Нова схема II

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Гидовете са играчи, които доброволно се съгласяват да помагат на новите играчи. Правят го само и единствено по собствено желание без никакви облаги, противно на ширещите се легенди.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

каос... звучи повече от прекрасно... стига да получим това което искаме
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Ей WoW-a няма да го намествате.

Но и там въпреки че е платен и подържан от много повече от 300 човека (Близард избиха рибата по приходи там, просто без конкуренция) проблеми има. Лагват сървари и т.н.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Mega написа:Цитат(Mega @ Mar 3 2008, 09:51 PM) Само че Булфлийт не може да се сравнява с WoW, просто ако играта струва по 20 лв. на месец ще я играят максимум 100 души.
Именно. Просто генерираният от играта финансов ресурс позволява това, което има в момента. Иначе казано - с толкова пари - толкоз.

@БлъдГод - дадох WoW като пример. Там разчитат на постоянни месечни постъпления от абонамент, много по-голяма фирма са и финансовият им капацитет е несъизмерим с нашите условия.
Последна промяна от MartinNosovich на пон мар 03, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

Напоследък главно чета форума, не играя играта и няма защо да спамя излишно, но четейки виждам толкова нарушения в правилата на самия форум за които администрацията не прави абсолютно нищо... има ли нужда да цитирам теми и потребители, които се обиждат едни - други ? Даже понякога този започнал с обидите остава ненаказан, а отговорилият в резултат на афект - баннат... да ви имам правилата... :p140:
Последна промяна от FEAROTH на пон мар 03, 2008 9:09 pm, променено общо 1 път.

[b]White Pride World Wide[/b]
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Не съм убеден, че ще я играят 100 човека. 100 са само хората, които дават над 100 лева месечно за нея. А има още много, които си купват по 800 кредита поне. А и не е казано да е точно 20 лева - може да пробват и с 15. С други думи, има хляб в тази идея. Май даже някъде имаше такова предложение - за платена вселена ( може все пак да има безплатни, на които да се обръща по-малко внимание), идва си със генералство, няколко безплатни мода, 1 безплатна протекция, останалото си го плащаш - купуване на рес, други 4 протекции, други модве, специалности, алабала. Звучи прекрасно.

И все пак и това не зависи от мен, а зависи от РивърРън.

А за парите - неведнъж съм казвал, че има хора, които са съгласни, имат опита и времето да се занимават с администраторска дейност, без възнаграждение в замяна.
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Аз от време на време се сещам за една моя мисъл и все я забравям - та ще се опитам да я формулирам тука.
(прочетох само половината 1ва и цялата 3та страница, извинявам се ако това някой вече го е казал)

Защо обвинявате потребителите? Защо като има недоволни - те веднага отнасят кошничката с бананчетата? Защо не вземете и не решите проблема, та да няма недоволни? Аз лично ги виждам нещата простичко (простите хорица сме тъй...) - позабавяте темпото с новтите нещица (в които аз лично не намирам много полза, но как да е - не играя та нямам право на глас тук) и не вземете реално да предоставите това което е обещано?

Не беше точно така мисълта, ама как да е - надявам се е разбрала общата насока.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

относно идеята за платен сървър

харесваше ми преди опита с вселена хардкор... беше платена и нямаше много проблеми. тъпото беше че всеки е готов да набие една камара кредити за да играе в 1-ва, а не иска да си плати генералството и да играе в хардкор. няма логика според мен. единствената разлика беше че в 1-ва получаваш смс-че и разчиташ на него, а в хардкор нямаше смс. и само заради тоя пусти смс никой не играеше. сега има вселена спийд и има смс известяване но пак нещо не е наред и пак никой не играе. не може да достигне по брой потребители 1-ва вселена. на какво се дължи това?!?!?!
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

messiah написа:QUOTE(messiah @ Mar 3 2008, 11:09 PM) Не съм убеден, че ще я играят 100 човека. 100 са само хората, които дават над 100 лева месечно за нея. А има още много, които си купват по 800 кредита поне. А и не е казано да е точно 20 лева - може да пробват и с 15. С други думи, има хляб в тази идея. Май даже някъде имаше такова предложение - за платена вселена ( може все пак да има безплатни, на които да се обръща по-малко внимание), идва си със генералство, няколко безплатни мода, 1 безплатна протекция, останалото си го плащаш - купуване на рес, други 4 протекции, други модве, специалности, алабала. Звучи прекрасно.
Ми хора има всякакви. Макар, че аз не бих дал толкова пари. Направо да е с наддаване-който даде най-много пари-печели рунда.
Може и да се съберете 500-600 души, които се чудят къде да си харчат парите. Вселена "4-ти километър". Това мисля аз за тази идея.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

1-во

20лв = 1200 нанки (през пайпаул). Я ми кажете 1200 нанки на месец не ви ли стигат. Да се мотивирате, да се протектоирате, модирате и обръсните (това не става с нанки а с бръснач)

2-ро
Разчитали на смс, мали туй уби. Я ми кажете кой мобилен оператор ви гарантира 100% услугата емаил2смс? З
Последна промяна от Dimorese на пон мар 03, 2008 9:30 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”