Румпи да не те е*е играй си играта и тва продължавай да мачкаш
[KASIOPEIA]rumpolino vs [ ±SaMaЭL™ ] MN
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Rell
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
- Контакти:
Румпи разликата между теб и Ицо знаеш ли каква е. Точно 7 години. А относно това с даването на преднина. По тая логика аз всеки път когато съм принуден да влизам мод ти давам преднина и той е бил повече от 10 дена вярвай ми. Така, че върви се обяснявай на съучениците ти там кой, какво и как и си украсявай колкото искаш.
Последна промяна от Rell на пон ное 26, 2007 4:06 pm, променено общо 1 път.
Знаеш ли каква е истинската разлика м/у мен и теб.Ако играя 20 часа ще вдигна 5к във 2ра,а ти ако играеш 20часа ще вдигнеш 2к.Непитай защо,на всички е ясно...Ламеритеса си ламери...Безкрайно много ме ядоса,да не съм чул някой да ми вика уважавай противниците си...Уважавах ги...По времето на Лили Иванова...
- Rell
- Редник (Private)
- Контакти:
Различна стратегия. Това е разликата между теб и мен, аз си играя колкото си искам и както си искам. Мога да кача толкова в момента толкова и качвам и сутринта си качих 1,5к защото пак набих един, но това си е въпрос на игра. Не мисля да се задълбавам повече с теб в това.
И още нещо ако някой враг на Румполино е получил някакво уважение в играта или във форума да го напише! Защото аз не мога да кажа същото откакто е започнал да пише по мой адрес във форума.
И още нещо ако някой враг на Румполино е получил някакво уважение в играта или във форума да го напише! Защото аз не мога да кажа същото откакто е започнал да пише по мой адрес във форума.
Последна промяна от Rell на пон ное 26, 2007 5:10 pm, променено общо 1 път.
Уважението не се дава,а се печели.
П.П:Аз врагове нямам,само познати..Вие СССР по начало не сте хора...
П.П2:Моляви се някой да му тури бана на тоя,ще се самоубия.
П.П:Аз врагове нямам,само познати..Вие СССР по начало не сте хора...
П.П2:Моляви се някой да му тури бана на тоя,ще се самоубия.
Последна промяна от rumpolino на пон ное 26, 2007 5:42 pm, променено общо 1 път.
- Rell
- Редник (Private)
- Контакти:
Администратор Румполино нареди да ми се сложи бан.
Интересно ми е защо приказваш вместо да замълчиш. Не си прав в това което говориш по простата причина, че ти почна да се заяждаш с мен във форума колко си бил велик, колко си бил това, колко си бил онова. Как си щял да ме занулиш, нямало да ти се побера в коефициента и какви ли не още твои измислици. От цялата работа ти не направи абсолютно нищо от това което изприказва. Смятам да не се занимавам повече с теб, а да си играя играта. Отстъпвам, защото ми писна с твойте празни приказки. Играй си играта, прави си кефа и не ме занимавай повече.
Интересно ми е защо приказваш вместо да замълчиш. Не си прав в това което говориш по простата причина, че ти почна да се заяждаш с мен във форума колко си бил велик, колко си бил това, колко си бил онова. Как си щял да ме занулиш, нямало да ти се побера в коефициента и какви ли не още твои измислици. От цялата работа ти не направи абсолютно нищо от това което изприказва. Смятам да не се занимавам повече с теб, а да си играя играта. Отстъпвам, защото ми писна с твойте празни приказки. Играй си играта, прави си кефа и не ме занимавай повече.
-
ALDAN
Чакай чакай сега и аз съм в списака му и ако списака е по азбучен ред ше си чакаш реда щото аз съм преди тебеRell написа:Цитат(Rell @ Nov 26 2007, 06:58 PM) Администратор Румполино нареди да ми се сложи бан.
Как си щял да ме занулиш,
п.п. зависи кой ник гледаме ако гледаме този тук аз съм преди теб
Последна промяна от ALDAN на пон ное 26, 2007 6:05 pm, променено общо 1 път.
-
ALDAN