рециклажа и неговото изчисляване

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

iuda написа:Цитат(iuda @ Jan 16 2008, 03:37 PM) ех къде го това хубаво време :c022:
толкова рундове чаках да увеличат рециклажа :lol: :lol: наи накрая се излъгаха да го вдигнат :bravo: то пк се оказза че рунда е недъгав и всички преливаха от ресурс защото никои не харчеше сакън да не порасне много.
съответно админите ни "завидяха" и / напълно разбираемо / ся рециклажа пак е надолу :(
а сега рунда пак ще бъде нормален / поне се надявам / и вместо сега да си играя конфедерант и да се радвам на хубаво рециклажче :lol:
аз тряя да се трепя като миоп и да страдам по доброто старо време.

така това беше в кръга на полушегата / ако има такова нещо разбира се /

а по темата мога да кажа само едно НИКИ ТИ ВЗЕ ДА МИ СЕ ИЗДИГАШ В ОЧИТЕ // много беше паднал със въпросния ти начин на прехрана споменат малко по горе //

много приятно съм изненадан че проявяваш симптоми на пилот // истребител //
и си много прав във всичко което каза за гадните гаубици които не стига че се въстановяват ами се стискат и нищо не пускат.

но ако мога да те помоля да погледнеш и от друга страна.
претстави си // чисто хипотетично разбира се // че имаме двама играчи на които много много не им се занимава с нормална игра поради ред причини // нямат време , нямат топки, нямат акъл и т.н.
та претстави си че тия двамцата са:

ТЕРТЕТ // 15 % по евтина защита //
МИОП // 10--15% ПО ГОЛЯМ РЕЦИКЛАЖ//

такаа до тук надявам се бях ясен.
та претстави си че тия двамата решът да се прехранват по твоя начин от предния рунд.

МИОПА бие ТЕРТЕТА // и така по цял ден // ТЕРТЕТА само въстановява разбитите ракетки и си делят далаверката :)
какти се струва тая схема и нормална ли е според теб ??

можеш ли сега по твоята математическа схема да исчислиш каква ОГРОМНА свинщина могът да сътворят два болни мозъка в играта // а както всички знаеме такива въобще не липсват в тая игра //
за тея дето не могът да смятат ще го обясня простичко

веднъж по евтина защита //15%// после по голям рециклаж //15%// и на финала ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА:

БИЕМЕ 100 РАКЕТНИ ТЕ ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ КАТО ЗА 100 И СЕ ВЪСТАНОВЯВАТ 60 :a013: :a013:
СЛЕДВА СТРОЕНЕ НА ОЩЕ 40 ОТ СТРАНА НА ТЕРТЕТА И ПАК БИЕМЕ 100 КОИТО ПАК ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ ЗА 100 ........................................................

И ТКАК ДО БЕЗКРАИ !!!

така че стига само сте бучали ами се вземете в ръце и предложете нещо смислено с което да се ПРЕВБЪТ ТАКИВА ЕБАНИ СХЕМИ.

за сега това е от мен.
Че схемата е е..............,е..............е( мисля че проблема не се знае от сега,но защо точно сега се коригира?,при обявени официални 25%-35% рец в вселената).Обаче реално погледнато,а и в действителност всички влизаме в битка с пълна структура - 100р=200к.корабите бият и смилат 200к,а не 80к или 40 р.от тук следва как да се реши въпроса с реца,защото е ритуална смърт да атакуваш и биеш защита със цялата и структура,а в последствие да ти даде рец от загубената и то само 25-35%(миопа завишен).може би решението е въвеждането на примерно 60% твърд рец от тези 40% невъзстановима структура.тук вече администрацията ще реши.както приех решението за газта и търговския,така ще се съглася и с това.мисля няма мърдане :c022:

Едит :по отношение на летенето,мъчим я,ама ако обясниш как да летиш по хора в протекция,а някой и с 2 ра
Последна промяна от niki_god на ср яну 16, 2008 3:06 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

iuda написа:Цитат(iuda @ Jan 16 2008, 03:37 PM) ТЕРТЕТ // 15 % по евтина защита //
МИОП // 10--15% ПО ГОЛЯМ РЕЦИКЛАЖ//

такаа до тук надявам се бях ясен.
та претстави си че тия двамата решът да се прехранват по твоя начин от предния рунд.

МИОПА бие ТЕРТЕТА // и така по цял ден // ТЕРТЕТА само въстановява разбитите ракетки и си делят далаверката :)
какти се струва тая схема и нормална ли е според теб ??

