Machoni написа:QUOTE(Machoni @ Jul 10 2008, 22:52) Дам...дам...
Беше ми интересно до едно време в спийда, после с течение на времето ми стана безинтересно. Една групичка деца начело с Роял (в момента Инекто) , преди това едно наливащо акаунтче за Мерлин ни научиха как всички трябва да играем - нечестно, с лъжи и измами и това най - меко казано.
От друга страна във всяка тема с тяхно участие се появява една друга група деца, която ги защитава и то доста пламенно, със сърце и душа дет' се вика.
Взех по едно време да си мисля какво им има на тия малки мозъци, че само и само да са първи, да спечелят тенекиената купа си позволяват и правят белички. На мен всичко ми беше наред докато си траеха и си трупаха ресурсеца мирно и тихо. Отказваха съюзи като нашия (Warlords) от съревнование с техния (Lamez) и такива дребни нещица. Ние там всички, които се бяхме събрали ни е за пръв път да играем играта, някои и по 20 часа седяха да се "учат" . Обаче видиш ли, Мерлин с 5,6 часа игра, после отива да си играе, да си научи уроците и да си легне....и така като стане да вдигне поредните 100ици хиляди точки. Ние некадърните играчи смятаме мини, смятаме колко полета може да има за това игрово време, не е като да не обираме рециклажи, полети и т.н., ама пак не ни стигат точките...дружно като си ги сметнем не можем да стигнем неговите. Сигурно е много добър играч!!! Да, и се доказа като такъв....понеже ни отговаряха на въпросите, че всичко е в рамките на правилата...значи е честен играч.
Да де, ама на нас не ни се вярваше тази работа и взехме та спряхме, защото сме слаби душици, нямаме нерви да се занимаваме с глупости.
В крайна сметка аз лично за себе си стигнах до мнението, че са намерили някаква вратичка, която и Корвин, и Миланофф, и Хера (понеже и тя изследва гръмкото развитие поне отчасти) не са успели да открият... И така малко патова ситуация - наш'те си развяват коня, другите го духат....гледам сега и повечето играчи, минали 350к се слбъскват с това да играят с "акаунтите", да не наричам децата по друг начин.
И понеже мога да си пиша до утре да взема да спирам като честитя на децата спечеления рунд, дано им е за последно, че в реалния живот тоя тарикатлък не минава. Все се надявам да се открие някаква нередност и да можем всички ние от бившия ни вече съюз поне да си отспим спокойно загубените часове на денонощията, в които играхме.
И съвсем откровено моля Роялчо и компания - спрете с тази наглост за засечени сейвове и тем подобни...поне в трибуна не качвайте да гледат всички поредната измамна битка...имайте малко срам поне. И ми е много интересно дали ще се намери някой достатъчно нагъл да ми каже, че не е така...
Дай като сме започнали да говорим за Роял да говорим до край ! Дай Рояле да разкажем на абсолютно всички играчи как играеш ти искаш ли ? Как ти за 15 дена вдигна 3 милиона точки ! Как ти разбра аз къде ще станционирам и колонизира до мене та и дори си разтовари цялата флота до мене преди още да съм кацнал ! Не издадох нито щум не казах на никой къде ще станционирам и въпреки всичко ти разбра аз къде ще съм !
Това може да остане без коментар най-добре нали Рояле ! И аз знам че ти познаваш много хора и те ще те защитят нека не ме интересува нека си кажа какво ми е на душата пък нека и тука ме накажат тъй като тебе така и така вече няма и пръста админите да си направят за да разберът ти как играеш !
Та започвам моята история след като единствените хора който искаха да се противопоставят на тези така наречени банда хулигани се отказаха и дадоха ацц-тата си на още по малки от тях или колкото Роялчо ! След като ми даде краб своето ацц започнах да играя ! Наш Роял като разбра за това и взе да се възползва от това ! И като по добава вдигна 3 милиона направи 77 хиляди скаута за 15 дена 10 хиляди кръста спеедари и най важното Звездите 32 броя ако не и повече за 15 дена нямам обяснение ! Аз искъм да разкажа всичко от до как играе Роял whybot и Мерлин ! Как мерлин засичаше флоти и админите казаха че всичко е чисто ! След като наш Роял дойде до мене със флотата си и колония аз реших да се консултиръм със един от хорана който мога да кажа че си върши най-добре администраторската работа Карбанкал ! Разказах му във скайпа за какво става въпрос и той ме посъветва какво да направя да пиша на съпорта ! Писъх във Съпорта и резултата беше отрицателен ! Естесвено те отново ги оправда и че няма нищо естесвено се едно някой от нас очаква да ги наказат за нещо ! Нека земат рунзда няма друго решение ! Ако трябва няма да играя другият рунд зареди тази банда критени ! В момента съм наказан защотото пощурях и никой нищо неможе да им направи ! Нито Корвин Нито миланоф нищо ! Дано следващият рунд да ги няма тях за да може да стане един много интересен рунд ! Дано и някой от администраторите прочете това и да се замисли как цели 3 месеца сички викаха реваха да се проверят и никой нищо не направи ! Благодаря на всички за обърнатото внимание и приятна игра !
П П Честито на победителита Ламез този 12 рунд от вселена Спиид Доказахте ни как може да се обесмисля цял рунд !
Казах каквото искъх да кажа и съм сигурен че сега сега ще ми се нахварят 10000 човека в защита на съюза Ламез ще се въздържа от коментар !
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]