First Blood [ANSR] RoYaL vs. [ClassicZ] Proximo

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

:lol: да си поспамя още малко, преди Коруина да ми е изтрил мнението (щото моите мнение ги има за спам ;) ) ...

той, Рояла ми е слабост :e014: ... един ден, когато измисли някоя нова щуротия в информационните технологии ще има да разправям на внуците си ..... :p040:

п.п. пък кънки се карат лесно, особено по задни части :unibrow:
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Имах предвид за Отмъстител, или аз нещо не съм разбрала правилно :)

Довечера една пързалка ? Или към 16:00 ?
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 14 2009, 12:53) Имах предвид за Отмъстител, или аз нещо не съм разбрала правилно :)
Аз съм живия свидетел как отмастителя като видя хитруша как го гледа злобно и като разбра коя е, избяга позорно. :lol:
А до Етишопия скоро работа няма да имам, все получавам оферти от тоя и оня...но все няма или време или пари да долетя. :crazy_pilot:
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

seazar написа:Цитат(seazar @ Feb 14 2009, 07:54) Тя дини си има :) Защо са и още едни?
ее ще е по добре да има от 2-та вида с извинение мацко нищо лично :a055:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 13 2009, 20:21) .....
Ще умра от смях с теб....Оки аз съм виновна, че си смотана и не можеш да си опазиш сателитите...Други вицове има ли? :lol:

ПП: Всъщност ти кой поред собственик си на асс-то, че нямам спомен да съм го давала на теб...
Последна промяна от steff1 на нед фев 15, 2009 4:02 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Ебем ти заеби....
На 50 години стана и акъла не ти дойде в главата. Щях да ти сложа като епитет едно животно, ама ще обидя горките животни.

Ти изобщо спомени имаш ли на кой си го дала ? Или викаш, опука ваканциите и протекциите и е все тая при кой ще отиде. Да не говорим, че е и доста куцо развит акаунта... Ама това са други теми.

Сега сериозно, искам да ми кажеш как да си опазя сателитите без протекция. Да ги преместя на друга планета да се достроят ?
Последна промяна от Hitrusha на нед фев 15, 2009 4:06 pm, променено общо 1 път.
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Псуваш наред и се надяваш да те докладват :lol: А ако ти трябва за по дълго - ситинг или малко наливане също вършат работа в зависимост от периода :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед фев 15, 2009 4:16 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 15 2009, 17:01) Ебем ти заеби....
На 50 години стана и акъла не ти дойде в главата. Щях да ти сложа като епитет едно животно, ама ще обидя горките животни.

Ти изобщо спомени имаш ли на кой си го дала ? Или викаш, опука ваканциите и протекциите и е все тая при кой ще отиде. Да не говорим, че е и доста куцо развит акаунта... Ама това са други теми.

Сега сериозно, искам да ми кажеш как да си опазя сателитите без протекция. Да ги преместя на друга планета да се достроят ?
Мммм да. Знам на кого си дадох акаунта, а тва че вие ПРОтата дето играете с чужди акаунти имате навика да се мултиплицирате по някое време, надявам се схващаш, че не ме касае... А горките сателити дето Роял ти ги е бутнал, ами нямаше да ги бутне ако не ги беше пускала.... Ама то и за тва иска акъл да се сетиш.... Скъпа, с моят си асс аз играя както искам, ако играя с чужд акаунт не обвинявам хората са собствената си некадърност. А ти като искаш асс с пълни екстри следващия рунд се регваш от 0 :)

Айде успех в летенето и пак си пусни сателити. С удоволствие ще поема вината че рояла ти е бутнал и друга планета :)
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Акаунта беше наказан 4 часа за псувня....2 дни по-късно от псувнята и 24 часа за превишаване на часовете, но те били превишени януари месец. :) Никога не можеш да разчиташ на тия неща :)

Стеф, руса ли си ?
Последна промяна от Hitrusha на нед фев 15, 2009 4:28 pm, променено общо 1 път.

PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

Hitrusha написа:QUOTE (Hitrusha @ Feb 15 2009, 16:20) Акаунта беше наказан 4 часа за псувня....2 дни по-късно от псувнята и 24 часа за превишаване на часовете, но те били превишени януари месец. :) Никога не можеш да разчиташ на тия неща :)

Стеф, руса ли си ?

а ти ?

пс: и подяволите някой няма ли да се сети да сложи ключ на тази тема.. че се осмърдя отвсякаде
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”