Анкета за хардкор

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.

Искате ли отново мини до 21-во ниво?

ДА
18
53%
НЕ
16
47%

Общо гласове: 34

Потребителски аватар
Middlesbrough
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm

Re: Анкета за хардкор

Мнение от Middlesbrough »

По принцип нищо против мините 30 нямам,но ми харесва повече 2-те вселени да са по-различни,а на последък много си заприличаха. И затова,другото е че с 21 мини по тънко откъм нанки идва за всички и зависи напредването в играта главно от летенето не от копането,сега е обратното.(само купуването на ресурс ги изстрелва зверски много,ето тук и ролята на нанките,при мини 30 който ги има в изобилие е с огромно предимство,при 21 нещата са малко по различни :) Според мен цялата стратегия на развитие и игра е различна при мини 21 и затова ми харесва повече т.е. 2-те вселени да са максимално различни.
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
Контакти:

Мнение от bold »

Интересно ми е защо гледате само от една гледна точка, а не се поставите на мястото и на другите играчи, който обичат да си копаят и чак след това да си правят флот.
Но не никой не мисли за другите всеки мисли за себе си и всеки пише искам това, искам онова.
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Middlesbrough написа:По принцип нищо против мините 30 нямам,но ми харесва повече 2-те вселени да са по-различни,а на последък много си заприличаха. И затова,другото е че с 21 мини по тънко откъм нанки идва за всички и зависи напредването в играта главно от летенето не от копането,сега е обратното.(само купуването на ресурс ги изстрелва зверски много,ето тук и ролята на нанките,при мини 30 който ги има в изобилие е с огромно предимство,при 21 нещата са малко по различни :) Според мен цялата стратегия на развитие и игра е различна при мини 21 и затова ми харесва повече т.е. 2-те вселени да са максимално различни.

Много съм съгласен тук .Всеки има различни виждания за нещата , нека има и черно и бяло ! С 21 мини играта ще стане по - динамична и няма да бъде толкова предопределена класацията : )
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

От друга страна по-високи нива на мини предлагат по-голям обем ресурс във вселената. Това предполага различни видове игра и възможност за развитие на всеки един от тях.Ако бъдеш ударен днес възстановяването ти ще е в пъти по-лесно и по-приятно, възможно от в другия случай, което предполага по-малък процент отказали се играчи, което от друга страна прави вселената по-конкурентно способна и по-динамична. Това тук е динамика.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

bold написа:Интересно ми е защо гледате само от една гледна точка, а не се поставите на мястото и на другите играчи, който обичат да си копаят и чак след това да си правят флот.
Но не никой не мисли за другите всеки мисли за себе си и всеки пише искам това, искам онова.
Аз предлагам да се поставим на играчите, които обичат сингълплейъра и да спрем атаките за един цял рунд.

Иначе ще ти отговоря - защото вече има вселена за такъв тип играчи и тя е другата, която предлага същите нива мини.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Така е на зомбитата и на сийтърите мини не им трябват, за какво са им - то нали ще светят по 20 часа дневно и дори да не са те ще има кой вместо тях да краде другите играчи, или тези други които не могат или не искат да ползват сийтъри, тийм вюъри и прочие. Рояле сигурен съм че вече за ноември сте раздали квотите кой кога и как ще играе със акаунтите на съюза ви. :lol:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Даже може да ме докладвате за ситинг още от преди да се регистрирам :)))

Всъщност, Нюро, пазенето на добив е по-кофти и от краденето по 20 часа

Предпочитам да знам защо съм буден в 4 нощта, от колкото да ме е събудил СМС, че някой ми идва с 30 трански...
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

Рояле, приятелю, така и не разбрах Роял и Алуре един и същ човек ли са или сте сиамски близнаци :) Цял рунд ви наблюдавах преди време, единя играеше от чужбина, но винаги светехте паралелно :) И незнам какви наркотици ползвате, ама как така спите 3 месеца по 2 часа дневно не ми е ясно.
Иначе си може би най-добрия (програмист, хакер) ... но флийтър не съвсем.

пп: иначе свиркай да се комбинираме някой рунд, че както ти казах преди време искам и аз да имам една купа в стаята си - естествено не от твоите :)
Потребителски аватар
lamers95
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 18, 2011 7:35 am

Мнение от lamers95 »

Сиамски близнаци са :c018: :c018:
Какво е жененият мъж ?
-Магаре вързано за слива .

http://p-ni.hit.bg/www.bulfleet.gif
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tresor написа:Рояле, приятелю, така и не разбрах Роял и Алуре един и същ човек ли са или сте сиамски близнаци :) Цял рунд ви наблюдавах преди време, единя играеше от чужбина, но винаги светехте паралелно :) И незнам какви наркотици ползвате, ама как така спите 3 месеца по 2 часа дневно не ми е ясно.
Иначе си може би най-добрия (програмист, хакер) ... но флийтър не съвсем.

пп: иначе свиркай да се комбинираме някой рунд, че както ти казах преди време искам и аз да имам една купа в стаята си - естествено не от твоите :)
Хех. Това сигурно ще е 15-тата тема, в която ще кажа, че не отричам, че са ме ситвали. Само не знам как определяте по това, че на някой акаунта му кисне онлайн от друг човек, дали е добър или не :)

В първия пост още казах, че човек сам трябва да избере каква възможност има, дали ще се мъчи да седи 20 часа онлайн, дали ще мъчи друг или просто ще играе посредствено - въпрос на избор :)

P.S.: Що не искаш от моите бре - евтино ги давам:))
Отговори

Върни се в “Off Topic”