Сливане на 2-те вселени, 1-ва и 2-ра
Която и да е да се намалят!!!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
-
charovna
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Всички сте донякъде прави - Пешко, че броя на вселените е множко,Пух че обединяването на две Вселени ще доведе да някакъв отлив от страна на играчите и Върки че обикновенно простите неща са гениални( това разбрах по смисъл от поста, трудно ми бе
).Всичко обаче се определя от ръководството на играта.Може би ще е добре да се направи един пробен рунд и съответно в края му да се види съотношението играчи,смс-си на база на предните две вселени.
P.S Пешко сигурен ли си че ти ги пишеш тея работи?.Много верен правопис
P.S Пешко сигурен ли си че ти ги пишеш тея работи?.Много верен правопис
Последна промяна от niki_god на съб юли 05, 2008 1:49 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Защо да се намаляват ?
Искате да се махне втора или трета вселена. Значи без така желаната ретро вселена или без по-лесна вселена за начинаещи/хора с по-малко време за игра.
Премахването на една от двете ще доведе до това, че много играчи ще останат без подходящо за тях място за игра. За втора е ясно, който желае да играе във вселена с по-стар геймплей ... няма да има такава възможност. А за трета - гледайки колко голям брой играят активно едно премахване на вселената е немислимо. Пък и по-големия брой каси или играчи прекарващи 5/6 от рунда в мод едва ли ще помогнат за интереса в другите вселени
Искате да се махне втора или трета вселена. Значи без така желаната ретро вселена или без по-лесна вселена за начинаещи/хора с по-малко време за игра.
Премахването на една от двете ще доведе до това, че много играчи ще останат без подходящо за тях място за игра. За втора е ясно, който желае да играе във вселена с по-стар геймплей ... няма да има такава възможност. А за трета - гледайки колко голям брой играят активно едно премахване на вселената е немислимо. Пък и по-големия брой каси или играчи прекарващи 5/6 от рунда в мод едва ли ще помогнат за интереса в другите вселени
Последна промяна от Stankata на съб юли 05, 2008 1:52 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
- free_styler212
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
- Контакти:
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 5 2008, 13:25) Нека се направи това:
Рециклаж да се обира от нападател и защитник;
Няма смс известяване;
Няма ита с флота и ресурс;
Класацията - 2 бойни 1на ресурсна;
Няма отчитане на последно онлайн, само он и оф лайн;
Коефициент за атака - 2 за всички
1.Рециклажа - Определено, ако има нещо, на което разчитам в играта, то това са рецките - най-важните кораби за мен, а и тамън ГЛБ (големите лоши батковци) няма да взимат никакви проценти от това, че са събрали на някои рецикалажа - от друга страна явно по на често ще съм на печалба, че доста ги мързи да си го оберат (ако не са ме занулили разбира се
2. Без СМС известяване - та на мен това ми е едиствената надежда да се спаса от ГЛБ - да блъскам Шпионаж ! Направо се отказвам
3. Е (i)-та с флота и ресурс да няма ... Може би, да - пак ГЛБ ми ги обират, защото ме мързи да си права списъци с датите и часовете, иначе ако не бях толкова мързелив нямаше да ги махнат - оставам в играта - добре
4.Т'ва тука за 2 бойни да се дава 1 реална и за 1 ресурсна също 1 реална ... ? Не ми харесва - това, че искам да съм си напред без много циклене верно си е мой проблем и харесвам, че без 19/7 да цъкам мога да съм си в ТОП100 с бойни точки - най-вероятно ще се откажа - лошо
5.Е тука мога да изпиша доста ама да ти кажа с две думи ... Не ми се става ясновидец и лично не ме удоволетворява
5.Това може да е хубаво - може по-трудно да си намирам жертви в началото ... или към 10-15 k, обаче и ония дето са по-малко точки трябва да живеят - подкрепям
П.п. Мненията ми са изцяло според нагласата ми и са по мое усмотрение - а разбира се в играта има няколко хиляди играчи ...
П.п. Каквото и да направят с играта - пак ще я играя ... Като дрога е за мен
Именно ... И както каза charovna - всеки може да си отговори на този въпрос относно вселените ... Само дето Станката улесни работатаStankata написа:QUOTE(Stankata @ Jul 5 2008, 15:51) Защо да се намаляват ?
Премахването на една от двете ще доведе до това, че много играчи ще останат без подходящо за тях място за игра. За втора е ясно, който желае да играе във вселена с по-стар геймплей ... няма да има такава възможност. А за трета - гледайки колко голям брой играят активно едно премахване на вселената е немислимо. Пък и по-големия брой каси или играчи прекарващи 5/6 от рунда в мод едва ли ще помогнат за интереса в другите вселени![]()
Последна промяна от free_styler212 на съб юли 05, 2008 1:59 pm, променено общо 1 път.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 5 2008, 15:37) Олег е прав, че темата е тъпа. Не защото автора е глупав или нещо от сорта. Просто това НИКОГА няма да стане и според мен е абсолютно безмислено да се обяснява защо. Всеки петгодишен хлапак може да си отговори сам на въпроса.
Чаровна , съгласен съм със Николай. Нека да пусна един пробен рунд . Така ще се разбере, дали ще има повече хора да играят . То без проба няма да се разбере .
