Ще бъде интересно с новоститеfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 11 2010, 11:06) нямам ник там ама мисля по следващият рунд да се регна![]()
Обаче също са и някакви "идиотски" правила.
Абе и аз може да се регна да погледам сеир.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Ще бъде интересно с новоститеfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 11 2010, 11:06) нямам ник там ама мисля по следващият рунд да се регна![]()
Прав си Крал еKOWALSKI написа:Цитат(KOWALSKI @ Apr 11 2010, 11:23) Васето, ти пък къде се буташ бе?!?!
Аре кат си толков "ВЕЛИК БОЕЦ" си признай, че не си крал ресурси или искаш да ти вадя доклади от преди месец когат ме крадеше, защото друго неможеше да нарпавиш?
И май вие тука много говорите, пък действията...се виждатЗатова един съвет: когато направите такива битки, тогава говорете
![]()
Значи не трябва да се краде ресурс, трябва да се бият и-тата от Слипнот, не знаех.KOWALSKI написа:Цитат(KOWALSKI @ Apr 11 2010, 14:23) Васето, ти пък къде се буташ бе?!?!
Аре кат си толков "ВЕЛИК БОЕЦ" си признай, че не си крал ресурси или искаш да ти вадя доклади от преди месец когат ме крадеше, защото друго неможеше да нарпавиш?
И май вие тука много говорите, пък действията...се виждатЗатова един съвет: когато направите такива битки, тогава говорете
![]()
e аз битки срещу (i)-та не качвамKOWALSKI написа:QUOTE (KOWALSKI @ Apr 11 2010, 12:23) Васето, ти пък къде се буташ бе?!?!
![]()