Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 18 2009, 07:54) И да се помисли, как акаунт на 50к конфедерация да има 49к флот ли? Нали за това ви е даден коефициент х2. Като трупате само бойни, така ще е - ще останете в необрано лозе, всички около вас ще имат по-големи флоти. Хората с по-малко време също могат да балансират акаунтите, вместо сда блъскат само кръстове, нива и проценти.
А смс изветсяване няма само в топа.
Е нали идеята е да има повечко битки , а не само да се седи в борсата и да се продава флот за 5%( за нокса далаверата е 20% ) и да се трупа от мините.
Бойните точки са хубаво нещо , но да са критерий за нещо друго , а не да влизат заедно със статистическите , така тези които летят и водят битки са доста прецакани. В топ 20 има акаунти със под 10К бойни точки. Супер за хората ,че са успели да се задържат така , но явно са направени само с търговия и пасивна игра .
Последна промяна от Skullcollector` на съб сеп 19, 2009 12:28 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LinuxLoader написа:Цитат(LinuxLoader @ Sep 19 2009, 14:05) Е нали идеята е да има повечко битки , а не само да се седи в борсата и да се продава флот за 5%( за нокса далаверата е 20% ) и да се трупа от мините.
Бойните точки са хубаво нещо , но да са критерий за нещо друго , а не да влизат заедно със статистическите , така тези които летят и водят битки са доста прецакани. В топ 20 има акаунти със под 10К бойни точки. Супер за хората ,че са успели да се задържат така , но явно са направени само с търговия и пасивна игра .
Проблема е коефициента х2. Виж, във втора не може да се оплачеш от битки, примерно.
И аз съм твърдо против пасивната игра, но съм и твърдо против акаунтите, които не се развиват. Това е игра, чиято цел е да се развиваш и същевременно да водиш битки.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
*коефицента за атака да се вдигне на 2.5 поне,или ако се запази същият бойните точки да не оказват влияние в "Сложно Търсене",да се определя по ресурсни точки.
*в класацията да се изчисляват бойни/ресурсни-1/1
*съгласен съм с предложението за добив x4,но не и повече-не правете грешките на Вселена 2...
*едно от най-важните-да се върне броя на планетите,ако не на 8 поне на 7 планети,след определен брой точки разбира се.
*съюзната класация да се определя както в Вселена 1
*известяването да си остане както е било досега
*рециклажите да се виждат на "+/-" 30 системи
*поддържам и аз едно мнение изказано по-горе за смяна на акаунтите,че взе да става навик всеки рунд и не е честно спрямо други хора които полагат цял рунд усилия да се наредят на добри позиции,други 2-ма или 3-ма да си разделят по един месец игра с един акаунт и без много мъки да са в ТОП 10,или някакво обезщетение или изобщо да се забрани смяната на акаунти-не му се играе и толкоз-да се трие щом неможе да издържи 2-3 месеца там,представям си в другите вселени колко потребители трябва да цъкат с един акаунт за 6 месеца !
П.С
ще има и други но засега не се сещам,ще добавям в последствие...
Последна промяна от Hardcore на нед сеп 20, 2009 9:49 am, променено общо 1 път.
Hardcore написа:Цитат(Hardcore @ Sep 20 2009, 11:44) *поддържам и аз едно мнение изказано по-горе за смяна на акаунтите,че взе да става навик всеки рунд и не е честно спрямо други хора които полагат цял рунд усилия да се наредят на добри позиции,други 2-ма или 3-ма да си разделят по един месец игра с един акаунт и без много мъки да са в ТОП 10,или някакво обезщетение или изобщо да се забрани смяната на акаунти-не му се играе и толкоз-да се трие щом неможе да издържи 2-3 месеца там,представям си в другите вселени колко потребители трябва да цъкат с един акаунт за 6 месеца !
П.С
ще има и други но засега не се сещам,ще добавям в последствие...
