бойни/ресурсни 3/1?С тежест в полза на бойните!
Въобще тая анкета ... безсмислена.Съжалявам,но гледайте че всичките админи се казват НЕ НЕ НЕ ... еми като не си вършат работата и за това има наливания и тем подобни ... техен проблем,или по-скоро не техен а наш щот ние патим.Развалиха Спийда ... к'во от това тъй тъй Булфийт е загастваща звезда.Те убиха булфлийт (и не само админи а напр. сички
).Даже не го и крият,че за тях Булфа вече няма никво значение... вече си имат Немексия.Ама аджиба ние дето си харесваме булфа ... пасти да ядем.Се 1 аз все пак да си изкажа мнението.И междодругото ДА трябва да има вселена със 3/1 бойни/ресурсни или пък да си ни върнат старата Спийд вселена.Да ви кажа мъчно ми е ... мъчно ми е щот тая игра я цикля ли цикля от самото начало(глупавия ми брат ме зариби
) а сега просто ... нямам желание да я играя без КАКВАТО и да е ингтрига.. та то вече има по 700-800 активни играчи във вселена.Надявам се да стане чудо и да я оправят играта ама ... не мога да спра да мисля ,че това няма да се случи. ;( ;( ;(
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
коя анкета то има 2 анкети по един и същи въпрос с противоположни резултатиBSC_Nasko написа:Цитат(BSC_Nasko @ Dec 2 2009, 23:01) Въобще тая анкета ... безсмислена.Съжалявам,но гледайте че всичките админи се казват НЕ НЕ НЕ ... еми като не си вършат работата и за това има наливания и тем подобни ... техен проблем,или по-скоро не техен а наш щот ние патим.Развалиха Спийда ... к'во от това тъй тъй Булфийт е загастваща звезда.Те убиха булфлийт (и не само админи а напр. сички).Даже не го и крият,че за тях Булфа вече няма никво значение... вече си имат Немексия.Ама аджиба ние дето си харесваме булфа ... пасти да ядем.Се 1 аз все пак да си изкажа мнението.И междодругото ДА трябва да има вселена със 3/1 бойни/ресурсни или пък да си ни върнат старата Спийд вселена.Да ви кажа мъчно ми е ... мъчно ми е щот тая игра я цикля ли цикля от самото начало(глупавия ми брат ме зариби
) а сега просто ... нямам желание да я играя без КАКВАТО и да е ингтрига.. та то вече има по 700-800 активни играчи във вселена.Надявам се да стане чудо и да я оправят играта ама ... не мога да спра да мисля ,че това няма да се случи. ;( ;( ;(
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
да признавам че само от една година играя нека по опитните играчи да си кажат мнението защо е намалял интереса.но поне аз съм останал с такова впечатление че дори за тази 1 година интересът е намалял.оборете ме с цифри и ще замълчаdios написа:Цитат(dios @ Dec 3 2009, 00:12) Съветвам BSC_Nasko и tgg78 първо да понаучат нещо за историята на играта,за сегашното положение,да попрочетат малко форума,вместо да пишат глупости. Повтарям - глупости.
4. Език и Култура
Дискусиите във Форумите трябва да се водят с уважение към Потребителите и зачитане на правото на друго мнение.
Последна промяна от tgg78 на ср дек 02, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
Диосе как да ти кажа,че тая игра я цикля от както я има
.Да нито съм кой знае какъв играч нито мога да давам съвети за играта(като стратегий
),но аз може би я знам тази игра по-дълго от теб(може би
),тъй че за знания за играта моля ти се не ми говори
.Факт е че Булфлийта не е приоритет на който и да е било от създателите и админите от край време и е адски занемарен ... и сега недей ,много те , да бързаш да ме банваш защото аз ти говоря като нормален човек все пак
.
Ами предполагам играеш още преди да се появи играта... Защото аз играя от първи рунд на вселена 1. Но нищо чудно,може и така да е.
