Стратегия за битки във ВС 1
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Много ще трябва да чакаме,минимум 2,5 месеца и тормоз.по добре бомбера.дет са вика,ей де гоkaos написа:Цитат(kaos @ Jan 28 2008, 11:30 AM) Либеница. Фирмата работи на едро![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
The.Devils.Own
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
kaos написа:Цитат(kaos @ Jan 28 2008, 11:06 AM) Миопа е кукла - вдига скаут, звезден, боен и уни - скаута е с лазер, другите 3 с плазма. Така или иначе Плазмата иска Лазер 10то, така че нищо излишно.
Според мен миопа си е чиста находка на администрацията. Хубаво нещо е расовия кораб за което свалям шапка, обаче за него се иска проучвания за плазмите, и тука идва момента и колкото да е скъпи плазмите то миопа за него ще са е евтини проучванията, даже миопа ще станат бърз колкото конфедерацията със тези евтини проучвания
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ся не разбрах - критикуваш или хвалиш администрацията с тоя пост?.Малко е противоречив.А иначе си прав за миопа,но мисля че силата му ще се прояви към края на 2 месец,когато пиратските ще влачат много,скоростите и спая за останалите раси ще са майка си и баща сиpetar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 28 2008, 11:46 AM) Според мен миопа си е чиста находка на администрацията. Хубаво нещо е расовия кораб за което свалям шапка, обаче за него се иска проучвания за плазмите, и тука идва момента и колкото да е скъпи плазмите то миопа за него ще са е евтини проучванията, даже миопа ще станат бърз колкото конфедерацията със тези евтини проучвания![]()
Последна промяна от niki_god на пон яну 28, 2008 10:54 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
спийдъри vs звездни изтребители .......... познай какво остава за скрапpetar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 28 2008, 11:46 AM) Според мен миопа си е чиста находка на администрацията. Хубаво нещо е расовия кораб за което свалям шапка, обаче за него се иска проучвания за плазмите, и тука идва момента и колкото да е скъпи плазмите то миопа за него ще са е евтини проучванията, даже миопа ще станат бърз колкото конфедерацията със тези евтини проучвания![]()
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
И що трябва да си натрисаш изтрещителите на спийдърите ъъъъъ?.CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 28 2008, 11:56 AM) спийдъри vs звездни изтребители .......... познай какво остава за скрап![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
На евентуална засечка,само че туко що проиграх битка между 1000 изтрещителя и 800 спийдъра(все пак спийда е по скъп), при равни показатели и си завършиха наравно като имаше около 550 изтрещителя и 320 спийда.kaos написа:Цитат(kaos @ Jan 28 2008, 12:16 PM) Спийдъра маже Звездния, само че ми е изключително интересно как ще ги посрещне при пиратски...
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
Ха, дума да не става, Звездобройката си е оферта. В началото има изумителен брой защитници (дори (i)-тата гледам с по 1-2 ракетни, баси :>), а това 500 карго направо им разгонва фамилията. Вярно, че само 25% крадеш, но защитниците в последно време стоят постоянно с МНОГО ресурс, а влизат доста рядко в играта. Някои от тях чат-пат правят и изтребители, така че даже и ти подаряват някоя и друга бойна точка при 'пиратската атака'. А цената му е дори по-изгодна от на Полевака... Просто е идеален за любителите на пиратския стил на игра тук. А и в добро комбо може да се впише...
Предполагам, че чак след края на рунда ще излязат наяве 'великите тактики'... :>
Но засега принципа е ясен - повечето хора играят на кръстове => правиш си комбо срещу тях.
Предполагам, че чак след края на рунда ще излязат наяве 'великите тактики'... :>
Но засега принципа е ясен - повечето хора играят на кръстове => правиш си комбо срещу тях.
Keep space clean, it's not yours.