ей страх ме е разбрах ме те и тебе колко струваш искахте ми кординатите .... казах ви ги... щеше да ми скачаш .... после ами газ си нямал... нали беше ти голеия навитак да ме биеш... по добре върви са напиши "мн ме е страх" айде отивай да спиш че сънчо мина...No_FeaRrR написа:QUOTE(No_FeaRrR @ Jun 10 2008, 17:31) Noob-че ИМАШ ДУМАТА МИ , ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВДИГНА!!! ЕТО ПРЕД МНОГО ХОРА ГО ПИША ТОВА...! А ДРУГ В ВЪПРОСА ,ЧЕ ТЕБ ТЕ Е СТРАХ ! ТА ОТ КОЛКО ДНИ ЧАКАМ ТЕЗИ КООРДИНАТИ ВЕЧЕ НЗ...А ИНЕЧЕ ТЕЗ КАТО ТЕБЕ ГИ ЗНАМ КАК КАТО ВИДАТ ДЕБЕЛИЯ И СЕ КРИЯТ В МИШИ ДУПКИ
![]()
та ако решиш nick No_FeaR ! пиши да те рецна и тфа е
![]()
![]()
![]()
Империята отвръща на удара!!!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
хахаха Noobче ти малоумен ли си или да ? казах ти нещо нали ще ни нулиш всички с тея скаутчета и полеви
еми хайде давай аз те чакам имаш думата ми КАКТО САМ Я ПОЙСКА !!!! а сега вече се почна ,че мен ме било страх и всекакви простотий а дано вече си затвориш устата щото те видях колко струваш !!!
приятни битки БОЕЦО !
и само 1 последно напомняне NOOBче координати 1:161:6 ако решиш там съм но се съмнявам ,че би посмял да ме атакуваш хаха

приятни битки БОЕЦО !
и само 1 последно напомняне NOOBче координати 1:161:6 ако решиш там съм но се съмнявам ,че би посмял да ме атакуваш хаха
Последна промяна от No_FeaRrR на вт юни 10, 2008 9:09 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
недей са оправдава сега ти каза че ще летиш по мен ако не помниш... сигорно си болен човек и забравяш бързо нищо няма да ти се смея мн... върви са лекувай пък и ти казах че съм в 5-а как ти се струва че ще литна до 1-а палячо смешен... айде бягай при лекаря ... може пък и да успее да ти помогне... ама малко се съмнявам...No_FeaRrR написа:QUOTE(No_FeaRrR @ Jun 10 2008, 23:07) хахаха Noobче ти малоумен ли си или да ? казах ти нещо нали ще ни нулиш всички с тея скаутчета и полеви![]()
![]()
еми хайде давай аз те чакам имаш думата ми КАКТО САМ Я ПОЙСКА !!!! а сега вече се почна ,че мен ме било страх и всекакви простотий а дано вече си затвориш устата щото те видях колко струваш !!!
![]()
![]()
приятни битки БОЕЦО !![]()
и само 1 последно напомняне NOOBче координати 1:161:6 ако решиш там съм но се съмнявам ,че би посмял да ме атакуваш хаха![]()
![]()
![]()
Последна промяна от Big_Noob на вт юни 10, 2008 9:34 pm, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Бе тъй като ви чета ... нещо ми е много странно ... Единия вика "Ела", другия вика "Ела" ... Ако не сте разбрали да ви го кажа. Или всеки крие от другия какво има, или всеки има по някой и друг милион в борсата. Туй ще да е ... Ама ай да не се карате, литнете по мен 6:547:17. Имам само полеви кръстосвачи и звездни бойни ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
gajet_killer
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 10 2008, 23:36) Бе тъй като ви чета ... нещо ми е много странно ... Единия вика "Ела", другия вика "Ела" ... Ако не сте разбрали да ви го кажа. Или всеки крие от другия какво има, или всеки има по някой и друг милион в борсата. Туй ще да е ... Ама ай да не се карате, литнете по мен 6:547:17. Имам само полеви кръстосвачи и звездни бойни ....
На колко точки си бре, че аз съм близо - 6.616
Последна промяна от gajet_killer на вт юни 10, 2008 9:55 pm, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
на около 3 милиона 
[color=red]
VaN кво да ти кажа аз нямам нищо в борсата...за БОЕЦА незнам но и не ми пука щото той е ... та кът гледам БОЕЦА не му се лети от 5-та в 1-ва а аз как да литна ве Кр***н ? пууу ама си и тъп...бе няма кво да се занимавам с тебе...гледай си там скаутчетата някой да не ги начупи ,че са крехки и си троши тиквата...! 
Последна промяна от No_FeaRrR на вт юни 10, 2008 11:32 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
Дам, с интерес следим този спор. Кой ли ще "клекне" пред тежката заповед на другия и ще се престраши да литне, все пак... :>VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 10 2008, 23:36) Бе тъй като ви чета ... нещо ми е много странно ... Единия вика "Ела", другия вика "Ела" ...
Доколкото разбрах от постовете на тая страница - от дълго време насам хвърчат искри между двамата... а чак днес вече и координатите си разбраха... до края на месеца при късмет, може и някоя заблудена шпионска сонда да прифърка...
Последна промяна от LoaD на ср юни 11, 2008 12:21 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
ще свариш... да не сварим тез 2500 кръстчета... хахаочаквах да имаш повече ти със тез смешни кораби ще ме биеш..... скоро ще се срещнем освен ако ти не дойдеш... да те понапляскам...No_FeaRrR написа:QUOTE(No_FeaRrR @ Jun 11 2008, 14:44) еми пича щел да ни нули целия съюз а дори не смее да ни шпионирае дано някой ден да се престраши знае ми координатите аз съм там и го чакам
та аз му казах ,че го каня на вечеря и аз съм зготвил ако иска можем да променим нещо можем да сварим скаутчетата
![]()
![]()
Последна промяна от Big_Noob на ср юни 11, 2008 1:22 pm, променено общо 1 път.