той, Рояла ми е слабост
п.п. пък кънки се карат лесно, особено по задни части
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Аз съм живия свидетел как отмастителя като видя хитруша как го гледа злобно и като разбра коя е, избяга позорно.Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 14 2009, 12:53) Имах предвид за Отмъстител, или аз нещо не съм разбрала правилно![]()
Ще умра от смях с теб....Оки аз съм виновна, че си смотана и не можеш да си опазиш сателитите...Други вицове има ли?Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 13 2009, 20:21) .....
Мммм да. Знам на кого си дадох акаунта, а тва че вие ПРОтата дето играете с чужди акаунти имате навика да се мултиплицирате по някое време, надявам се схващаш, че не ме касае... А горките сателити дето Роял ти ги е бутнал, ами нямаше да ги бутне ако не ги беше пускала.... Ама то и за тва иска акъл да се сетиш.... Скъпа, с моят си асс аз играя както искам, ако играя с чужд акаунт не обвинявам хората са собствената си некадърност. А ти като искаш асс с пълни екстри следващия рунд се регваш от 0Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 15 2009, 17:01) Ебем ти заеби....
На 50 години стана и акъла не ти дойде в главата. Щях да ти сложа като епитет едно животно, ама ще обидя горките животни.
Ти изобщо спомени имаш ли на кой си го дала ? Или викаш, опука ваканциите и протекциите и е все тая при кой ще отиде. Да не говорим, че е и доста куцо развит акаунта... Ама това са други теми.
Сега сериозно, искам да ми кажеш как да си опазя сателитите без протекция. Да ги преместя на друга планета да се достроят ?
Hitrusha написа:QUOTE (Hitrusha @ Feb 15 2009, 16:20) Акаунта беше наказан 4 часа за псувня....2 дни по-късно от псувнята и 24 часа за превишаване на часовете, но те били превишени януари месец.Никога не можеш да разчиташ на тия неща
![]()
Стеф, руса ли си ?