Какво ще кажете ако на борсата се предлагат и Соларни сателити

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

crom написа:Цитат(crom @ Sep 19 2008, 09:39) аз пък съм против купуването на сателитите- строи някой 2 седмици сателити и после хоп, завъртат се тези сателити през борсата. и от някой съюз вместо един, трима-четирима вадят звезди ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ, така ли?

колкото за двайсетината сателитки за мини- те се правят за 1 час. не вярвам да е толкова спено някое проучване или вдигане на нивата на корабите :74:

а и твърдия рецикаж на сателити, ако го има- нека и той си е плаващ, като на защитата. като искаш да имаш към 50% възвръщаемост на ресурса няма да рецнеш 6300-та сателити на куп, а ще ги пуснеш по 100 или 200 да се рецкат и усреднено ще стане към 50% - само 30-тина натискания на бутона F5 са :P . а ако ти се рискува да ги рецнеш на куп- може да даде я 55, или пък 60% ресурсче :a013:

А наливането със бойни точки, от сатеритите . Как ще се предотврати това :)
Последна промяна от Mo`Money на пет сеп 19, 2008 10:20 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
DR
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:45 pm
Контакти:

Мнение от DR »

Какво ще кажа, какво ще кажааа ... ем ще кажа "БАУ" :c018: иначе съм против идеята... струва ми се тъпа :c022:
Отговори

Върни се в “Off Topic”