заебете как е модерно
пп: или може да разясните.. ? само нема пращайте в уикипедия.. пишете тука че ми стана интересно
Титлата е khan, на различни езици се произнася различно. Ние сме девета дупка на кавала, от нас нищо не зависи, можем да го кажем как си искаме, все ще е правилно.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 29 2009, 15:31) в летописите се среща повече Кан отколкото Хан затова е така но както казах има и езикова бариера
ти ако беше чел мойте коментари нямаше да пишеш тези глупостиRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 29 2009, 07:01) Титлата е khan, на различни езици се произнася различно. Ние сме девета дупка на кавала, от нас нищо не зависи, можем да го кажем как си искаме, все ще е правилно.
Крашд, мерси за комплимента. Туй спама ми е втора природа. Но няма как да не отбележа присъствието на изкуствени интелектуалци във форумаСмятай, до къде опряхте да се самоизтъквате точно тук.
И все пак - Вива ла Фидел ... опа, революсион ... тъй де, Тодор Живков.
Федерация, ти предполагам си изчел всичко летописи де що има, че така говориш.
P.S.: Докато уикипедия е свободно-редактируема онлайн енциклопедия ще срещате подобни извънземни владетели, няма как. Интересен е факта, при търсене на титлата khan в гуугъл, първия резултат от английската уикипедия, а прекалено тясно свързан с България![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Khan_(title)
Бъркаш се. Чел съм твоите ГЛУПОСТИ и за това пиша тези КОМЕНТАРИ.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 29 2009, 21:34) ти ако беше чел мойте коментари нямаше да пишеш тези глупости