България - Ирлан дия

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

AwakЕn написа:QUOTE (AwakЕn @ Jun 8 2009, 00:03) да а па в тва отношение с тия сантиметри ... ти ако си го и мериш ...
Сега знам че на теб ти липсват и то доста :) :lol:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Jun 8 2009, 09:54) Сега знам че на теб ти липсват и то доста :) :lol:
Ти за пореден път доказваш своята неадекватност с тези безсмислени мнения, които нямат място в тази тема
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Освен Илиян Стоянов май никой друг не се престраши да бие шутове,което е доста жалко.Бербати се скъса да тича ама не му е работа да е плеймейкър според мене.Вярно е че в Юнайтед играе зад нападателите ама фолк дивата Божинов не е Рууни, както Макриев не е Роналдо.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jun 8 2009, 01:22) не успяхме да победиме заради това че някои звезди на отбора като бербатов иззеха функциите на други
Ти да си чувал, случайно, че отборът си има треньор?!? Мислиш ли... всъщност да - мислиш ли? То всички като излезнат на терена и сами решават къде да играят, да знаеш :p140: Бербатов, понеже не му се играе днес като нападател, решава че ще играе примерно защитник, от мен да знаеш... :dizzy:
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Отговори

Върни се в “Off Topic”