The BIG One Is Back !!!

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

Хайде стига сте викали че бил транспортна флота само, ми да е правил бойна, каквото оставил това счупил човека
дай да правя само рецки и никой да не ми лети защото нямам 2 кръста... айде елате ми кажете че ако видите 1000 мегита няма да се опитате да ги рецнете - транспортна флота, ама щом е забравена е флота за рецкане, също има сила на атака... макар и малка :)
Последна промяна от crab на пет юни 27, 2008 2:06 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе някак това не ми прилича на битката на "най-големия". Не знам за вас. Иначе е мнооооого доходен удар и откъм бойни точки, и откъм ресурс. Но много се вживявате вече... вероятно правите битки изключително рядко, за да се радвате, поствате и да спорите във форума за всеки възможен удар, ако ще и сонда по сонда... няма смисъл. Пожелавам на нападателят още все на такива битки да му върви, защото яко вдигат в класацията :>

И понеже аз малко не съм в час... никога досега не бях чувал, че "най-големия" в тази игра бил No_Fear, впрочем, за пръв път виждам този ник... та, откога горе-долу е получил този свой ранг и в следствие на какво по-точно? Мое да е някоя изгряваща звезда. :>
Последна промяна от LoaD на пет юни 27, 2008 2:08 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) Абе някак това не ми прилича на битката на "най-големия". Не знам за вас. Иначе е мнооооого доходен удар и откъм бойни точки, и откъм ресурс.
Именно - много WP точки, много рец (общо голяма печалба), малко загуби -> най-големия :) Ооооооох, дай Боже всеки му, като сте най-зле все така да сте (искренно го пожелавам на всеки) ;)

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) Но много се вживявате вече... вероятно правите битки изключително рядко, за да се радвате, поствате и да спорите във форума за всеки възможен удар, ако ще и сонда по сонда... няма смисъл.

Всичко е в името на всеобщото благо и комедията, която се получи в последствие (актьорите сами си се включиха, без предварителни кастинги, само трябваше да почакаме малко) :)

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) И понеже аз малко не съм в час... никога досега не бях чувал, че "най-големия" в тази игра бил No_Fear, впрочем, за пръв път виждам този ник... та, откога горе-долу е получил този свой ранг и в следствие на какво по-точно? Мое да е някоя изгряваща звезда. :>
Не си го виждал до сега, защото те е заслепявал :b090: :t010:
Последна промяна от gajet_killer на пет юни 27, 2008 2:22 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2008, 16:05) И понеже аз малко не съм в час... никога досега не бях чувал, че "най-големия" в тази игра бил No_Fear, впрочем, за пръв път виждам този ник... та, откога горе-долу е получил този свой ранг и в следствие на какво по-точно? Мое да е някоя изгряваща звезда. :>
Мистерия :c022:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
No_FeaRrR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 06, 2008 2:53 pm
Контакти:

Мнение от No_FeaRrR »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 27 2008, 13:36) Сега ... нека се уточним. Ламерите сме малко. Всички са каси. Битката е перфектна. Веднага грабва окото с перфектното мазало, което е станало. Може би нападателя е стоял и дебнал с месеци зайчето ... Ето до какво води постоянството. Хвала на най-добрите. Хвала на всички ... Хвала и на касите, че ги има. Хвала и на ламерите, че ни биете. Хвала на Маниака, че пак бъгва ... леглото вечер ... Хвала на Лил, че има 18то спай, хвала на Гажет, че е ... каса, хвала на Краси, че е администратор, хвала и на зайчето, че не й пука, хвала и на NoFear, че като му казах, че са му откраднали ника, само ми каза, че скоро ще се регне ... Хвала на Ангела, че е шматка, хвала и на Ривъра ... Хвала на ... ае на който се сетите. Хвала и на Астата, че се подиграваше В ИГРАТА със Смерш, хвала и на Файтъра, че е печено момче, ама като го ядосат и се ядосва ... Хвала на някои хора, които не могат да понасят загубите или истината. Бой по каските ... Или както обичаше да казва истинския NoFear - Бой, е*ане и сребска музика ...
Нов Безстрашен, нека ти предам нещо от човека, който играеше много по-отдавна от теб с този ник. Направо ще го цитирам:
а ве пич я се грамни най-добре !!! в СМЕРШ съм вече 4-ти рунд(малко излагах 3 рунда и половина) така от както играя в СМЕРШ съм с ник No_FeaR ,а и от преди това си играя с този ник! та не ми обяснявай някакви глупости! VaN__ ти ми открадна ник-а !?! та само твоя ник ли може да е VaN__ ? ти си заел пръв този ник тъй ,че не ми пука...да се регне No_FeaRr или както иска това мен не ме засяга ! и само , ако може да знам кога е играл с тоя ник мноооооого ми е чудно !!! :dizzy: :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

