Телефони

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Не, повярвай ми, описвам Нокиа. На баща ми Нокиата беше такава. Кара пет години, докато не се скараха с майка ми и не го праснаха с всичка сила един ръб. Май на леглото. При това не веднъж. Видяха му сметката. Дотогава не му беше направил ни една засечка.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

3310 нокия това е истината лично съм се убедил че се забива пирон с нея и нищо и няма :) гледал съм го в даскалото тва раитали сме я по цимента мятали сме я в земята сме я рязгали и нищо брато
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

Точно. Има и един дори по-стар модел. По-голям и по-здрав.
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

Абе още си спомням моторолата на баща ми(модел не знам обаче) - 8 часа в снега и на сутринта работи като нова.....
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

Сигурно й е подействало освежаващо. :a050:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

DeadMan написа:Цитат(DeadMan @ Aug 5 2008, 22:36) Абе още си спомням моторолата на баща ми(модел не знам обаче) - 8 часа в снега и на сутринта работи като нова.....
Баща ми, като ходиха компанията рибари с лодка по-миналата седмица, си го изтърва (Нокиа, стар модел беше, но не им знам номерациите) в езерото (за щастие, в плитката част) и се върна да го прибере чак на другия ден. И си пробачка кат' пич. После го даде да го прочистят, да не се окисли, и го прецакаха, естествено. Че и пари му взеха, за да го прецакат. (то в Ловеч обикновено за всичко е така ;) )
Та тая философия с "вземи си стара Нокиа, желязна е" е на баща ми - не, мерси. На мен за други цели ми трябва. Иначе, ще ида с няма и 100 лева да напазарувам кило-две (15-20) Алкатела и ще си направя колан, като тия за муниции, да се въоръжа до зъби с тях... Макар че Моторолките по-добре хвърчат, някак по-аеродинамични са явно. :]
Последна промяна от LoaD на ср авг 06, 2008 7:53 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
experriment
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 11, 2007 6:07 pm
Контакти:

Мнение от experriment »

Леден дракон написа:QUOTE(Леден дракон @ Aug 5 2008, 18:19) Ш, ей! сони ерикссона са си доста добри.
Аз съм със СЕ z710, като до момента е минал през доста неща: падания (плочки, теракот, тротоарни, асфалт), престой в снега (три пъти, като дори не спря да свири)... Въпреки невнимателното ми отношение, до момента (да чукна на дърво) само малко се е обелил.
Майка ми имаше СЕ J300 и също беше много доволна. Същия по настоящем се подвизава в баба ми и тя няма оплаквания (освен че бил тих, ама тя е малко глуха). Е, малко пада батерията, ако четеш книжка с ReadManiac-a и свири плейъра, ама...
майка ми в момента е с w630 (или 660, бе 600 и нещо) и е адски доволна от него.
Брат ми е със W200 и е доста доволен от него. неговия е падал почти колкото моя и въпреки това се държи послушно.
Така че СЕ-тата са си добри телефони!
:p140:
http://www.idc.com/getdoc.jsp;jsessioni ... US21369208
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ае 3310 ... Имам един уникат вкъщи. С него съм чупил 3310 /правехме двубои м/у телефони/. Ама на, много време мина и бързо взе да му пада батерията и го държа само за самозащита. Същия телефон е летял около 70 метра, защото нямаше какво друго да хвърляме, като спорехме кой ще удари един стълб ... И да, удари стълба. С оригиналния панел си е все още, не е пукнат дори дисплея. Не е много тежък и формата му е хубавичка. Викат му Siemens AX75. Просто ункален телефон.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Aug 6 2008, 15:32) Ае 3310 ... Имам един уникат вкъщи. С него съм чупил 3310 /правехме двубои м/у телефони/. Ама на, много време мина и бързо взе да му пада батерията и го държа само за самозащита. Същия телефон е летял около 70 метра, защото нямаше какво друго да хвърляме, като спорехме кой ще удари един стълб ... И да, удари стълба. С оригиналния панел си е все още, не е пукнат дори дисплея. Не е много тежък и формата му е хубавичка. Викат му Siemens AX75. Просто ункален телефон.
И все пак най-добрия телефон си остава Siemens A55 :) :) :lol: Меткал съм такъв от къде ли не ... на платното преди един тунел го метнах , две коли минаха през него ... е да разглоби се ... малко беше поиздраскан, ама после си го сглобих и си тръгна без проблеми ... те това е телефон те .... :lol: :lol:
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Мда само дето сиеменс фалира(даже два пъти) и нови модели почти няма :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”