мнооооого доходен удар и откъм бойни точки, и откъм ресурс. Но много се вживявате вече... вероятно правите битки изключително рядко, за да се радвате, поствате и да спорите във форума за всеки възможен удар, ако ще и сонда по сонда... няма смисъл. Пожелавам на нападателят още все на такива битки да му върви, защото яко вдигат в класацията :>
И понеже аз малко не съм в час... никога досега не бях чувал, че "най-големия" в тази игра бил No_Fear, впрочем, за пръв път виждам този ник... та, откога горе-долу е получил този свой ранг и в следствие на какво по-точно? Мое да е някоя изгряваща звезда. :>
И понеже аз малко не съм в час... никога досега не бях чувал, че "най-големия" в тази игра бил No_Fear, впрочем, за пръв път виждам този ник... та, откога горе-долу е получил този свой ранг и в следствие на какво по-точно? Мое да е някоя изгряваща звезда. :>
Последна промяна от LoaD на пет юни 27, 2008 2:08 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
gajet_killer
Именно - много WP точки, много рец (общо голяма печалба), малко загуби -> най-големияLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) Абе някак това не ми прилича на битката на "най-големия". Не знам за вас. Иначе е мнооооого доходен удар и откъм бойни точки, и откъм ресурс.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) Но много се вживявате вече... вероятно правите битки изключително рядко, за да се радвате, поствате и да спорите във форума за всеки възможен удар, ако ще и сонда по сонда... няма смисъл.
Всичко е в името на всеобщото благо и комедията, която се получи в последствие (актьорите сами си се включиха, без предварителни кастинги, само трябваше да почакаме малко)
Не си го виждал до сега, защото те е заслепявалLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) И понеже аз малко не съм в час... никога досега не бях чувал, че "най-големия" в тази игра бил No_Fear, впрочем, за пръв път виждам този ник... та, откога горе-долу е получил този свой ранг и в следствие на какво по-точно? Мое да е някоя изгряваща звезда. :>
Последна промяна от gajet_killer на пет юни 27, 2008 2:22 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
МистерияLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) И понеже аз малко не съм в час... никога досега не бях чувал, че "най-големия" в тази игра бил No_Fear, впрочем, за пръв път виждам този ник... та, откога горе-долу е получил този свой ранг и в следствие на какво по-точно? Мое да е някоя изгряваща звезда. :>
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
а ве пич я се грамни най-добре !!! в СМЕРШ съм вече 4-ти рунд(малко излагах 3 рунда и половина) така от както играя в СМЕРШ съм с ник No_FeaR ,а и от преди това си играя с този ник! та не ми обяснявай някакви глупости! VaN__ ти ми открадна ник-а !?! та само твоя ник ли може да е VaN__ ? ти си заел пръв този ник тъй ,че не ми пука...да се регне No_FeaRr или както иска това мен не ме засяга ! и само , ако може да знам кога е играл с тоя ник мноооооого ми е чудно !!!VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 27 2008, 13:36) Сега ... нека се уточним. Ламерите сме малко. Всички са каси. Битката е перфектна. Веднага грабва окото с перфектното мазало, което е станало. Може би нападателя е стоял и дебнал с месеци зайчето ... Ето до какво води постоянството. Хвала на най-добрите. Хвала на всички ... Хвала и на касите, че ги има. Хвала и на ламерите, че ни биете. Хвала на Маниака, че пак бъгва ... леглото вечер ... Хвала на Лил, че има 18то спай, хвала на Гажет, че е ... каса, хвала на Краси, че е администратор, хвала и на зайчето, че не й пука, хвала и на NoFear, че като му казах, че са му откраднали ника, само ми каза, че скоро ще се регне ... Хвала на Ангела, че е шматка, хвала и на Ривъра ... Хвала на ... ае на който се сетите. Хвала и на Астата, че се подиграваше В ИГРАТА със Смерш, хвала и на Файтъра, че е печено момче, ама като го ядосат и се ядосва ... Хвала на някои хора, които не могат да понасят загубите или истината. Бой по каските ... Или както обичаше да казва истинския NoFear - Бой, е*ане и сребска музика ...
Нов Безстрашен, нека ти предам нещо от човека, който играеше много по-отдавна от теб с този ник. Направо ще го цитирам:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
ЦЪК
Питай някой запознат от кога е тази страничка. Ей там, долу, ще намериш един NoFear. Питай, питай, ази ще почакам. И за да ти дам малко ... по-подробно обяснение /разбира се, ти сам ще определиш от кога е това/, ще ти кажа, че акаунта влезе на 10к в СССР, ама преди това беше неактивен, тъй като го бяха ударили. Тъй че ... тук е поне на 1 месец .. може и повече ...
П.П. Да ти обясна защо съм с 2 "_" ... Просто, като се регвах, не ми даде да използвам 3 символа и аз за по-сигурно сложих 5 ... А защо е този ник и дали съм 1я ... Да, 1я съм с тази причина, с която го "нося".
П.П.2 Зайче, нали ти казах, че съм се подготвил
П.П.3 Гажет, ти мен за балам ли ме мислиш
За да ти покажа нещо, значи ... ще се използва все някога
И да не останат разочаровани другите :
За Родину, За Сталину !
Едит: Едва ли знаеш значение на думата "пич", за да я използваш. Когато го намериш, тогава вече може.
Питай някой запознат от кога е тази страничка. Ей там, долу, ще намериш един NoFear. Питай, питай, ази ще почакам. И за да ти дам малко ... по-подробно обяснение /разбира се, ти сам ще определиш от кога е това/, ще ти кажа, че акаунта влезе на 10к в СССР, ама преди това беше неактивен, тъй като го бяха ударили. Тъй че ... тук е поне на 1 месец .. може и повече ...
П.П. Да ти обясна защо съм с 2 "_" ... Просто, като се регвах, не ми даде да използвам 3 символа и аз за по-сигурно сложих 5 ... А защо е този ник и дали съм 1я ... Да, 1я съм с тази причина, с която го "нося".
П.П.2 Зайче, нали ти казах, че съм се подготвил
П.П.3 Гажет, ти мен за балам ли ме мислиш
За Родину, За Сталину !
Едит: Едва ли знаеш значение на думата "пич", за да я използваш. Когато го намериш, тогава вече може.
Последна промяна от VaN__ на пет юни 27, 2008 3:18 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
gajet_killer
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
леле-леле-леле, къде ме върна-а-а-а.... В първи клас, голямото междучасие... Ах, спомени, спомени...VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jun 27 2008, 17:17) ЦЪК
П.П.2 Зайче, нали ти казах, че съм се подготвил![]()
П.П.3 Гажет, ти мен за балам ли ме мислишЗа да ти покажа нещо, значи ... ще се използва все някога
![]()
За Родину, За Сталину !
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
Ludetina
отказа меTaison написа:Цитат(Taison @ Jun 27 2008, 21:10) Ама ти направо си го отказъл от играта... малеееее, много транси си му свалил![]()
някой да не е видял, че моднах
Последна промяна от Ludetina на пет юни 27, 2008 7:26 pm, променено общо 1 път.