Вселена 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Mar 4 2008, 08:27 PM) ...
разбирам вече Ангела защо е Паднал. От дискусии с теб ще да е било

:lol:

Уби ме! :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Айде дано моят приятел направи добър рунд :) Давай RobotBot xD Иначе аз съм на по-долните етажи-така или иначе нямам време да влизам през нощта да пускам мини и т.н. ,нито възнамерявам да си наруша традицията и да похарча някаква сума за да купувам нанокредити...
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Тъг , а ти играеш ли ? ако да и ако аз реша да доиграя рунда ще има кой да те спайва не се тревожи :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
lzpreslav
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 18, 2005 11:14 am
Контакти:

Мнение от lzpreslav »

Смятах да не пиша, но все пак ще питам ...

Има ли някой от бившия съюз TYR (в който член беше Xepa )от рунд 1 или 2 на Вселена 2, аз бях от тях, но беше преди твърде много време, нямам никакви спомени и бих бил крайно радостен да се чуя с някой от бившите си съюзници :happy:
Последна промяна от lzpreslav на ср мар 05, 2008 8:16 am, променено общо 1 път.
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

lzpreslav написа:QUOTE(lzpreslav @ Mar 5 2008, 10:15 AM) Смятах да не пиша, но все пак ще питам ...

Има ли някой от бившия съюз TYR (в който член беше Xepa )от рунд 1 или 2 на Вселена 2, аз бях от тях, но беше преди твърде много време, нямам никакви спомени и бих бил крайно радостен да се чуя с някой от бившите си съюзници :happy:
Хохооо. Колега администратор, как сте? :) . Драсни ми едно ЛС да полафим малко, че откакто ти изгубих мейла, изгубих и връзка с тебе, радвам се, че наминаваш, Прес ;) .

Имам контакт с Фран по skype, а Вампирчо разправят, че модератоиздевателствал в Хановете. Между другото, от доста време това вече не е само съюз тук, а има такава игра, и за нея става въпрос. w-surfer известно време беше модератор тук, но и той се изпари. Да ти го похваля - той доигра рунда и се класира под номер 13. А аз се чудех дали ще мине 50,000... ^_^
Със заместник-хера (Екзекутора) се чух за последно преди повече от година, а с останалите (включително и ламетата, които седяха все на малко точки и спамеха по форума =) ) изобщо не съм, откакто свърши рунда. За Митака дочух слухове, че играел доскоро, но не го откривам никъде.
Ще правим ли пак един рунд? ;) Но да знаеш - този път без дарения за ЗНС, защото се счита за наливане и има прокаран закон против него, заради едни гадняри от Nosgoth, и Dread (не помня Дред ли беше) през Вселена 1 Рунд 2 (или 3, и моята памет ми изневерява, големи мръсници са ни...). И вече няма да черпя при Шпионаж 12 и мина за метал ниво 26 на 30,000 точки, щото вече е повод за срам и се счита за слабо развитие.
Последна промяна от Illuminate на ср мар 05, 2008 1:24 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

"И вече няма да черпя при Шпионаж 12 и мина за метал ниво 26 на 30,000 точки, щото вече е повод за срам и се счита за слабо развитие"
Мъхъм.Я питай Въркулака и сие как требе да имаме сите само гемии и како било туй мини и проучвания.СРАМ,СРАМ.Посипвам си главъта с пепел че досега съм ги правил(мини и проучвания) :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

Времена си бяха, да сме 5 мутри из вселената с 12`, и се сключваха официални пактове за ненападение събота и неделя сутрин, защото повечето обичаха да си почиват до по-късно сутрин тогава. А сега приятели се карат за (i) играчи. А враговете и дупе дават, за да те цакат с нещо. Пфу, едно (i) помня как го натъртих и му отнесох към 2200 скаута, но защото беше във FEARLESS, а нали имаше война, разбираемо е =]. 2:419:13 - най-лудите координати. Особено като летиш с Рециклатори за под 1 час на 50 системи (първо бяха 20, но ние се разпънахме и ни отпуснаха 50 :) )) ) и имаш право на безброй много полети за рециклиране. 5,000,000 ресурс на ден минимума. И като раздадеш заеми, останат 2-3 млн. Беше ми кеф да пълня складовете и да си правя screenshot колко ресурси най-много съм имал на планетата :) . Глупава работа, сега да ми паднат толкова ресурси, ехе... ~_~
Последна промяна от Illuminate на ср мар 05, 2008 1:42 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
lzpreslav
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 18, 2005 11:14 am
Контакти:

Мнение от lzpreslav »

Нямаш представа колко съм радостен да видя отговора и ника ти, за жалост абсолютно нищо не помня от тогава, не знам какво ми става, аз ти писах лично съобщение, надявам се да се озоват и други бивши членове и да се забавляваме още един рунд :happy:
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Illuminate написа:Цитат(Illuminate @ Mar 5 2008, 03:15 PM) Но да знаеш - този път без дарения за ЗНС, защото се счита за наливане и има прокаран закон против него, заради едни гадняри от Nosgoth, и Dread (не помня Дред ли беше) през Вселена 1 Рунд 2 (или 3, и моята памет ми изневерява, големи мръсници са ни...).
чшшш алоуу - 3-ти рунд ама още не бе забранено тъй че... :P
:a055:
Отговори

Върни се в “Off Topic”