Когато всичко свърши....

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ Dec 23 2008, 17:02) Newromancer къде видя кирливи ризи мойто момче?Нека помислим различно ОК.Решавам аз да се откажа - бутам се в стената а.к.а. Анубис като преди това на никой несъм казал за реца.Играчите X,Y,Z виждат реца и го събират и после аз пак съм виновен че съм ги налял :lol: .Наистина от това по-кирлива риза здраве му кажи.Това че ти си злобарче мене не ме вълнува разбери.По едно време съжалявах,че се отнесох лошо с тебе,но с тия приказки отново показа защо ти излезе прякор Мики Маус.

п.п. Крабанкал не се излагай моля ти се - единствената информация която имах за реца беше от Awaken,който ми каза 4е е минал 3-4 пъти което прави 80-90млн а останалите 100? Винаги сън казвал истината,явно на някой тва не му изнася - негов проблем.
Да ти кажа въобще не ми пука,както ти казах и по-горе въобще не ме кефиш и не мисля да падам на твоето ниво и простащина ,защото току
виж си ме бил със опит :lol: :lol: :lol: А за това дали съм прав ще ти дам само един пример:
-акаунт Буба-няма колония +-50 системи от рециклажа-как го е засякъл и е литнал 3 мин след излизането му.
-и не знам за другите но поне на мене ми се вижда адски подозрителна тая колония на Ауейкън до Анубис нещо така много
внезапно е поникнала и то точно преди твоята битка.
Но както казах не ми дреме харчете си със кеф ресурса и се бийте по гърдите после че сте номер едно.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

кацнал бръмбар на трънка на китара задрънка ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Dec 23 2008, 17:30) Да ти кажа въобще не ми пука,както ти казах и по-горе въобще не ме кефиш и не мисля да падам на твоето ниво и простащина ,защото току
виж си ме бил със опит :lol: :lol: :lol: А за това дали съм прав ще ти дам само един пример:
-акаунт Буба-няма колония +-50 системи от рециклажа-как го е засякъл и е литнал 3 мин след излизането му.
-и не знам за другите но поне на мене ми се вижда адски подозрителна тая колония на Ауейкън до Анубис нещо така много
внезапно е поникнала и то точно преди твоята битка.
Но както казах не ми дреме харчете си със кеф ресурса и се бийте по гърдите после че сте номер едно.
Пиша ти за последен път остроумнико :) Направих те смешен в играта и неможеш да го превъзмогнеш явно разбираемо е,но на приказки си най-силния признавам ти го.Ако искаш на мене да ми викат Мики Маус а? Ако искаш аз да си съборя всичките мини заради 1 знс а? Говори когато имаш какво да кажеш,а не да църкаш по форумите само-жал ми е за тебе (ама не съвсем).

Когато съм решил да се отказвам мое право е да решa,в кой ще се ударя и кой ще събере реца останалото са празни приказки :p140:

Довиждане
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

омг и какво нещо са съюзниците ...
the_predator

Мнение от the_predator »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Dec 23 2008, 21:17) омг и какво нещо са съюзниците ...
офф:

кви съюзници бре ... :)
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Хехех - верно заглавието на темата е подходящо - остава рециклаж....
Моето мнение: нека форумните герои да не се правят на обидени лелички в критическата.
100% такива ненаказуеми рецове има ежедневно. Половината игра на повечето топ е как да се налеят без да бъдат наказани.
Евала на админите че един път казаха кой, какво и защо.
Пожелавам им със всяка такава битка да се случва същото, а не само когато са крайно изнервени да си го позволяват :)
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ Dec 23 2008, 17:02) Newromancer къде видя кирливи ризи мойто момче?Нека помислим различно ОК.Решавам аз да се откажа - бутам се в стената а.к.а. Анубис като преди това на никой несъм казал за реца.Играчите X,Y,Z виждат реца и го събират и после аз пак съм виновен че съм ги налял :lol: .Наистина от това по-кирлива риза здраве му кажи.
От zle към Buba

2008-12-22 00:56:37

si4ko kvoto ima6 puskai awaken
nai-mnogo 2 ---sa da napravi predi
da se usetqt xienite reca 6te e
150-160mln ne mu znam % na toq anubis

2008-12-22 01:37:19
sled 5min litvam

Awaken към Buba

2008-12-22 04:15:00
бубев малко остана

zle към Buba

2008-12-22 01:44:46

3:100:13 3:233:12 2008-12-22
04:53:02

Искам да ви напоня,че колкото повече лъжете,толкова по-смешни ще ставате.
Последна промяна от dios на вт дек 23, 2008 8:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

AwakЕn написа:Цитат(AwakЕn @ Dec 23 2008, 17:32) кацнал бръмбар на трънка на китара задрънка ...
6.Наливане
6.4. Всички неописани случаи за размяна или помощ с ресурс между играчите се считат за наливане и се санкционират.
4.Неописани случаи

Администраторите на играта си запазват правото да наказват по лично усмотрение играчи, нарушили правилата по начин, неописан в тях.
дрън... дрън...
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

Ха сега де :c022:
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
the_predator

Мнение от the_predator »

е от къде да сме сигурни че ти не си ги наблъскал тея съобщенийца ти собственоръчно ;)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”