kang написа:QUOTE(kang @ Dec 18 2007, 10:08 AM) Аз не мога да разбера, ти за къв се взе, целия булфлийт заплашваш...сигурно заплашваш и от уни1 хора, че ще им литнеш от спийд да ги удариш, хайде трай си ,че ставаш смешен моля ти се! Този ще удариш, онзи ще удариш! Нали се сещаш, че ако не ми спре нета и не летиш до мен, за под 5 мин. клуба е до мен и е денонощен. Играй си играта, като удариш се хвали, не да хвърляш безпочвени заплахи към всеки.
Виж сега ще ти обясня с просто българско писанеее.щото ти маи си ром,лешетарин или манго които е от махалата и не разбира от весело бъзикане.
Тоя цитат от горе е след като аз ти написах,цитирам:Канг нали знаеш че те наблюдавам и ти ше омекнеш,къе видя обида от моя страна или липса на култура,че да ми кажеш,че хвърлям БЕЗПОЧВЕНИ ЗАПЛАХИ БЕ
Ти така се изказа,че аз съм хвърлял безпочвени заплахи,а дори не те заплаших а се пошегувах,но с тъпия си пост ми привлече вниманието,и ти предложих битка за да видиме дали са БЕЗПОЧВЕНИ моите заплахи,какво стана до сега,видя ли как се обърна темата,заради твоито качество на писане,ама си прос на колибарски петел и понятие си нямаш,че аз сичко правяю за да се забавлявам,и до сега не проуме че първия ми пост в твоита битка беше поздрав за нея,ама ти си урунгел които ме накара да се изнервя и да ти покажа,че си нищо.
Цаката е не да си отворен а да си отворен и способен
И моля ти се спри да се правиш на жертва