Имахте ли камери ?
fabrikata написа:Цитат(fabrikata @ May 18 2009, 21:34) емиии да така е ноо иначе като цяло мина успешно сякаш матурата само ме издразни това че збраха тоя говедар алеко за аргументативен текст
Ти си бил гений .... само заради тия приказки заслужаваш да държиш матура по БЕЛ поне 5 пъти, пък като те гледам и колко си на ти с правописа и граматиката .... чудя се как изобщо си стигнал до явяване на матура?!
То бива кретения, ама чак пък толкоз ................
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
хаха виш се и ти ве кво ме критикуваш бахти гледаи себе си кво гледаш другите хора както казах по горе клавиатурата ми е багясана и за това пиша на места слято на други места някои букви се мешат толкус ли не ти достига акъла да помислиш малко за този вариант а това че през годините искарвах само 6-ци и 5-ци по БЕЛ набии си у главата просто че не можеш с нищо ме затапиш или обидиш като се има на предвид и че бях профил БЕЛ и история така че замълчи и нека не те чувам да говориш повече подобни тъпотии за мене
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Просто го покажи. И... става съпрос за неща, които не произтичат от клавиатурата: квИсторките(е), осАзнай(ъ) се, маико(й), кАсмет(ъ). Не искам да се заяждам, не ми е в стила. Обаче подобно писане действително поставя под съмнение познанията на някого, дори и да са страшно големи. Трудностите при разграничаването къде свършва едно изречение и къде започва друго... ами с тях ще се примиря за сега. И не ми излизай с номера, че тези грешки са от клавиатурата, защото на други места използваш съответните буквичка По-скоро е грешка в ЗКУ 
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Мале-мале...
Жал ми е за вас, жал ми е и за децата ми (дано успея да ги науча)!
Правописът в един език е в основата на всичко (интелектуалното изграждане на един човек чрез информация и комуникация)!
Но пък... Все пак, България има нужда от повечко бачкатори...
Правописът в един език е в основата на всичко (интелектуалното изграждане на един човек чрез информация и комуникация)!
Но пък... Все пак, България има нужда от повечко бачкатори...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
СЪС химикалка?!? ИСкарваш?!?fabrikata написа:QUOTE (fabrikata @ May 19 2009, 12:58) хахаха и кво ше ми кажеш ,че съдиш хората по това как пишат във форума ли , ако е така значи си мноооого зле няма нищо общо това как пиша във форума и какпиша със химикалка
ПП Познайте дали днес имаше камери
Който се смее последен - сам пада в него ;]
misterya написа:Цитат(misterya @ May 19 2009, 13:05) Мале-мале...
Но пък... Все пак, България има нужда от повечко бачкатори...![]()
и не стига това, ами и със самочувствие -
Искам да се запозная с жената, която ти е писала 5 и 6 в паралелка с профил БЕЛ ..... ще я черпя!
БЕЗОБРАЗИЕ!
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
стига сте се заяждали с момчето е,господ кат давал акъл той може да е бил под моста,знае ли човек :D
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
при мен нямаше камери и на 2те матури
по БЕЛ се справих много добре ама по английски не съм пипал граматика от 3 години и направо ми се стъжни живота....моля се да имам повече от 3
Квесторите на 1вата матура бяха супер точни даваха да си говорим, но на 2рата бяха доста строги,
нищо не се чуваше от тия скапани касетофони на лисанинга! и съм супер изнервен в момента и ще ходя да се напия че откачам!
по БЕЛ се справих много добре ама по английски не съм пипал граматика от 3 години и направо ми се стъжни живота....моля се да имам повече от 3
Квесторите на 1вата матура бяха супер точни даваха да си говорим, но на 2рата бяха доста строги,
нищо не се чуваше от тия скапани касетофони на лисанинга! и съм супер изнервен в момента и ще ходя да се напия че откачам!
Последна промяна от duinox на вт май 19, 2009 12:29 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша