Едно предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna

Мнение от charovna »

steff1, никой все още не е решил дали ще има бърза и бавна Вселена. Това го решаваме ние, играчите. За имената наистина не е толкова важно, макар че на мен си ми харесва сегашното име. А никой не говори за промяна в текущ рунд, камо ли пък да прецакваме някого. Боже опази! Ама сериозно ли на всеки индивидуално трябва да се обяснява защо е пусната темата? Който смята, че не го засяга спокойно може да не гласува и да не си казва мнението. Мислех, че вече бсички знаят че правила в редовен рунд на Вселена не се променят и т.н. и т. н.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 8 2010, 02:06) steff1, никой все още не е решил дали ще има бърза и бавна Вселена. Това го решаваме ние, играчите. За имената наистина не е толкова важно, макар че на мен си ми харесва сегашното име. А никой не говори за промяна в текущ рунд, камо ли пък да прецакваме някого. Боже опази! Ама сериозно ли на всеки индивидуално трябва да се обяснява защо е пусната темата? Който смята, че не го засяга спокойно може да не гласува и да не си казва мнението. Мислех, че вече бсички знаят че правила в редовен рунд на Вселена не се променят и т.н. и т. н.
:) Виж знам че никой не го е решил, все още. Вероятно ще има "бърза' и "по-бърза", знам че вие играчите ги решавате тия работи :D Ама все пак си остава въпроса ми за "базата" от предния пост. Или логиката вече няма нищо общо с решенията ви? ;) А пък относно промените в текущ рунд...айде да не навлизаме в тъп спор. :)
Последна промяна от steff1 на пет яну 08, 2010 1:18 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
charovna

Мнение от charovna »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jan 8 2010, 02:11) :) Виж знам че никой не го е решил, все още. Вероятно ще има "бърза' и "по-бърза" :D Ама все пак си остава въпроса ми за "базата" от предния пост. Или логиката вече няма нищо общо с решенията ви? ;) А пък относно промените в текущ рунд...айде да не навлизаме в тъп спор. :)
Ако гледах само логиката, знаеш ли какво щеше да стане? Просто нямаше да пускам подобни теми, защото "Когато цифрите говорят и Боговете мълчат".

Едит: Иронията е неуместна. Жалко, аз не виждам и най- малка причина в тази тема за спорове и кавги.
Последна промяна от charovna на пет яну 08, 2010 1:22 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

Така и така SPEED рунда приключва скоро може да се направи опит(проба)...
Пример:Ускорява се добива-намалява се времетраенето на рунда.да речем добив х20 рунд 1 месец,дали ще е така или 4 месеца рунд с добив х5 е едно и също,с разликата че ще се повиши значително динамиката на играта,просто ще се разчупят доста нещата.

живота е компот и всеки се бори за слива
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

И какво говорят цифрите в случая? ....Каквото и да е- те не пречат на хората да взимат логични решения. Според мен е тъпо една игра да има "база", ама да няма къде да я изиграеш на тая база ..и т.н.

Хората със сметките може да не им е проблем, ама тия нови играчи дето само ги говорим през пост, се съмнявам че ще седнат да си смятат....

ПП: Честно, не мога да ви хвана логиката, колкото и да ми се иска.... И аз не се карам с никого. Само казвам каквото мисля. Не е задължително да ви харесва. :)
Последна промяна от steff1 на пет яну 08, 2010 1:32 am, променено общо 1 път.
[/color][/i] [i] [/i]
charovna

Мнение от charovna »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jan 8 2010, 02:18) И какво говорят цифрите в случая? ....КаКвото и да е- те не пречат на хората да взимат логични решения.
Цифрите говорят, че НЕ Е необходимо да се променя Вселената, тоест да става бавна. Сега, моля, отговори ми кое е логичното решение. Въпросните цифри показват, че вселената е достатъчно успешна откъм правила. Другата логика уж е да има бърза и бавна вселена...Е?
Има и трета логика....Темата е пусната и в трите Вселени. Хората, които са си направили труда да гласуват, ясно показват, че не желаят да има бавна Вселена.
Последна промяна от charovna на пет яну 08, 2010 1:33 am, променено общо 1 път.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 8 2010, 02:25) Цифрите говорят, че НЕ Е необходимо да се променя Вселената, тоест да става бавна. Сега, моля, отговори ми кое е логичното решение. Въпросните цифри показват, че вселената е достатъчно успешна откъм правила. Другата логика уж е да има бърза и бавна вселена...Е?
Има и трета логика....Темата е пусната и в трите Вселени. Хората, които са си направили труда да гласуват, ясно показват, че не желаят да има бавна Вселена.
Ами ОК. Тогава логичното решение е да вземете да пренапишете хелпа, докато скучаете. :D
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Аз лично, а и както виждам болшинството от играчите, предпочитаме бързата вселена. Причините са няколко, като главната според мен е, че за бавно развитие трябват много търпение и стабилна нервна система, което повечето играчи не притежават :) И все пак ускорение по-голямо от х2,х3 или х4 вече прави дисбаланс. От всички опити до сега ми се струва, че ускорение х3 е оптимално и се харесва на най-много играчи. Други са според мен нещата, които трябва да се променят и доизпипват, не ускоренията ;)
Последна промяна от sixkiller_k3 на пет яну 08, 2010 1:38 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

абе....
май забравяте основното!!! останали сме една шепа хора.... и както казва Мултито всички сме бадженаци :) якото е да си играем и да си правим купона... какъв купон и какво приятелство и какви брадърс ин армс за два три месеца!
имаме си един скайп чат създаден в началото на предишния рунд на 1-ва вселена (базова) минаха хора от немексия, бях се напил веднъж... аднах половината булфлийт да ги спамим, тралалайко (вече пише на кирилица) и той там... адна всичките админи да им се кара... но чата все оше съществува защото ни е приятно да си кажем "добро утро" по някое време :)
стига с това кой на коя страница е в класацията.. всички които пичат в тази тема ни е омръзнала играта... ама защо я играем? сърби а? а?

@ стефф: кака! май само ти от хората на 30+ си за "забързана" вселена... аре не зимайте на пенсиите играчката ;)
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Според мен, ще е много по добре да се преименува на ПЪРВА, да има една бърза и една базова вселена. Много по сладко е да откраднеш 5к ресурс в първа на тези правила, които беше, и то през първия месец на рунда, отколкото в спийд 5к са нищо....Губи се интереса от многото ресурс според мен, друго си е да се бъхтиш 1-2 седмици за събиране примерно на ресурс за сателити, а в спийда това става за 2-3 дни максимум. Жалко, че не успях да игря тоя рунд на първа, и чаках да започне следващия, защото правилата са си идеални - няма раси, бавози времена, добиви, няма специалности и прочие...всичко това са "глезотийки", с които хем се хабят повече нанки, хем има и доста безсмислени...Примерно сигнатурите, защо ги спряхте? Защото хора като мен си ги правят всичките 100(и n на брой да пуснете) на всеки 24 часа? Бях изгубил тотален интерес към играта, но реших да пробвам правилата на ПЪРВА и срашно ми допаднаха...ще е доста жалко ако това е последния рунд на вселената, все пак с нея е започнала играта...
Отговори

Върни се в “Off Topic”