Гръм от ясно небе

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 10 2008, 23:27) Да бе, същия който обаче направи 2 милиона за малко повече от 5 месеца, а не тоя дето направи почти 3 милиона за 2 седмици.Ква мафия е тоя бре?Ламуга!
Аха. Ама тогава беше мафиот и чийтър, а? ;) А сега ми подчертаваш колко всъщност, видиш ли, правдоподобно е да направиш 2М за малко повече от 5 месеца. А тогава пък как така... Хм, да приемем, че с времето човек се учи просто :) . Окей.

Skull, аз пак да ти обадя, че на тебе като ти е приятно в кашата, от нея нищо друго освен каша няма да излезе ;) . Именно въпросът, който пишеш, че те засяга, е същественият тук, но както забелязваш, не всички тук ги касае основно същият. Сега, ако си беше нормален, щеше да ти е по-кеф в по-подредена обстановка. Иначе - говори ми за наддумване.
Последна промяна от LoaD на чет юли 10, 2008 10:16 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 10 2008, 23:59) Аха. Ама тогава беше мафиот и чийтър, а? ;) А сега ми подчертаваш колко всъщност, видиш ли, правдоподобно е да направиш 2М за малко повече от 5 месеца. А тогава пък как така... Хм, да приемем, че с времето човек се учи просто :) . Окей.

Skull, аз пак да ти обадя, че на тебе като ти е приятно в кашата, от нея нищо друго освен каша няма да излезе ;) . Именно въпросът, който пишеш, че те засяга, е същественият тук, но както забелязваш, не всички тук ги касае основно същият. Сега, ако беше нормален, щеше да ти е по-кеф в по-подредена обстановка. Иначе - говори ми за наддумване.
От цялата работа разбрах само,че не съм нормален :lol:
К'ви каши,к'ви пет лева търсиш?Каквото смятам,че е удачно,го казах.Да говоря работи,за които нямам сведения,е безсмислено(например:"кой и как бъгвал")...
Да мина да подредя обстановката,а? :lol:
Последна промяна от Skullcollector` на чет юли 10, 2008 10:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 10 2008, 23:59) Аха. Ама тогава беше мафиот и чийтър, а? ;) А сега ми подчертаваш колко всъщност, видиш ли, правдоподобно е да направиш 2М за малко повече от 5 месеца. А тогава пък как така... Хм, да приемем, че с времето човек се учи просто :) . Окей.
Ако успееш да намериш къде АЗ съм го казал - черпя 1 бира.И изглеждам далеч по-правдоподобно(както и Мимоза направи 2 милиона в уни2, ама досега не си изразявал съмнение, че е нечестна нали?), отколко почти 3 милиона за 15 дена.Защото простата сметка показва...средно 200к точки дневно.Баси и-тата, баси рециклажите, баси търговията(мръсен спекулант!).И то айде - да има 1-2 дена с огромни доходи.Ама 15 дена поред?Кво казваха за колците и доматите помниш ли?

РеЕдит от мене: Мистерия, ако нямаш къде да си бъркаш - не ми бъркай по мненията.Как да ти го обясня, че не си интересна?Баси и недо....заинтересованите модераторки.

CORWIN ВМЪКВАНЕ: Fallen_angel, като се научиш да говориш с нормален език, пак заповядай във форума......
междувременно, не забравяй че насреща си първо имаш жена, второ имаш модератор...... а и най - малкото си припомни, че си вече на 20 години, че си завършил, ако не се лъжа, средното си образование и че тук не ти е махленската кръчма.....
имаш време - 5 дена, надявам се да ти стигнат
Последна промяна от Fallen_angel на пет юли 11, 2008 7:03 am, променено общо 1 път.
Причина: Öåíçóðèðàé ñå, àêî èñêàø äà áúäåø óáåäèòåëåí! Íèêîé íÿìà äà òè ÷åòå ñíîøåíèÿòà âúâ ôîðóìà.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

баси Роял пак ви е разсипал :) и сега РЕВ :lol:
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

PsyComa написа:Цитат(PsyComa @ Jul 11 2008, 08:34) баси Роял пак ви е разсипал :) и сега РЕВ :lol:

Какав Роqл те гони бре пич?? :dizzy:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

И аз от 2 страници това се чудя :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Machoni написа:QUOTE(Machoni @ Jul 10 2008, 22:52) Дам...дам...

Беше ми интересно до едно време в спийда, после с течение на времето ми стана безинтересно. Една групичка деца начело с Роял (в момента Инекто) , преди това едно наливащо акаунтче за Мерлин ни научиха как всички трябва да играем - нечестно, с лъжи и измами и това най - меко казано.

От друга страна във всяка тема с тяхно участие се появява една друга група деца, която ги защитава и то доста пламенно, със сърце и душа дет' се вика.

Взех по едно време да си мисля какво им има на тия малки мозъци, че само и само да са първи, да спечелят тенекиената купа си позволяват и правят белички. На мен всичко ми беше наред докато си траеха и си трупаха ресурсеца мирно и тихо. Отказваха съюзи като нашия (Warlords) от съревнование с техния (Lamez) и такива дребни нещица. Ние там всички, които се бяхме събрали ни е за пръв път да играем играта, някои и по 20 часа седяха да се "учат" . Обаче видиш ли, Мерлин с 5,6 часа игра, после отива да си играе, да си научи уроците и да си легне....и така като стане да вдигне поредните 100ици хиляди точки. Ние некадърните играчи смятаме мини, смятаме колко полета може да има за това игрово време, не е като да не обираме рециклажи, полети и т.н., ама пак не ни стигат точките...дружно като си ги сметнем не можем да стигнем неговите. Сигурно е много добър играч!!! Да, и се доказа като такъв....понеже ни отговаряха на въпросите, че всичко е в рамките на правилата...значи е честен играч.