Радвам се, че имаш ентусиазма да издържаш по 2-3 месеца, дори 6 месеца, ама не забравяй че тая игра не с играе само от нови играчи изпълнени с енергия. На някои отадвна им е писнала и искат да поиграят месец и делото им да продължи
Да се премахне СМС известяването, както някои вече предложиха. Някои хора нямат възможност да пратят СМС за 2.40 за да си купят булфлийт генерал, което е доста несправедливо. Освен това, булфлийт е игра на дебнене, и удоволствието от това изчезва когато дебнеш някого 2-3 дена, и точно когато успееш, той получава СМС.Правилото за пращане на рециклатори при неизлязло поле не ми допада. И по точно тази част, че имам право да изпращам такъв рециклаж само към жертви на съюза. Аз лично, докато играя булфлийт, много често е в присъствието на братовчед ми. Много често е имал проблем с рециклажа, но заради това правило нямам право да му помогна. При положение, че ще му върна ресурса, не виждам какъв е проблема да му помогна. Би трябвало да е въпрос на лична воля дали да помогна на някого с реца или не. В крайна сметка имам, би трябвало да имам право на приятели дори и да не са в съюза ми. Това правило ми забранява да помогна на приятел в нужда.Вече много се е говорило за бойните точки, но на мене лично не ми харесва, че те участват при определянето на коефицента. Това е пречка за играчите който играят на флота и искат да се кефят с повечко битки. Аз в момента съм в положение в което най-слабия който мога да атакувам е 2-пъти повече ресурсни точки от мене, което означава, че при всички положения флота му е по силен от моя.Да бъде възможно напускането на съюз, без да е необходимо да подаваш молба във друг.Да може да се дава война на повече от 3 съюза.Да има още една класация, показваща съюза който е спечелил най-много бойни точки срещу противников съюз. Така ще има по голяма сплотеност в съюзите и ще има повече отборна игра.
I close my eyes
Only for a moment, then the moment's gone
All my dreams
Pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind
Прчината която изтъкваш за премахване на смс известието е смешна. Без булфлийт генерал, пак може да не пращаш смс на противника, стига да си вдигаш шпионажа. Както и да е - аз също съм против известието, така че няма да споря.
Покани братовчед си в съюза. Целта е да се определят групи съюзи, които да не се перестройват всеки ден. Един колектив.
А това - играчите които играят на флота също е смешно. В тая игра има много друиг работи, освен флота. И съм твърдо против, правенето САМО на флот. Все пак не е обикновен шуутър, в който се пуцаме на меле, а стратегическа игра.
Последна промяна от RoYaL на нед сеп 27, 2009 8:47 am, променено общо 1 път.
Няма да ти споря, все пак изразяваж добственото си мнение. И все пак, не мога да покяна братовчед ми в съюза си по 2 причини. Той е в СМЕРШ и от там няма да излезе. 2-ро, аз не съм лидера на съюза. А относно флотите. Аз играя булфлий единствено за да правя готини битки(въпреки, че не ми се получава :D) , и стратегийте от рода на криене 2 месеца, за да направиш 20 ЗНС-та и да чупиш планети накрая не ми допада. Вярно е, има много други стратегий, но работата е там, че правилата не ми позволяват да правя точно това което е най-интересно за мен, а именно затова си предлагам мнението. И все пак това са само предложение, не очаквам да бъдат взети много на сериозно, тък като играя за 1-ви път и може ми още не познавам играта добре.
I close my eyes
All my dreams
Dust in the wind
Точно затова, че не играеш само ти играта, не може тя да се съобразява само с теб. За това е глобална. И за това както каза сам, има много други стратегии и не може да се ограничи само до това, което е най-интересно за теб.
Последна промяна от RoYaL на нед сеп 27, 2009 8:47 am, променено общо 1 път.
Аз не искам играта да се съобразява с мен, аз просто изразявам мнението си. А и не мисля, че това което искам пречи на останалите стратегий... Както и да е , току що ми хрумна още една идея.
-Възможно ли е като пращам флота от една планета, да мога да я наглася така, че да се върне на друга, а зависимо от нивото на spy на противника да му изписва каде ще се върне флота ми или не му изписва.
I close my eyes
All my dreams
Dust in the wind