Въпрос

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Айде пак адмирации към пристрастни инсинуации...
То за това някои се заличиха, като се родиха на ново с провокации...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

zevss11 написа:Цитат(zevss11 @ Apr 25 2008, 15:24) На акъла ти Петьо,на акъла.

Брат теб не те познавам и гледам че си от новите . Моля те запознай се със фактите ,преди да вземеш нечия страна

пп.Абе днеска вярно че било петък ,няма ли навитаци за алкохолно изживяване к’во праим ,само седим и спамим във форума :a055:
Последна промяна от Mo`Money на пет апр 25, 2008 1:35 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

misterya написа:Цитат(misterya @ Apr 25 2008, 15:18) Абе неможе едната да не си покърква, докато другите две се разсейват... Аз с една не мога да се оправям, ти с 3 - все трябва да се следят една друга... пък сигурно и заговорничат...
А ти представяш ли си какво е да имаш махмурлук на 3 глави .
Последна промяна от LoaD на пет апр 25, 2008 1:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 25 2008, 15:35) А ти представяш ли си какво е да имаш махмурлук на 3 глави .
Мазало и цапане... то и без мухмурлук, ми се струва го правят ;)
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 25 2008, 15:55) Тогава можеш да вземеш метличката и да почистиш след лошия 3 глав Змей. Щом чак толкова държиш на чистотата !
Той май не само метличка ще трябва ;) А и парцал с препарат... :)

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 25 2008, 15:55) П.С Мистерия, хумора ти в повечето случаи е обиден, не се засягай. Не търси под вола теле, не се знае какво ще излезе. В крайна сметка интрижките ги разчиташ само ти ;) Смея да твърдя, че и само ти се изказваш с недомлъвки. Ако искаш можеш да напишеш и нещо в прав текст, без ала бала . Но аз също мога да отворя уста, а както виждаш те са точно 3 ;)
Що ли ми се струва, че е малко "Присмял се щърбел на хърбел" ?! Те недомлъвките ми са крайно и ясно насочени... не е нужно да цитирам... Просто ако си беше направил труда да прочетеш темата последователно от горе на долу, можеше и да ме разбереш... Но `айде сеирите за вкъщи...
А и в крайна сметка да те попитам, хубаво ли ти е с твоите камъни по твоята глава да те замерват... Пардон - *глави !
Обидите са за децата, аз просто констатирам преди да дегустирам! ;)
Последна промяна от misterya на пет апр 25, 2008 2:05 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

cuf написа:QUOTE(cuf @ Apr 25 2008, 15:23) Много се отклонихте от темата , с две думи ще кажа че за един може за други не може , остава ми само да се моля някои ден valu да стане админ нали ми е приятел и сме в едн съюз белкем ми маха наказанията :c022:
Аз ще го кажа с две думи, защото наистина нещо хептен отплеснахте. За да се стигне хера да ми пише да погледна случая и да преценя, явно е имала своите съмнения. Трябва съвсем да сте паднали, пропаднали или не знам какво си, за да ви хрумне идеята, че ще тръгна да прескачам решение на хера. За мен в случая няма основания да оставя наказанието на MightyOne - един компютър, една сесия, систематично летене (не е като някой ситър да цъка F5). В заключение - ако наистина бях решила да се намеся, смятате ли, че не мога да ви прецакам, така че дори няма да се усетите откъде ви е дошло? Отношението ми към АНСР е добре известно. Но това е отношението на [HellWings] GuessWho, което е съвсем различно от рамките на поведение на администратора на 2-ра вселена Jade. С това считам тази тема за изчерпана. Змейо льо, Мистерия и компания, изнесете спама в друга тема.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Отговори

Върни се в “Off Topic”