Че схемата е е..............,е..............е( мисля че проблема не се знае от сега,но защо точно сега се коригира?,при обявени официални 25%-35% рец в вселената).Обаче реално погледнато,а и в действителност всички влизаме в битка с пълна структура - 100р=200к.корабите бият и смилат 200к,а не 80к или 40 р.от тук следва как да се реши въпроса с реца,защото е ритуална смърт да атакуваш и биеш защита със цялата и структура,а в последствие да ти даде рец от загубената и то само 25-35%(миопа завишен).може би решението е въвеждането на примерно 60% твърд рец от тези 40% невъзстановима структура.тук вече администрацията ще реши.както приех решението за газта и търговския,така ще се съглася и с това.мисля няма мърданеiuda написа:Цитат(iuda @ Jan 16 2008, 03:37 PM) ех къде го това хубаво време![]()
толкова рундове чаках да увеличат рециклажа![]()
наи накрая се излъгаха да го вдигнат
то пк се оказза че рунда е недъгав и всички преливаха от ресурс защото никои не харчеше сакън да не порасне много.
съответно админите ни "завидяха" и / напълно разбираемо / ся рециклажа пак е надолу![]()
а сега рунда пак ще бъде нормален / поне се надявам / и вместо сега да си играя конфедерант и да се радвам на хубаво рециклажче![]()
аз тряя да се трепя като миоп и да страдам по доброто старо време.
така това беше в кръга на полушегата / ако има такова нещо разбира се /
а по темата мога да кажа само едно НИКИ ТИ ВЗЕ ДА МИ СЕ ИЗДИГАШ В ОЧИТЕ // много беше паднал със въпросния ти начин на прехрана споменат малко по горе //
много приятно съм изненадан че проявяваш симптоми на пилот // истребител //
и си много прав във всичко което каза за гадните гаубици които не стига че се въстановяват ами се стискат и нищо не пускат.
но ако мога да те помоля да погледнеш и от друга страна.
претстави си // чисто хипотетично разбира се // че имаме двама играчи на които много много не им се занимава с нормална игра поради ред причини // нямат време , нямат топки, нямат акъл и т.н.
та претстави си че тия двамцата са:
ТЕРТЕТ // 15 % по евтина защита //
МИОП // 10--15% ПО ГОЛЯМ РЕЦИКЛАЖ//
такаа до тук надявам се бях ясен.
та претстави си че тия двамата решът да се прехранват по твоя начин от предния рунд.
МИОПА бие ТЕРТЕТА // и така по цял ден // ТЕРТЕТА само въстановява разбитите ракетки и си делят далаверката![]()
какти се струва тая схема и нормална ли е според теб ??
можеш ли сега по твоята математическа схема да исчислиш каква ОГРОМНА свинщина могът да сътворят два болни мозъка в играта // а както всички знаеме такива въобще не липсват в тая игра //
за тея дето не могът да смятат ще го обясня простичко
веднъж по евтина защита //15%// после по голям рециклаж //15%// и на финала ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА:
БИЕМЕ 100 РАКЕТНИ ТЕ ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ КАТО ЗА 100 И СЕ ВЪСТАНОВЯВАТ 60![]()
![]()
СЛЕДВА СТРОЕНЕ НА ОЩЕ 40 ОТ СТРАНА НА ТЕРТЕТА И ПАК БИЕМЕ 100 КОИТО ПАК ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ ЗА 100 ........................................................
И ТКАК ДО БЕЗКРАИ !!!
така че стига само сте бучали ами се вземете в ръце и предложете нещо смислено с което да се ПРЕВБЪТ ТАКИВА ЕБАНИ СХЕМИ.
за сега това е от мен.
Едит :по отношение на летенето,мъчим я,ама ако обясниш как да летиш по хора в протекция,а някой и с 2 ра