Лети ли си топа или си копа
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
аве Роял и ти си тръгнал рунд да взимаш с дясна ръка румпи и банда аматиорчета ,трудно ще ти е многоRoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Sep 14 2009, 02:49) Яд ме е и когато се налага да обяснявам на хора от съюза, че роботите не свалят времето за строеж на кораби
Яд ме е, че румполино ме пита - как като знам времето на пращане на атакта, знам кога се връща
Яд ме е, че съюзник по който летеше 2 часа атака със звезди, НЕ ЗНАЕШЕ КОЙ ГО ЛЕТИ, и до последно казваше, че го е летял друг
Яд ме е, за тия 8к скаути на бубу - 2 часа мисловна дейност да се среща ли или не. В крайна сметка румполино мислел, че летяла СТЕФФ, а не ВЕС, и даде гениална идея да не се среща, докато мен ме няма.
И за много подобни неща ме е яд.
САМО НЕ И ЗА КУХИТЕ ТОЧКИ.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ашколсун и на двата съюза, създали са страхотна интрига и съответно страхотни изпълнения.
П.П Рояле, следващия път преди да почне игра съюза ти, сухи тренировки съчетани с драстични учителски методи - демек който не отбира, бой по дебелата и "куха" кратуна.Това съвсем сериозно.
П.П Рояле, следващия път преди да почне игра съюза ти, сухи тренировки съчетани с драстични учителски методи - демек който не отбира, бой по дебелата и "куха" кратуна.Това съвсем сериозно.
Последна промяна от niki_god на пон сеп 14, 2009 6:01 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Добро утро на всички
Звезди, звезди...
За интересуващите се, рециклажа, с изключение на 2,4М метал и 1.5М кристал си го прибрахме.
Звезди, звезди...
За интересуващите се, рециклажа, с изключение на 2,4М метал и 1.5М кристал си го прибрахме.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]