EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Jun 24 2008, 19:00) Касо мълчи не се обаждай да не повикам Диос![]()
![]()
ай да не се заяждаме аааа ?
онова в онзи рунд на онази вселена беше заради онази жена ...
Каса на каса вика ли бе .... ламуго
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Jun 24 2008, 19:00) Касо мълчи не се обаждай да не повикам Диос![]()
![]()
Дай малко пари и ще кажа още няколко, на тоя свят нищо не е безплатно.Пък може и някави бонуси или промоции да ти направя. Нищо не се знае.ама да ти кажа битка срещу (и) в форума досега не бях виждал, че и да се хвали човек с такова нещо...земи отиди на лекар.PONSE написа:QUOTE(PONSE @ Jun 24 2008, 18:28) Леле е тва ако не е физика , вече ми светна "ябълката падна от дървото има гравитация" , абе то закони имало в булфа тва ако е първия би ли бил така любезен да ни светнеш и във 2-рия закон на булфа ???![]()
Съжалявам че се отклонявам от темата . Но на някои хора голям им порасна . И хайде да ми припомниш кога все пак си се справил с тези два съюза - Защото с годините съм забравил.Това че сте били 2-3 дори и 5 не значи че сте разбили всички в съюза .Винаги съм приемал и съм държал да има и нови играчи които да се обучават в играта - ти просто си постигнал големите си успехи срещу някой от тях . И сега държиш всички да разберат че си най добрия . Ми добре разбраха го . А сега всяка една дума извън темата и битката те прави читател .VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 24 2008, 18:37) Защо ли си мисля, че досега не съм играл в 3та ... Ама разбира се, ти пак се мислиш за много добър и се изказваш неподготвен. Да, мога да се изправя срещу цял съюз и да набия на всеки един канчето. Доволен ли си ? Или пак те е нямало, когато с Ангелчето, тая каса, бяхме започнали Тамплиери & Boldly ... Защо ли си мисля, че те не ни разбира 1 кораб, повече от очакваното ... Говори си, не ми пречиш. Жалко, мислех те за малко ... по-добър играч ..