Освен това добивите са еднакви за всички - в зависимост от расовите бонуси, разбира се ...
Та, ако не стигат - ей ги добивите на съседите, ей им ги флотите, ето ги реците ... Какъв е проблема
Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Jan 25 2008, 01:15 AM) Защо ми се струва, че колкото и да ги смятате, собствените добиви никога не стигат ... дори и при липса на повече мини за построяване![]()
Освен това добивите са еднакви за всички - в зависимост от расовите бонуси, разбира се ...
Та, ако не стигат - ей ги добивите на съседите, ей им ги флотите, ето ги реците ... Какъв е проблема![]()
Стига рива Викторе ама ха я,прав си батковото.кат мина десет к шаи пратя ресурчец да те компенсирам за загубеното време и мисловните напъни който положиLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 25 2008, 08:43 AM) И накрая к'во... 3 страници си приказвам ей тей..., накрая трябваше админа да дойде да ви го напише, че да се уверите.
Мистирия, сега пак ли ще му кажеш "ама не може да го смяташ с 6%, не е така!" ? "Повярва" ли накрая в невъзможното - в играта да е допусната грешка?![]()
Направо се изкушавам да продължа... ама няма, сърце не ми дава![]()
Пей ми ти, Пенке ле, ама кой ли та слуша :> Повече нищо няма да ви смятам, блъскайте си главите у кофите сами и се пулете пред нещо елементарно и близко до акъла... ~ :}
Защо за такива прости неща, достигаш винаги до такива житейски заключения, мъдрости и десетки редове писаници... Това бе един прост спор, чисто и просто защото 3 пъти повторих, че в играта е допусната грешка, ти 3 пъти ми каза, че "не мога да взимам 6%, защото това е само за тертетите". Когато ти опонират по подобен начин (тип - "Не си прав, щот не си прав"), започваш да се чувстваш като идиот, което изнервя малко, даmisterya написа:Цитат(misterya @ Jan 25 2008, 10:24 AM) Ако те дразня, просто спри да ми опонираш. Излагаш и мен и себе си с признание на простодушие!