За Булфлийт

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

един петък тръгвахме за риба за уикенда, веднага след работа. откраднах едно руло тоалента хартия от офиса, беше двупластова, дали ще ме усетят че съм взел тоалетната хартия? нали второто копие отивало в ДС :)
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

stan4o написа:QUOTE (stan4o @ Oct 23 2009, 17:50) един петък тръгвахме за риба за уикенда, веднага след работа. откраднах едно руло тоалента хартия от офиса, беше двупластова, дали ще ме усетят че съм взел тоалетната хартия? нали второто копие отивало в ДС :)

може би по усмивката ти да те усетят :D
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

прочетох нещо интересно, написано от администратор от форума на мемехията. най вече последните изречения :dizzy:

http://forum.nemexia.bg/index.php?showtopic=901&st=20

цитат кери

Само едно нещо ми е интересно. Как сравнявате 2 игри, като познавате само едната? От възможностите на Немексия сте видели 10% до сега, да не кажа по-малко. Айде да поиграете месец-два и пак да пишете. Сигурна съм, че мненията няма да съвпадат със сегашните.
Бф беше първа по рода си, тя е лесна за разбиране, с възможно най-опростен гейм плей. Това я направи и толкова успешна. Никой не отрича това. Но. Немексия си има своите предимства. Най-очевидното са картинките. Що се отнася до гейм плей, възможностите, които предлага са безбройни. Аз помня кога се появи идеята за отборна планета например... Преди поне 3 години. Тук е факт. Както и много други неща. Още веднъж казвам - където свършва Бф, започва Немексия.

от прочитането на другите коментари останах доволен ,че има още играчи, който желаят булфлита е все още е жив :a055:
Последна промяна от Mo`Money на съб окт 24, 2009 11:51 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

За не Нексия --> Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс!

За булфлийт ---> Не се притеснявай за нищо… всичко е изгубено ...
Положението, вместо да се влошава, става безнадеждно ...
Аз ще вися тука докато не изчезна като мисъл ...

Иначе за мен - Не ме е яд, че съм тъп, а че ми личи ...
Последна промяна от mega_alien на нед окт 25, 2009 12:01 am, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 25 2009, 01:46) :dizzy:
Принципно бих те попитал какво се опитваш да изразиш с тая емотка, но съм почти убеден, че и ти не знаеш.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 25 2009, 01:58) Принципно бих те попитал какво се опитваш да изразиш с тая емотка, но съм почти убеден, че и ти не знаеш.

Сабре как всички разбраха само ти не .

прочети поста на мега-алиена ама 100 пъти го прочети ,дано вдениш нещо

Чакай аз ще ти го разгадая

На поста който показах написаното от админ , пише. където свърша булфа започва мемехията. Иконката ми която показах , за мен е точно обратното. А поста на мега-лиена е ,че двете игри ще се погубят взаимно

Не става само със лизане на гъ…е трябва и акъл
Последна промяна от Mo`Money на нед окт 25, 2009 12:20 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

И в случая "всички" се има предвид mega_alien, чийто пост за съжаление ми е също толкова неясен :D

Обаче нямам намерение да споря с радио, така че - приятна вечер.
Последна промяна от Sabret00th на нед окт 25, 2009 1:23 am, променено общо 1 път.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 25 2009, 01:58) Принципно бих те попитал какво се опитваш да изразиш с тая емотка, но съм почти убеден, че и ти не знаеш.
Показва, че Петър е виден алкаж, ама много драйфа и губи концентрация хи хи.А вие колега вече сте леко пристрастен (това като факт го отбелязвам) защо имате определени позиции в новата игра.
Определено е ново, авангардно плюс това шаренкото радва окото, ама всеки път губя от 5 до 10 мин. да търся преглед техн.дърво и тъй нататък.А те хората са казали, че простите неща работят най добре.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
BOROVIN
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 20, 2007 2:14 pm
Контакти:

Мнение от BOROVIN »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 25 2009, 07:35) Показва, че Петър е виден алкаж, ама много драйфа и губи концентрация хи хи.А вие колега вече сте леко пристрастен (това като факт го отбелязвам) защо имате определени позиции в новата игра.
Определено е ново, авангардно плюс това шаренкото радва окото, ама всеки път губя от 5 до 10 мин. да търся преглед техн.дърво и тъй нататък.А те хората са казали, че простите неща работят най добре.

Мда... много ми е трудно да намеря и да си пусна некое проучване, но за това пък мините ги намирам мнооого лесно :) ще сменям стратегията май
Последна промяна от BOROVIN на нед окт 25, 2009 5:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

BOROVIN написа:Цитат(BOROVIN @ Oct 25 2009, 18:56) Мда... много ми е трудно да намеря и да си пусна некое проучване, но за това пък мините ги намирам мнооого лесно :) ще сменям стратегията май
То мини може докато не стане бум ... Щеш нещеш трябва да строиш екология и да влизаш редовно иначе пак ще има бум ...
А бума не е хубаво нещо всичките ти верни работници във всичките ти планетарни инфраструктури изчезват защото не мислиш за природата ...
Толкова виновен се почуствах първият път като ми гръмна планетата, че влезнах да уча екохимия в СУ ...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”