Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
У спиида голяма тъпня в тая борса нищо на базова едни надценки простотии...понякога ме е яд че съм дал ресурс и 400 точки за тоя търговски център ноксите с тертетки земете малко на базова да продавате бе стига се лакомяхте за тоя ресурс мизерен и без това нямате шанс да направите кой знае какво с тея търговски наклонности
Execu7ioner написа:Цитат(Execu7ioner @ May 19 2008, 18:04) У спиида голяма тъпня в тая борса нищо на базова едни надценки простотии...понякога ме е яд че съм дал ресурс и 400 точки за тоя търговски център ноксите с тертетки земете малко на базова да продавате бе стига се лакомяхте за тоя ресурс мизерен и без това нямате шанс да направите кой знае какво с тея търговски наклонности
3 планети отгоре, амнайсе там специалности, х5, х8 строежи, бъркочи, пак им скъпо. Само като въведат възможен процент надценка 35, ша ва опрай вас .