победата е налице ...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Истината е многолика.....

Понякога абсурдното за един, е чиста монета за друг.....

Битки, битки.... това е истината. Кой ще вземе рунда? Това е въпрос, който ни вълнува, нали? Моя отговор - Джедая!
Дали някога Кало и Рояла ще играят в някоя от вселените? Отговор: Само инкогнито...и то докато не ги усетят админите ;)
Дали въпросните са играчи? Отг. : Не ;) С личностни характеристики не бих се наемал, но определено децата ги тресе пубертета...

...те, изказах се :a013:
Последна промяна от skorpionbg на съб окт 11, 2008 8:49 pm, променено общо 1 път.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Oct 11 2008, 20:27) 2рия тип - тъпаци, които са осъзнали, че бъгването в онлайн игра е ще е най-голямото им постижение в живота
бате колко си смешен....мислиш се за големия гъзар, а се радва за игра дето възрастовата група трябва да е 16- ако толкова исках да имам постижение в играта щях да си взема рунд...ако го исках да съм го направил ама е безсмислено.....

пп а големите ги тресе неизживяното детство и липсата на реализация в реалния живот и важните за другите хора неща-работа, семейство....
Последна промяна от Storm_Rider на съб окт 11, 2008 8:53 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Oct 11 2008, 23:58) Истината е многолика.....

Понякога абсурдното за един, е чиста монета за друг.....

Битки, битки.... това е истината. Кой ще вземе рунда? Това е въпрос, който ни вълнува, нали? Моя отговор - Джедая!
Дали някога Кало и Рояла ще играят в някоя от вселените? Отговор: Само инкогнито...и то докато не ги усетят админите ;)
Дали въпросните са играчи? Отг. : Не ;) С личностни характеристики не бих се наемал, но определено децата ги тресе пубертета...

...те, изказах се :a013:
Само не разбирам защо получавам оценки и характеритсики в тема, в която не съм взел пряко участие ... ? :)

Още преди време ти казах, че не ми пука дали за някой съм играч или не ... и разни такива глупости. А дали ще играя по вселените, мисля че зависи повече от мен. Не разбирам защо наливаш масло в огъня? Обето с право ти направи ония сайт http://fastbg.hit.bg . btw. Нима с мнението си по-горе се взе за играч? :) Аз също няма да те коментирам повече, знаем се от време оно, за да пишем подобни простотии. Айде, със здраве.
Последна промяна от RoYaL на съб окт 11, 2008 9:02 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 12 2008, 00:04) Само не разбирам защо получавам оценки и характеритсики в тема, в която не съм взел пряко участие ... ? :)
:lol: :crazy_pilot:
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Oct 12 2008, 00:04) Само не разбирам защо получавам оценки и характеритсики в тема, в която не съм взел пряко участие ... ? :)
Не е нито за пръв път нито ще е за последен какво толкова се очудваш :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

До тук.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”