можеш ли сега по твоята математическа схема да исчислиш каква ОГРОМНА свинщина могът да сътворят два болни мозъка в играта // а както всички знаеме такива въобще не липсват в тая игра //
за тея дето не могът да смятат ще го обясня простичко

веднъж по евтина защита //15%// после по голям рециклаж //15%// и на финала ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА:

БИЕМЕ 100 РАКЕТНИ ТЕ ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ КАТО ЗА 100 И СЕ ВЪСТАНОВЯВАТ 60 :a013: :a013:
СЛЕДВА СТРОЕНЕ НА ОЩЕ 40 ОТ СТРАНА НА ТЕРТЕТА И ПАК БИЕМЕ 100 КОИТО ПАК ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ ЗА 100 ........................................................

И ТКАК ДО БЕЗКРАИ !!!

така че стига само сте бучали ами се вземете в ръце и предложете нещо смислено с което да се ПРЕВБЪТ ТАКИВА ЕБАНИ СХЕМИ.

за сега това е от мен.
Юда, схемата ти е гениална, но едва ли би се задействала на пълен оборот ;)
В началото като излезна расата Тертет с 15% по евтина защита, при закупуването на защита имаш покачване на точките 85% от 100%, както е при другите раси! В битка при 40% загуба на защита, тертета губеше 100%от точките си, а не 85%. Ако и сега е така, то смятай колко пъти ще се прави гимнастиката по схемата ти. ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jan 16 2008, 04:07 PM) Юда, схемата ти е гениална, но едва ли би се задействала на пълен оборот ;)
В началото като излезна расата Тертет с 15% по евтина защита, при закупуването на защита имаш покачване на точките 85% от 100%, както е при другите раси! В битка при 40% загуба на защита, тертета губеше 100%от точките си, а не 85%. Ако и сега е така, то смятай колко пъти ще се прави гимнастиката по схемата ти. ;)

ми да ти кажа не зная как е било вначалото при тертетите // никога не ме е интересувала тая тъпа раса //
но факта е че масово в предни рундове тертетите сами си биеха ракетните // защото им даваше рециклаж по схемата която вече описах //

ТОВА Е ФАКТ.

Ники одговора братче е че сега има раса която дава 10/15% повече рециклаж :)

и на мен не ми харесва и аз си искам рециклажа на 100%
но в играта има един куп малоумни идиоти дето само това ще правят по цял ден.
така че ще трябва да се търси компромисен вариянт :)
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

iuda написа:Цитат(iuda @ Jan 16 2008, 06:21 PM) ми да ти кажа не зная как е било вначалото при тертетите // никога не ме е интересувала тая тъпа раса //
но факта е че масово в предни рундове тертетите сами си биеха ракетните // защото им даваше рециклаж по схемата която вече описах //

ТОВА Е ФАКТ.
Ники одговора братче е че сега има раса която дава 10/15% повече рециклаж :)
Ами Юда, то по твоята логика не е ли по добре един миоп да си прави ракетки и да си ги бие сам заради 10-15% рециклаж в повече и кристал и газ ще си трупа... :dizzy:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Схемата е точна :)
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 16 2008, 06:31 PM) Схемата е точна :)
Хаха...
:a013: Искаме 100% рециклаж :a013:
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 16 2008, 06:27 PM) Ами Юда, то по твоята логика не е ли по добре един миоп да си прави ракетки и да си ги бие сам заради 10-15% рециклаж в повече и кристал и газ ще си трупа... :dizzy:
Ни тава мистъри,ни тава.пробвай на калкулатора.губи време е.виж ако % съотношение е като предния рунд и ако си миоп си на жива далавера в началото.сети се защо :)

Едит:Дори и ракетките да са твое производство.
Последна промяна от niki_god на ср яну 16, 2008 5:34 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Че то и да не си Миоп, пак си е далавера, докато нямаш ТЦ 7 :)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 16 2008, 06:37 PM) Че то и да не си Миоп, пак си е далавера, докато нямаш ТЦ 7 :)
и 7 да имаш,при стария % рец,биенето на ракетки е много по доходоносно от колкото да го превърташ в търговския.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 16 2008, 06:32 PM) Ни тава мистъри,ни тава.пробвай на калкулатора.губи време е.виж ако % съотношение е като предния рунд и ако си миоп си на жива далавера в началото.сети се защо :)
Абе Ники (много ми харесва това име... Н И К И :) ) Калкулатора ти знае ли, че си Миоп? ;)
Последна промяна от misterya на ср яну 16, 2008 5:47 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”