Телефони
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Баща ми, като ходиха компанията рибари с лодка по-миналата седмица, си го изтърва (Нокиа, стар модел беше, но не им знам номерациите) в езерото (за щастие, в плитката част) и се върна да го прибере чак на другия ден. И си пробачка кат' пич. После го даде да го прочистят, да не се окисли, и го прецакаха, естествено. Че и пари му взеха, за да го прецакат. (то в Ловеч обикновено за всичко е такаDeadMan написа:Цитат(DeadMan @ Aug 5 2008, 22:36) Абе още си спомням моторолата на баща ми(модел не знам обаче) - 8 часа в снега и на сутринта работи като нова.....
Та тая философия с "вземи си стара Нокиа, желязна е" е на баща ми - не, мерси. На мен за други цели ми трябва. Иначе, ще ида с няма и 100 лева да напазарувам кило-две (15-20) Алкатела и ще си направя колан, като тия за муниции, да се въоръжа до зъби с тях... Макар че Моторолките по-добре хвърчат, някак по-аеродинамични са явно. :]
Последна промяна от LoaD на ср авг 06, 2008 7:53 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
experriment
- Редник (Private)
- Регистриран: вт сеп 11, 2007 6:07 pm
- Контакти:
Леден дракон написа:QUOTE(Леден дракон @ Aug 5 2008, 18:19) Ш, ей! сони ерикссона са си доста добри.
Аз съм със СЕ z710, като до момента е минал през доста неща: падания (плочки, теракот, тротоарни, асфалт), престой в снега (три пъти, като дори не спря да свири)... Въпреки невнимателното ми отношение, до момента (да чукна на дърво) само малко се е обелил.
Майка ми имаше СЕ J300 и също беше много доволна. Същия по настоящем се подвизава в баба ми и тя няма оплаквания (освен че бил тих, ама тя е малко глуха). Е, малко пада батерията, ако четеш книжка с ReadManiac-a и свири плейъра, ама...
майка ми в момента е с w630 (или 660, бе 600 и нещо) и е адски доволна от него.
Брат ми е със W200 и е доста доволен от него. неговия е падал почти колкото моя и въпреки това се държи послушно.
Така че СЕ-тата са си добри телефони!
http://www.idc.com/getdoc.jsp;jsessioni ... US21369208
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ае 3310 ... Имам един уникат вкъщи. С него съм чупил 3310 /правехме двубои м/у телефони/. Ама на, много време мина и бързо взе да му пада батерията и го държа само за самозащита. Същия телефон е летял около 70 метра, защото нямаше какво друго да хвърляме, като спорехме кой ще удари един стълб ... И да, удари стълба. С оригиналния панел си е все още, не е пукнат дори дисплея. Не е много тежък и формата му е хубавичка. Викат му Siemens AX75. Просто ункален телефон.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
И все пак най-добрия телефон си остава Siemens A55VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Aug 6 2008, 15:32) Ае 3310 ... Имам един уникат вкъщи. С него съм чупил 3310 /правехме двубои м/у телефони/. Ама на, много време мина и бързо взе да му пада батерията и го държа само за самозащита. Същия телефон е летял около 70 метра, защото нямаше какво друго да хвърляме, като спорехме кой ще удари един стълб ... И да, удари стълба. С оригиналния панел си е все още, не е пукнат дори дисплея. Не е много тежък и формата му е хубавичка. Викат му Siemens AX75. Просто ункален телефон.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]