старата чалга се завръща

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Stankata написа:Цитат(Stankata @ Feb 6 2009, 23:51) Поканени ли сме на купончето :)
Хич не ми е до веселби нещо. Почнах хич да не се радвам на рождения си ден.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ Feb 6 2009, 23:56) Хич не ми е до веселби нещо. Почнах хич да не се радвам на рождения си ден.
И аз се чудя защо са ми били толкова джобове в портмонето ... :)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Абе карай, ше го преживея някак си. Все пак един ден в годината.
Последна промяна от Then and now на пет фев 06, 2009 11:12 pm, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 6 2009, 19:38) EvilForce, май ти налагаш своето мнение, което съвпада с общото, че по кръчмите с приятели е най-весело. А ако на въпросният потребител това не му е приятно, значи той е смешен, смотан, прецакан, неразбиращ или? Общо взето май никъде няма друга държава като нашата - кръчмите да са пълни всеки ден и по цяла нощ... За мен това не говори особено добре за нацията ни...
Общо взето май никъде няма друга държава като нашата - кръчмите да са пълни всеки ден и по цяла нощ... За мен това не говори особено добре за нацията ни...
въпросния потребител изкарва само тази част от мнението ви поради факта че тя е съществена другото е боклук.както впрочем и нацията ни.но ако го прочете някой цялото творение което е цитирано горе направо ще изпадне в див ужас от мисълта която се опитвате да прокарате.като фурнаджийска лопата .резултата току що всичките горни квалификации спокойно можете да си ги сложите на вас
Последна промяна от corpusdelikti на пет фев 06, 2009 11:27 pm, променено общо 1 път.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Вучков ти ли си бре?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

corpusdelikti, опитах се да ви защитя, ама като гледам нито ивъла, нито вие сте ме разбрали. Толкова ли неправилно се изразявам :p018:
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Feb 6 2009, 22:42) ...Трябва да ми е кофти, че се забавлявам ли?
От това което прочетох... трябва да ти е кофти от начина по който се забавляваш ;)
Който се смее последен - сам пада в него ;]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

hammer написа:QUOTE (hammer @ Feb 7 2009, 00:11) От това което прочетох... трябва да ти е кофти от начина по който се забавляваш ;)
:lol: Мълча, мълча, нищо не каза и пак млъкна.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 7 2009, 00:52) corpusdelikti, опитах се да ви защитя, ама като гледам нито ивъла, нито вие сте ме разбрали. Толкова ли неправилно се изразявам :p018:

Такааа като гледам, всеки си има начини да си изкарва добре вечерта. някой ще се друсат и ще си клатят главата като изпразнен ч…н други ще седнат със приятели на кръчма, и те ще си изкарат добре. Значи човек който ходи по кръчми със приятели и се забавлява е зле. Ами по добре ще е от колкото моя син да се друса по дискотеките .
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 7 2009, 02:48) Такааа като гледам, всеки си има начини да си изкарва добре вечерта. някой ще се друсат и ще си клатят главата като изпразнен ч…н други ще седнат със приятели на кръчма, и те ще си изкарат добре. Значи човек който ходи по кръчми със приятели и се забавлява е зле. Ами по добре ще е от колкото моя син да се друса по дискотеките .
няма особена разлика дали ще се друса с трева или с алкохол разликата е колко време изкарва черния дроб .та ако ме питаш и двете да ги забранят защото са си наркотици и си силно зависим от тях
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Отговори

Върни се в “Off Topic”