Ако позволите...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 20 2008, 08:01) Then and now бих се съгласил с теб, ако ми покажеш 10 индивида, който използват поне 30% от наличния си ... акъл :) Мозъка сам по себе си е нищо. Както и човека без мозъка си е също така едно голямо нищо. Но не толкова игрите, колкото общуването в тях, спомага на човек да се доразвива постоянно.
За цвят - аз сиво йок, ама черна дупка - голяма :)

започвам изброяването иване.
1.ти камионджията
2.лоад-първоаприлския рибар
3.скулколектор.
4.скорпиона от бг пустинята.
5.диос
6.юда-примера за черното мислене в играта
7.змея спас-много глави много мнения на тема поне по 3 :a013:
8.киара-вдъхновила поредното ровичкане в човешкия мозък макар и не на масата за аутопсии.
9.хера-винаги има хронична липса на време.типичния субект който отговаря на мотото-за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време.не са изключени и гениални грешки.
10. роял- ако има бъг е негов.ако има пропуск той го допълва.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
stayer
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 17, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от stayer »

corpusdelikti написа:QUOTE(corpusdelikti @ May 20 2008, 08:09) 10. роял- ако има бъг е негов.ако има пропуск той го допълва.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bravo:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

И както винаги пак забрави някой ... Ама аз знам, че си скормен, та е добре и ти да се впишеш в картинката :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 20 2008, 08:22) И както винаги пак забрави някой ... Ама аз знам, че си скормен, та е добре и ти да се впишеш в картинката :)

каза само 10! мисля че са точно толкова!
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Бати, ми аз като не предпочитам никой цвят?!
Май никъде не се вписвам... :a075:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Дедуктивното ми мислене ми подсказва, че мистериозните индивиди са в зоната на сивото....
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

:) Не знам да се тревожа ли, или да съм спокойна ...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

misterya написа:Цитат(misterya @ May 20 2008, 09:41) :) Не знам да се тревожа ли, или да съм спокойна ...

К'во ти пука...нали си в сивото :crazy_pilot:
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 20 2008, 08:01) Then and now бих се съгласил с теб, ако ми покажеш 10 индивида, който използват поне 30% от наличния си ... акъл :) Мозъка сам по себе си е нищо. Както и човека без мозъка си е също така едно голямо нищо. Но не толкова игрите, колкото общуването в тях, спомага на човек да се доразвива постоянно.
Тук навлизаме дълбоко в областта на догадките, които принципно биха довели до продуктивен резултат, стига да не бяха изказвани и аргументирани в подобен форум. Като цяло докадката е нещо хубаво. Тя е предположение, тя предполага развитие, предполага прогрес. Според мен догадката е нашето бъдеще. Ние трябва да вярваме в нашите предположение, докато не бъдем убедени, че грешим по един категорчен начин. Естествено, в контекста на конкретната ситуация, догадка от моя страна не би довела до нищо продуктивно.
Последна промяна от Then and now на вт май 20, 2008 9:26 am, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Then and now написа:QUOTE(Then and now @ May 20 2008, 11:24) Тук навлизаме дълбоко в областта на догадките, които принципно биха довели до продуктивен резултат, стига да не бяха изказвани и аргументирани в подобен форум. Като цяло докадката е нещо хубаво. Тя е предположение, тя предполага развитие, предполага прогрес. Според мен догадката е нашето бъдеще. Ние трябва да вярваме в нашите предположение, докато не бъдем убедени, че грешим по един категорчен начин. Естествено, в контекста на конкретната ситуация, догадка от моя страна не би довела до нищо продуктивно.
Може да прозвучи много простошко (на което се надявам :) ) ама WTF бе момчета ... Аз верно съм прост ама вие нещо тука май на мноо умни ми изглеждате (ходете напишете нещо у "Личното товрчество" :74: ) :noob: ... Та чак по ръбчетата на екрана замириса на "сиво" вещество (мозък) :p330: :p036:

П.П. Оп гледам вече си се отзовал там - скобата отпада :)
Последна промяна от free_styler212 на вт май 20, 2008 10:21 am, променено общо 1 път.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Отговори

Върни се в “Off Topic”