Николай винаги се старая и се опитвам . Едно нещо като съм на вие , постепенно и със инат докато го науча. Така съм и във живота
Последна промяна от Mo`Money на съб юли 05, 2008 2:02 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И ние сщ ко да напраиме,то народа нема да пише ако сичко е добре,аз пиша,но не съм тъп за да преценя,че ако една вселена бъде премахната то потребителите временно естественно ще намалеят,нема смисъл да ни обесняваш,сичко тва ше е временно,около 1 годинка ше се мъчиме но ше се посъберемеме,съиуза прави силата,както се казва от някои хора разделяи и владеи,все си мисля че има някого против тази игра.Stankata написа:QUOTE(Stankata @ Jul 5 2008, 15:51) Защо да се намаляват ?
Премахването на една от двете ще доведе до това, че много играчи ще останат без подходящо за тях място за игра. За втора е ясно, който желае да играе във вселена с по-стар геймплей ... няма да има такава възможност. А за трета - гледайки колко голям брой играят активно едно премахване на вселената е немислимо. Пък и по-големия брой каси или играчи прекарващи 5/6 от рунда в мод едва ли ще помогнат за интереса в другите вселени![]()
Разбиндза се играта РУМЪНЦИ на едно место нема ги като преди,имаше и доста чужденци,от расите на британците сега драстично ама драстичнио намалеха,абе изобщо мого народ имаше,ако не си забелязал станка играта бавно но затъва,единствения начин тва да се оправи е дасе направи тва дето обесних по напред.
Както вече казах година можеби ше намалеят потребителите но постепенно ше се покачат,ще се получат красиви рундове и хората ще искат пак да си покажат на себе си какво могат.
Така или иначе за последните 6 месеца съм играл 4 дена и желанието ми за игра става все по мъничко,еи тъи и ся очаквам само да видя промените за новия рунд на спиида единствената вселена която бих играл ако се върнат транспортите,ако ли не тръксам аднатия ми саит на bulfleet.com и повече не влизам
като захапем -не пускаме
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Фрий стайлер, то замисъла не е какво да направим, че да ми е по-лесно на мен и на теб, а да направим това което ще помогне на всички и на играта. Иначе в момента мен играта за моя стил на игра си ме устройва, ако имам достатъчно малко мозък за да отделям на играта по 14/15 часа активна игра на ден, ще съм в топ 3 на всяка една вселена със 50к ресурсни точки. Ма какво да се прави, рядко отделям повече от месец и половина на рунд, хваща ме яд, на това, че разликата 1я и 20тия е 1кк точки, не мога да продължавам да го гледам това и затова ви написах как ще изчезне. Това което съм изброил е несъвместимо една без друга заради баланса в играта, така, че не ги разделяй на точки и оценявай
Колкото до всички които писаха, като гледам май всеки си мисли кое ще е добре за него, като тук таме някой като Петър(мойте уважения, надявам се да се не обиждаш) който просто няма заложена логическа мисъл или го мързи да мисли над това което предлага, обади някоя глупост на която другите не мислещи да се вържат и да започнат драмите и тегленето на локумите 
Последна промяна от JackDaniels на съб юли 05, 2008 2:09 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 5 2008, 16:04) И ние сщ ко да напраиме,то народа нема да пише ако сичко е добре,аз пиша,но не съм тъп за да преценя,че ако една вселена бъде премахната то потребителите временно естественно ще намалеят,нема смисъл да ни обесняваш,сичко тва ше е временно,около 1 годинка ше се мъчиме но ше се посъберемеме,съиуза прави силата,както се казва от някои хора разделяи и владеи,все си мисля че има някого против тази игра.
Разбиндза се играта РУМЪНЦИ на едно место нема ги като преди,имаше и доста чужденци,от расите на британците сега драстично ама драстичнио намалеха,абе изобщо мого народ имаше,ако не си забелязал станка играта бавно но затъва,единствения начин тва да се оправи е дасе направи тва дето обесних по напред.
Както вече казах година можеби ше намалеят потребителите но постепенно ше се покачат,ще се получат красиви рундове и хората ще искат пак да си покажат на себе си какво могат.
Така или иначе за последните 6 месеца съм играл 4 дена и желанието ми за игра става все по мъничко,еи тъи и ся очаквам само да видя промените за новия рунд на спиида единствената вселена която бих играл ако се върнат транспортите,ако ли не тръксам аднатия ми саит на bulfleet.com и повече не влизам
Върки много си прав и аз те подкрепям че, играта от ден на ден замира и играчите намаляват драстично и ако не се направи нещо, един ден ще има 100 човека в всяка вселена И както винаги роял ще е 1-ви. Останал последния мохикан в играта. Па и нищо не се губи, ако се пробва .
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 5 2008, 13:11) Върки много си прав и аз те подкрепям че, играта от ден на ден замира и играчите намаляват драстично и ако не се направи нещо, един ден ще има 100 човека в всяка вселена И както винаги роял ще е 1-ви. Останал последния мохикан в играта. Па и нищо не се губи, ако се пробва .
Къде па вкарвате Ваньо в цялата история, естествено, че ще е първи, той в значително по-добър и от двама ви, дори и да се умножите по 5, а иначе спокойно сред 100те ще сте и вие със сигурност, особено пък върки който досега се отказа 123 пъти. Хубаво прозирате, че намаляват играчите, казах ви как ще се повишат, с увеличаване на конкурентността, като гледам го прозирате щом се предлага глупавата идея да се обединят вселените, просто сега трябва да оставите тея които мислят, да измислят начин да се увеличат играчите, или да го съзрат и обработят ако вече е измислен
Последна промяна от JackDaniels на съб юли 05, 2008 2:15 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."