Пристрастия
Скорпи я прочети отново схемата на действие на въпросната Редукция... Така както са го написали излиза,че тяхната "редукция" е един вид БОНУС ударна сила. Бойния би трябвало да удря с пълна сила по кръстовете. Вчера цял ден си играх да разбера какво аджеба е схемата на игра и кое трябва да е противодействието на Кръста... На теория е бойния кораб, според калкулатора няма такова дзвере... Всичко де що може да се бие срещу него не може да се бие...
Айде сега влизам пак в час по информатика...стига да не ме карат да отключвам стаята на дребните...
Айде сега влизам пак в час по информатика...стига да не ме карат да отключвам стаята на дребните...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Зависи от коя позиция си - атакуващ или защитник... Там е истинита!italianpower написа:Цитат(italianpower @ Jan 9 2008, 09:45 AM) Демек скаутите понже имат към бронята на ЗНС-то 100% редукция, в битка скаути с/у ЗНС, практически знс-то няма да има броня, защото целия бонус броня пада заради редукцията???
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
skorpionbg
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
-=(RANGER)=-, не искам да съм груба, но би ли бил така добър да не задаваш въпроси със заключения, опровергаващи отговорите, които ти се дават на готово.-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 9 2008, 10:47 AM) юначи защитника има предимство така ли да го разбирам
Седни, почети и си поиграй с калкулатора... пък може и да излезеш на правия път (просто приятелски съвет)
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти: