Bulfleet Weekly.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Аиде спрете са вече!!! Не ви ли омръзна всяка тема да усирате с ваще простотий !?!?
Go hard or go home...
shadowface

Мнение от shadowface »

На мен лично много ми хареса. Евалата!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

невероятно, умопомръчително, божественярско :lol: все думи които не описват това което сте направили

ПП: поне сте се пробвали явно имате свободно време :)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 7 2010, 20:10) И от къв зор да се съобразявам? Къде пише, че трябва да съм на вашето мнение? Ай сиктир. Имам право да си кажа и моето!
то па едно мнениееее...
cuf написа:Цитат(cuf @ Feb 7 2010, 20:51) Мен ми хресва, можеби другият път ще е хубво да сложите и малко битки , история на вражди и тн.
ми то битки от няколко рунда май няма :) има само стари чичовци...
Kolma_Pushi написа:Цитат(Kolma_Pushi @ Feb 7 2010, 22:08) Браво :) Супер се е получило! Екстра си е изданието! Пляс пляс...

п.с.

В другия брой да питате таратора, конкретно чий женски полов орган визира, когато говори за мен. На някой негов роднина или по-скоро собствения си такъв.
Благодаря
ами... според мен визира женския полов орган на мъжа си. мога да го докажа и със снимки но ще се въздържа.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Kolma_Pushi написа:QUOTE (Kolma_Pushi @ Feb 8 2010, 03:06) Вземи верно спри да си пълниш устата с боклуци..спри с тия треви и гъби и хапове, щото много ти замъгляват акъла. Лост с нищо не ти е виновен, че си пълна скръб. Лост се опита да ти обясни човешки за случилото се, ти се нахвърляш като гладен циганин на джанково дърво. Каквито и епитети там да използваш по мой адрес, нямаш никакъв шанс да ме обидиш, твърде смешен си ми. А и още нещо. Това тук е форум. Тук хората с малко по-богат речник от твоя успяват да спечелят "битката". На теб съзнанието ти се върти около 3 едни и същи думи и ако случайно ти потрябва четвърта се допитваш до великия Въркулак.

Явно направих грешка, когато исках да оправя недоразумението в началото на рунда, а то какво стана? Попаднах на още по-голям смотаняк. Жалко за теб. Аз не бях ти казал нито една лоша дума нито директно, нито пред някой друг... Прави си сметка. Велик си като игнорираш. Велик си с лафа "У лево". Толкова си велик, че след всяко твое изказване половината форум седи пред монитора и пляска с ръце.

Ходи си сърбай попарата, обитак. Носове ще чупи. Изтрезней, моля те. Заплашвай краставиците в чинията с таратора пред теб...и после си изчисти бялото от устата. Няма да се занимавам с тебе повече. :X
Мачкай Колминаторе :)
.......................

Всяко начало е трудно, момчета, нема да се плашите!
Но вместо да се дрънчите с Рояла, от което вие нищо не печелите, а той нищо не губи, по-добре игнорирайте заядливия му тон и се опитайте възприемете смисъла на казаното от него, от което вие няма какво да губите (да се еВа у философа :) )
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

и като го удариш по суратя та да хълцукне чак :D :D :D
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

Вестника е универсален , който не му харесва , да си го завре в гъза , за краля отпускаме два броя
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Пишете нов,че свърши тоалетната хартия.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

айде бе къде е новия? :(
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Feb 14 2010, 18:44) айде бе къде е новия? :(

Брее,Брее много сте нетърпеливи бе...
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”