На колко годинки сте ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

На 20 скоро 21 :) след месец :) до ся съм дал само 10 лв за кредити от както е играя :) лично аз :P за 2 години ми се виждат много дори :c022:

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

DeadHunter написа:QUOTE(DeadHunter @ Feb 27 2008, 06:44 AM) На 20 скоро 21 :) след месец :) до ся съм дал само 10 лв за кредити от както е играя :) лично аз :P за 2 години ми се виждат много дори :c022:
Себе си ли заблуждаваш? :p140:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 27 2008, 07:28 AM) Себе си ли заблуждаваш? :p140:
Не :P никой не заблуждавам :) Наистина съм дал само десет кинта :) за кредити.От моят номер.Май не ти се вярва че съм дал толкова малко за тая игра :) да истина е :) Не винаги съм бил генерал :)

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Бас ловя че си дал много повече,ако има кой да те провери,със сигурност ще се окаже че са поне 3-но повече :a013:
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ае .. всите сте каси :) Ама май, май ... тъй кат глеам ... Бая сме 18-22 ... Ние ще станем милиони .... За кредитите ... Ъ .. не. Ако се наложи протекция, ама в краен случай, пращам. Като вземе да наближи крайния срок на генералството, събирам няколко милиончета ресурс и пълня корабостроителница /с изключение на последния рунд, защото не можех да събрам рес .. а и със 7мо корабостроителница/, че да мога да мина тънкаж ... Като играя 10-14 часа не ми мърдат, по простата причина, че 60% от часовете в даскалото са ми инф., бачкам и в зала и ... Става дълга и широка. Ама сега съм се отдал на блажена почивка ... в гората ... Няма как, хабитуриент и много пара искат от мень ... Ай чао ви засега, че време за даскало станало ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Feb 27 2008, 07:53 AM) Ае .. всите сте каси :) Ама май, май ... тъй кат глеам ... Бая сме 18-22 ... Ние ще станем милиони .... За кредитите ... Ъ .. не. Ако се наложи протекция, ама в краен случай, пращам. Като вземе да наближи крайния срок на генералството, събирам няколко милиончета ресурс и пълня корабостроителница /с изключение на последния рунд, защото не можех да събрам рес .. а и със 7мо корабостроителница/, че да мога да мина тънкаж ... Като играя 10-14 часа не ми мърдат, по простата причина, че 60% от часовете в даскалото са ми инф., бачкам и в зала и ... Става дълга и широка. Ама сега съм се отдал на блажена почивка ... в гората ... Няма как, хабитуриент и много пара искат от мень ... Ай чао ви засега, че време за даскало станало ....

Не помня аз да съм бил каса на некои...... :p140:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 27 2008, 08:00 AM) Не помня аз да съм бил каса на некои...... :p140:
Деменция нещо ?. :lol:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Нанки само за генерал съм ползвал(с изключение на 2-3 мода),а съм маркирал 1-2 часа защото средно на седмица ми се падат толкова...1-2 часа(кандидатстудентският живот е труден живот..)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Feb 27 2008, 02:29 AM) Тли, бе Миланка, ТЛИ се казва...
То така става край децата. Вчера в полицията шефа на паспортния отдел ме пита на колко години е синът ви...викам на 14 - жената щеше да ме убие - той е на 12...ама не знам каква е тая сметка където я извъртях на ум...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Ице, да не си объркал децата ? :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”