Завръщане :Д

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

@Предейторе,не е тук мястото да ни се обясняваш.

@Ван,завърни се,помня как преди там еди колко си рунда,когато с Фолъна само се гонихме ми удари танкерита,та имам да си върщам..Не бе базикам се,върни се ама както казаха с още 1-2к човека за да стане поне малко игра...

@Фолъне,радвам се да те видя пак тук..Гледам модератор си станал,а не си ми се похвалил..срамота..

@Феароте,кажи ми че и ти я играеш още : ((((

@Димчо,бог те наказа,като те роди,а сега и нас наказа,да те гледаме колко си зле...Гледам доста си порастнал от последната ни среща..Почти не сбърка "Съжалявам" със "Съжелявам",за други правописни грешки да не говорим...Няма и да ме разбереш..Съвет-самоубий се с Лептен в ръка..

@Върки,изглеждаш доста по-умен,т.е. малоумен,когато мълчиш..Шегата на страна,ти си най-големия за мен,какво правиш,как я караш :) Само не ме наказвай,оу лош мой върки..Бтв тва за каос не го помня,но се събирахме в едни чатове дето много ташак ставаше,най-вече с мен де :D

@Лоад,забавен си както винаги (съвсем сериозно,много ме радваш :) ))) ) Как си,що не пишеш...

Иначе как сте,фенове мои,що не се обаждате много много..Това,че съм бил награждаван с най-голямата награда позната от Виетнам до Германия,не ви дава повод да се здухвате..
Последна промяна от rumpolino на съб мар 14, 2009 10:43 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Mar 13 2009, 22:24) Иначе как сте,фенове мои,що не се обаждате много мног..Това,че съм бил награждаван с най-голямата награда позната от Виетнам до Германия,не ви дава повод да се здъхвате..
:lol: :)

Абе аз не пиша... зает съм вече, не е като оно време. Нали знаеш закона на джунглата - малките търсят по-големите. Ти си виновен що не пишеш :) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Хаххахахахахах , някой се мъчи да избива форумни комплекси :D
Я кажи кой ти написа поста бе сладур :)
И си мери приказките , съветвам те :)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Форумен бой ли надушвам??????? :crazy_pilot: Предлагам залагания, ама тежко на тоя дето ме издъни - бан до 2376 година е най-малкото, което ще му се случи :)

Румпи, да се похваля ли искаш? Още не си влязъл, а искаш да те гоним :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Еее Димчо лошо момче си бе..Моля те само не ми пращай от ония маскираните,че най-много от тях ме е страх..Поздравления,тая събота 14-ти чудеса върши,Димчо не допусна нито една грешка в пост по дълъг от 1 дума..Ийй чи пу,са ако се изкъпеш..
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Бахти готиния хОмур , от де го вадиш :D
Ти и преди си беше тъп , ама сега имаш и самочувствие , мале мале , идиот със самочувствие ,кофти комбинация дребен , стъпи си 1во на краката , после ръси "готини" лафчета .
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Димчо и Румпи по 1 ден да почетете дружно правилата.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”