Щом всичко си знаеш,нищо няма да кажа вече. А относно бан - не виждам защо трябва да го налагам. Не бих наказал никой, само за това че е неориентиран
dios
Ами предполагам играеш още преди да се появи играта... Защото аз играя от първи рунд на вселена 1. Но нищо чудно,може и така да е.
dios
Последна промяна от BSC_Nasko на чет дек 03, 2009 8:47 am, променено общо 1 път.
междодругото tqq78 теб ти следя коментарите от доста вр.
и искам ти кажа,че съм на същото мнение и дередже като теб
.А за немексия к'во мога да кажа ... недойзпипано копие на булфа
.Някои от новите неща ми харесват (и то доста) но интерфейса (игралното меню) е отврат и пак повтарям не е дойзпипана .. но има потенциял поне според мен.
Но ,все пак, това че интереса към Булфлийт намалява е факт ... може би Диос може да предостави и некви данни,отде да знам,
.За т'ва с точките си поддържам позицията и се надявам най-сетне админите да ни погледнат сериозно и да почнат да слушат и премислят нашите предложение... ВСИЧКИТЕ,а не само тези които им изнасят ... нали все пак тоя форум е напр. от части за това
.
BSC, не знам за какви знания говориш, но е хубаво да си обогатиш знанията по постване във форуми. Примерно да научиш къде се намира бутона EDIT
Другото, което искам да кажа е, че в тази игра около 2 години не съществуваше понятие БОЙНА ТОЧКА, а се играеше от много повече хора. Интереса спада, просто защото продуктът не е нищо ново, вече.
В една друга тема, ти написа, че са ви убили шансовете за класация. Също така казваш, че играеш и от самото начало. Добре... Защо не игра за класация, коагто нямаше БТ. Защо не игра за класация, когато коефициентите бяха както сега ги желаете? Ами сега, след повече от 5 години от създаването, си се сетил че трябва да поиграеш, па и за класация. Може би щото не останаха хора, и е много по-лесно? Ама пак не толкова, а?
Мисля, че играта отдавна стигна връхната си точка, и отдавна вече дълбае към дъното. Каквото се изигра - изигра се. Класации, победители, емоции. Време е да се махне това меню СТАТИСТИКА, и всичко ще се оправи. Ще си играете хамалската, няма да ви/ни пука от нищо и те така. Просто се появиха още хиляди игри + бозата, която споменахте, където може да се "себедоказвате". Тук вече изтече срока на "годност" и няма нужда да поддържате жарта жива.
Иначе и на мен ми се иска тук да ври и кипи от "живот", като преди. Ама и аз, и ти, и всички знаем, че това няма как да стане.
Другото, което искам да кажа е, че в тази игра около 2 години не съществуваше понятие БОЙНА ТОЧКА, а се играеше от много повече хора. Интереса спада, просто защото продуктът не е нищо ново, вече.
В една друга тема, ти написа, че са ви убили шансовете за класация. Също така казваш, че играеш и от самото начало. Добре... Защо не игра за класация, коагто нямаше БТ. Защо не игра за класация, когато коефициентите бяха както сега ги желаете? Ами сега, след повече от 5 години от създаването, си се сетил че трябва да поиграеш, па и за класация. Може би щото не останаха хора, и е много по-лесно? Ама пак не толкова, а?
Мисля, че играта отдавна стигна връхната си точка, и отдавна вече дълбае към дъното. Каквото се изигра - изигра се. Класации, победители, емоции. Време е да се махне това меню СТАТИСТИКА, и всичко ще се оправи. Ще си играете хамалската, няма да ви/ни пука от нищо и те така. Просто се появиха още хиляди игри + бозата, която споменахте, където може да се "себедоказвате". Тук вече изтече срока на "годност" и няма нужда да поддържате жарта жива.
Иначе и на мен ми се иска тук да ври и кипи от "живот", като преди. Ама и аз, и ти, и всички знаем, че това няма как да стане.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.