кога да бъдат пуснати атаките

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Той имаше предвид административен мод.Както и да е.И все още не намирам смисъла да се спират атаки.Дори и както каза единия че щял да ходи в гората да цепи дърва спокойно може да помоли някои който ще е пред pc-то като оправят булфа да му каже.А възможности как да се вдигнеш без да си пред pc-то не една и така нататък.Начини има много.Стига желание да има :P
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

При условие, че това ще задоволи желанията на всички, не виждам защо да не се съгласи. Няма спиране на атаки и по този начин грабещите ще грабят неактивните, тези които са заети днес, ще са спокойни, а тези които искат да си трупат ресурс просто ще се сейфнат и готово - всички ще са доволни и няма да има дрязги.
Последна промяна от Kashmir на съб окт 03, 2009 12:39 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
sisi
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 27, 2009 9:44 pm
Контакти:

Мнение от sisi »

аз съм съгласен да сложи мод но някои ще си седят доста време в него
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

е и?
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Kashmir написа:Цитат(Kashmir @ Oct 3 2009, 14:33) При условие, че това ще задоволи желанията на всички, не виждам защо да не се съгласи. Няма спиране на атаки и по този начин грабещите ще грабят неактивните, тези които са заети днес, ще са спокойни, а тези които искат да си трупат ресурс просто ще се сейфнат и готово - всички ще са доволни и няма да има дрязги.

За какви и-та говориш е мен.Не знаеш ли че така наречените и-та са с редуцирани ресурси от 100 к .и мините им не добиват ресурси.Какви и-та ще грабиш не ми е ясно.Дали ще литне някои със добив от една планета от 400-500 к на час по (и) което ще вземе от него 50 к .Нещо май ...
Потребителски аватар
sisi
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 27, 2009 9:44 pm
Контакти:

Мнение от sisi »

да пусне мод само за 24 часа после да го свали
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

Аз това за модовете го предложих преди 2 часа.И веднага заключиха темата.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

ами примерно проблема в 2ра е ограничения брои модове за третината ...3 -та ако сложат всички в мод какво става ...некои ше го махнат утре други не..да ма тие други може да не са имали право на модове докрая и по този начин да получат 4ти ....

иначе за 1 ва важи но в 2ра по трудно изпълнимо.....

федерация и защо избра точно точ час...ми ако пуснат атаките в 19 некои хора тогава отиват на работа те какво да кажат :c022:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Е на него този час си му го устройва за това
:c022:
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Oct 3 2009, 14:41) ами примерно проблема в 2ра е ограничения брои модове за третината ...3 -та ако сложат всички в мод какво става ...некои ше го махнат утре други не..да ма тие други може да не са имали право на модове докрая и по този начин да получат 4ти ....

иначе за 1 ва важи но в 2ра по трудно изпълнимо.....

федерация и защо избра точно точ час...ми ако пуснат атаките в 19 некои хора тогава отиват на работа те какво да кажат :c022:

точно за това че даден час няма да е угоден за всички,трябва да има модове,независимо на кой кой му е по ред :a055:
Отговори

Върни се в “Off Topic”