Докага бъгерите ще бъдат толерирани?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
koko1234
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 17, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от koko1234 »

freeico хубаво е ,че си отделил време и си проверил нещата . Моля те кажи , какво показаха проверките ? Има ли бъгнат ресурс и налят рециклаж в случаите за които започна наказанието му или не ?
От написаното оставам с впечатлени ,че бъгване и наливане е имало , но не е наказан защото е обяснил ,че е станало случайно. Така ли е?

Моля те отговори конкретно .
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Корахмор, разбирам, че може и да си прав, ама така както се изразяваш, колкото да кажеш "той е виновен и точка" без да помислиш по всички варианти, не ще спекулирам, ами ще те оборвам след всеки пост, както си искам. Аз не вярвам, че виждаш нещата по-добре от мен, колкото аз не виждам всичко, което може да види само админа, толкова го виждаш и ти.

Ти ми смяташ добива на ресурси. Тая игра не е само копане, макар и така да си мислеха един друг съюз Тамплиери (или поне друг състав) в един Хардкорски рунд... Нито вече е "проста математика". Една проста логика относно точките. Насреща имаме акаунт Нокси. Уж играеше с такъв, като гледам из топа се мотахте - е как може първото, което ви идва на акъл като чуете "раса Нокси", да не е именно търговия, борса? Може да ми е "професионално отклонение", ама това е първото, за което се сещам аз. Във Вселена 2 понеже ден и нещо изобщо не си влизах в акаунта, ресурса ми на борсата беше готов за теглене всичкия и от 11к точки станах на 15к (дори аз не очаквах, че с толкова съм разполагал). Е, щом от 11к мога да вдигна 4к точки, то акаунт на 39к ли не може? Не ме разбирай грешно, може ресурсите му да не са били от борса, от пестене, а от бъгване, ама тия обвинения "Уау, вдигна 4к точки, край - бъгва!"... аз дори не ги намирам за истински "обвинения".

Та, от цялата работа...

... Кхъм, дотук с безплатната защита, Цъфто, ако желаш още - всеки мой пост нататък ще ти струва по един малък джин :P .

И шегата настрана, но не разбирам, след като freeico ви е админ, тука както искайте приемайте думите ми, но поне аз лично съм на 100% сигурен, че администрацията ще е на максималното си (в рамките на възможностите си) ниво. Което обезмисля тоя тип теми... поне за мен.
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 7:46 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Вик, да те светна и аз ;) - още търговията не е се е развъртяла толкова много :p140: ... не, че не е вероятно, но ... истината е някъде там :)

п.п. когато тръгна да се развеждам ще те наема :a013: ... брех, устата ти не млъква :)
Последна промяна от Ludetina на ср дек 03, 2008 7:54 pm, променено общо 1 път.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 3 2008, 20:40) Корахмор, разбирам, че може и да си прав, ама така както се изразяваш, колкото да кажеш "той е виновен и точка" без да помислиш по всички варианти, не ще спекулирам, ами ще те оборвам след всеки пост, както си искам. Аз не вярвам, че виждаш нещата по-добре от мен, колкото аз не виждам всичко, което може да види само админа, толкова го виждаш и ти.

Ти ми смяташ добива на ресурси. Тая игра не е само копане, макар и така да си мислеха един друг съюз Тамплиери (или поне друг състав) в един Хардкорски рунд... Нито вече е "проста математика". Една проста логика относно точките. Насреща имаме акаунт Нокси. Уж играеше с такъв, като гледам из топа се мотахте - е как може първото, което ви идва на акъл като чуете "раса Нокси", да не е именно търговия, борса? Може да ми е "професионално отклонение", ама това е първото, за което се сещам аз. Във Вселена 2 понеже ден и нещо изобщо не си влизах в акаунта, ресурса ми на борсата беше готов за теглене всичкия и от 11к точки станах на 15к (дори аз не очаквах, че с толкова съм разполагал). Е, щом от 11к мога да вдигна 4к точки, то акаунт на 39к ли не може? Не ме разбирай грешно, може ресурсите му да не са били от борса, от пестене, а от бъгване, ама тия обвинения "Уау, вдигна 4к точки, край - бъгва!"... аз дори не ги намирам за истински "обвинения".

Та, от цялата работа...

... Кхъм, дотук с безплатната защита, Цъфто, ако желаш още - всеки мой пост нататък ще ти струва по един малък джин :P .