Да де, ама на нас не ни се вярваше тази работа и взехме та спряхме, защото сме слаби душици, нямаме нерви да се занимаваме с глупости.

В крайна сметка аз лично за себе си стигнах до мнението, че са намерили някаква вратичка, която и Корвин, и Миланофф, и Хера (понеже и тя изследва гръмкото развитие поне отчасти) не са успели да открият... И така малко патова ситуация - наш'те си развяват коня, другите го духат....гледам сега и повечето играчи, минали 350к се слбъскват с това да играят с "акаунтите", да не наричам децата по друг начин.

И понеже мога да си пиша до утре да взема да спирам като честитя на децата спечеления рунд, дано им е за последно, че в реалния живот тоя тарикатлък не минава. Все се надявам да се открие някаква нередност и да можем всички ние от бившия ни вече съюз поне да си отспим спокойно загубените часове на денонощията, в които играхме.

И съвсем откровено моля Роялчо и компания - спрете с тази наглост за засечени сейвове и тем подобни...поне в трибуна не качвайте да гледат всички поредната измамна битка...имайте малко срам поне. И ми е много интересно дали ще се намери някой достатъчно нагъл да ми каже, че не е така...
Дай като сме започнали да говорим за Роял да говорим до край ! Дай Рояле да разкажем на абсолютно всички играчи как играеш ти искаш ли ? Как ти за 15 дена вдигна 3 милиона точки ! Как ти разбра аз къде ще станционирам и колонизира до мене та и дори си разтовари цялата флота до мене преди още да съм кацнал ! Не издадох нито щум не казах на никой къде ще станционирам и въпреки всичко ти разбра аз къде ще съм !

Това може да остане без коментар най-добре нали Рояле ! И аз знам че ти познаваш много хора и те ще те защитят нека не ме интересува нека си кажа какво ми е на душата пък нека и тука ме накажат тъй като тебе така и така вече няма и пръста админите да си направят за да разберът ти как играеш !

Та започвам моята история след като единствените хора който искаха да се противопоставят на тези така наречени банда хулигани се отказаха и дадоха ацц-тата си на още по малки от тях или колкото Роялчо ! След като ми даде краб своето ацц започнах да играя ! Наш Роял като разбра за това и взе да се възползва от това ! И като по добава вдигна 3 милиона направи 77 хиляди скаута за 15 дена 10 хиляди кръста спеедари и най важното Звездите 32 броя ако не и повече за 15 дена нямам обяснение ! Аз искъм да разкажа всичко от до как играе Роял whybot и Мерлин ! Как мерлин засичаше флоти и админите казаха че всичко е чисто ! След като наш Роял дойде до мене със флотата си и колония аз реших да се консултиръм със един от хорана който мога да кажа че си върши най-добре администраторската работа Карбанкал ! Разказах му във скайпа за какво става въпрос и той ме посъветва какво да направя да пиша на съпорта ! Писъх във Съпорта и резултата беше отрицателен ! Естесвено те отново ги оправда и че няма нищо естесвено се едно някой от нас очаква да ги наказат за нещо ! Нека земат рунзда няма друго решение ! Ако трябва няма да играя другият рунд зареди тази банда критени ! В момента съм наказан защотото пощурях и никой нищо неможе да им направи ! Нито Корвин Нито миланоф нищо ! Дано следващият рунд да ги няма тях за да може да стане един много интересен рунд ! Дано и някой от администраторите прочете това и да се замисли как цели 3 месеца сички викаха реваха да се проверят и никой нищо не направи ! Благодаря на всички за обърнатото внимание и приятна игра ! :a055:
П П Честито на победителита Ламез този 12 рунд от вселена Спиид Доказахте ни как може да се обесмисля цял рунд !
Казах каквото искъх да кажа и съм сигурен че сега сега ще ми се нахварят 10000 човека в защита на съюза Ламез ще се въздържа от коментар !
Последна промяна от Dan7e_ на пет юли 11, 2008 9:40 am, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

/off
Предлагам довечера да се съберем на един масов CS сървър и да пръснем манерката на Роялски :) .

Между другото, не знаех, че Карбанкал бил администратор!?
Колкото ди админите и доколко помагат на Lamez... вие наистина не сте с всичкия си. Я си припомнете малко от този рунд: http://img236.imageshack.us/img236/9208 ... eedhh6.png Дали за пръв път тогава нв въведоха свалянето на точки при наказани акаунти, специално да му е гадно на Рояла? Та, значи, помагат им викаш? :) Те каквото могат да направят, считай, че отдавна са го свършили.
Последна промяна от LoaD на пет юли 11, 2008 9:48 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Пародията е пълна :a013:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
Контакти:

Мнение от zEx »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jul 10 2008, 15:40) Грешиш.Точният израз е "гаврят се".С играта, с играчите - след като администрацията си бърка в носа и им позволява що да не го правят.Сега очаквам да ме накажат, задето клеветя :) Цялата вселена знае, само те се правят на 2 и 200 :) Затова и мисля да си прекарам остатъка от рунда син и щастлив :)
Ха сега де,че сондите не са ли кораби :lol: Може даси играе с каквото иска,защо да се гаври с играта :a013:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”