ЦЪК
Питай някой запознат от кога е тази страничка. Ей там, долу, ще намериш един NoFear. Питай, питай, ази ще почакам. И за да ти дам малко ... по-подробно обяснение /разбира се, ти сам ще определиш от кога е това/, ще ти кажа, че акаунта влезе на 10к в СССР, ама преди това беше неактивен, тъй като го бяха ударили. Тъй че ... тук е поне на 1 месец .. може и повече ...
П.П. Да ти обясна защо съм с 2 "_" ... Просто, като се регвах, не ми даде да използвам 3 символа и аз за по-сигурно сложих 5 ... А защо е този ник и дали съм 1я ... Да, 1я съм с тази причина, с която го "нося".
П.П.2 Зайче, нали ти казах, че съм се подготвил :)
П.П.3 Гажет, ти мен за балам ли ме мислиш :) За да ти покажа нещо, значи ... ще се използва все някога :)
И да не останат разочаровани другите :
За Родину, За Сталину !
Едит: Едва ли знаеш значение на думата "пич", за да я използваш. Когато го намериш, тогава вече може.
Последна промяна от VaN__ на пет юни 27, 2008 3:18 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Ти си един от най-големите актьори Ване, жалко, че се включи чак на края на филма, няма да може да ти се наслади драгия зрител (ъ-ъ-ъ, читател) :) Но знае ли човек... :c022:
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jun 27 2008, 17:17) ЦЪК
Питай някой запознат от кога е тази страничка. Ей там, долу, ще намериш един NoFear. Питай, питай, ази ще почакам. И за да ти дам малко ... по-подробно обяснение /разбира се, ти сам ще определиш от кога е това/, ще ти кажа, че акаунта влезе на 10к в СССР, ама преди това беше неактивен, тъй като го бяха ударили. Тъй че ... тук е поне на 1 месец .. може и повече ...
П.П. Да ти обясна защо съм с 2 "_" ... Просто, като се регвах, не ми даде да използвам 3 символа и аз за по-сигурно сложих 5 ... А защо е този ник и дали съм 1я ... Да, 1я съм с тази причина, с която го "нося".
П.П.2 Зайче, нали ти казах, че съм се подготвил :)
П.П.3 Гажет, ти мен за балам ли ме мислиш :) За да ти покажа нещо, значи ... ще се използва все някога :)
И да не останат разочаровани другите :
За Родину, За Сталину !
Едит: Едва ли знаеш значение на думата "пич", за да я използваш. Когато го намериш, тогава вече може.
леле-леле-леле, къде ме върна-а-а-а.... В първи клас, голямото междучасие... Ах, спомени, спомени...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Ама ти направо си го отказъл от играта... малеееее, много транси си му свалил :)
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Taison написа:Цитат(Taison @ Jun 27 2008, 21:10) Ама ти направо си го отказъл от играта... малеееее, много транси си му свалил :)
отказа ме :( ъхъ :( .... дори и на море ще ида ... ще се тровя с пилешки дробчета, шерденчета, червено вино .... каквото до`ди .... барем има лек за моята болка :)

някой да не е видял, че моднах ;)
Последна промяна от Ludetina на пет юни 27, 2008 7:26 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”