И шегата настрана, но не разбирам, след като freeico ви е админ, тука както искайте приемайте думите ми, но поне аз лично съм на 100% сигурен, че администрацията ще е на максималното си (в рамките на възможностите си) ниво. Което обезмисля тоя тип теми... поне за мен.
load донякъде си прав но само до някъде.аз имам 3 основни въпроса.
1.
защо всички полети са върнати точно 4 сек след изстрелването тоест 3 полета .
2.
защо и при трите полета е товарен целия ресурс който може да събере флота независимо на атака или транспорт.
3.
не мислите ли че според правилата на играта това е прецедент
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Па нали и Лоад е от "Групировката" :P ....верно е, че има най-много акъл от тях....и най- не му се занимава.... ама в подобни темички блести с таланта си :) ))
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 3 2008, 20:52) Па нали и Лоад е от "Групировката" :P ....верно е, че има най-много акъл от тях....и най- не му се занимава.... ама в подобни темички блести с таланта си :) ))
а ти как си успял да ги разконсперираш :lol:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

vesoo написа:Цитат(vesoo @ Dec 3 2008, 20:56) а ти как си успял да ги разконсперираш :lol:
Ама то конспирация ли е било?? ....аз па си мислех, че е очевидно ..... :lol:
Ludetina

Мнение от Ludetina »

ех, хора, хорааа, жалкото е, че още играчи са се изтрили в трета .... та, така ...
Последна промяна от Ludetina на ср дек 03, 2008 8:06 pm, променено общо 1 път.
Savich
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 6:38 pm
Контакти:

Мнение от Savich »

Целия проблем идва от това, че никой не ти казва има ли бъгване от страна на Cufto или няма . Ми, админите , в случая Freeico, излез със позиция бе човек виждаш че ситуацията е сложна . Защо го пуснахте в игра преди да минат тия 48 часа за проверка ??? Сега така наречения Eliseec пише че бил ти пратил 1000нанки и затова си го пуснал по-рано ?? Ясно е че е тъпотия , ама като няма някакви обяснения по случая от твоя страна започват догадки и съмнения .... напразно ли няколко човека си изтрихме асс-та . Имало ли е нарушение ? Не е ли имало ? Мисля че това ти трябва да го кажеш . Щом си го пуснал явно няма нарушение , така ли е ? И ако няма нарушение , можеш ли да провериш как е събрал тия 5мил ресурс . Възможно е да е невинен , в крайна сметка от един астероид на макс може да извади над 150к газ с 6 астроплоатации . Не го знам колко флоти може да пуска и колко добри астероида е хванал и колко ресурс си е купил плюс начините описани от Korahmor , но все пак ако можеш да дадеш някаква информация ще спреш всички тези догадки ! Незнам, ... на никой ли не му пука че петтима от топ 10 се изтрихме, заради този спор ! Или всичките ей така ни е страх от този eliseec и затова ??
Извинявам се за тона , но за мен това е незаинтересованост !
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

corpusdelikti написа:Цитат(corpusdelikti @ Dec 3 2008, 21:52) load донякъде си прав но само до някъде.аз имам 3 основни въпроса.
1.
защо всички полети са върнати точно 4 сек след изстрелването тоест 3 полета .
2.
защо и при трите полета е товарен целия ресурс който може да събере флота независимо на атака или транспорт.
3.
не мислите ли че според правилата на играта това е прецедент
Aми точно според правилата на играта разсъждавам. Да, въртя си ги от тая удобна за мен гледна точка, но всяка моя хипотеза е издържана логически... А според правилата на играта, не е забранено да опитваш... то по тая логика аз и СМС за кредити като пращам (между другото винаги тайно си стискам палци да се обърка нещо системата и да получа 200 кредита... случвало ми се е веднъж, много отдавна, ама го докладвах :P ), пак трябва да ме накажат. То това е разликата между "опитвал" и "направил го". Дали е опитвал, не знеаш, само предполагаш, а ако го направи - тогава всичко е ясно. Затова така пише в правилата, защото е най-оптиламния и правилен подход. Както админа сам каза, то по тая логика, само като разбере, че е Цъф, и трябвало да го банне вече, без проверки. За ресурса - е то тука вече съмнения може да има. Ама какво - вие не си знаете възможностите на играта и затова се стряскате и банвате всеки, който тръгне да прави нещо такова ли?
Кат' да е, не знам някой прави ли му впечатление, ама типично по български, като се провини човек в едно нещо, веднага отвсякъде изведнъж започват да валят една камара обвинения. Последно - заради "опити" за бъгване ли го хокате или че извадил 4М ресурс? Или да се върнем на темата "докага бъгерите ще бъдат толерирани"? Големи ловци на вещици се извъдиха всички изведнъж. :)

P.S.: Скорпи, от началото на тая игра си имам принципи и те са свързани с това да играя максимално честно, не заради който и да било друг (то играта ми зависи най-вече от противниците, а за тях ми е все тая), а за да ми доставя удовлетворение на самия мен си, когато постигна нещо. А не да си крия у чекмеджето един куп кирливи ризи... де ти е кефа от това.

И що тоя форум се сбозва постоянно и непрекъснато, мойте постове ли толкоз го тварят :) .
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 8:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”