Съюзи абе кво е тва

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Нищо Марто, нищо.Ако имаш акъл и малко повече свободно време в тая игра чудеса стават(стига да се подвизаваш в играта, не в форума основно :c022: )
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

iuda написа:Цитат(iuda @ Jun 23 2008, 16:17) КОИ СА ТИЯ ВСИЧКИ АДМИНИ И МОДЕРАТОРИ ?????????

темата е тъпа, повода е тъп,играта затъпява / заради играчите в нея /,навсякъде ври от тъпанари и комплексари !!!

този рунд няма да се трия !
този рунд няма да се ядосвам !
този рунд ще направя първия си детмач !
и накрая: този рунд ще разберете че ако вие можете да правите схеми то и ние не сме по глупави от вас :a055:

Петре за битката за която споменаваш малко по горе въпроса важи и за другия участник в битката :)
познавам ги и двамата и в никои случаи не искам да обидя или да засегна другия играч. / не правя и намек че има нещо нередно /
просто мисълта ми е че щом единия може да вдигне 100к точки за една вечер // при условие че предния ден го ударих на две палнети и му счупих целия флот // // естествено пак с админска подкрепа //
защо другия да не може да направи същото ??
в тая игра всеки започна да гледа в канчето на другия и общо взето през цялото време се повтаря едно и също // крадеца вика дръжте крадеца //
вече няма коректни играчи // то вобще играчи не останаха //
само преди три дена Мати ми зададе много странен въпрос // ти можеш ли да ми влизаш акаунта //
и като го попитах какво има впредвид :dizzy:
ми одговори че всеки девет от десет играчи смятат че аз мога да правя каквото си искам.
- да влизам и да гледам на хората в акаунтите.
- да си пиша флота
- да си пиша боини точки и т.н и т.н.

краината му констатация беше че щом толкова много хора го мислят значи наи вероятно е вярно.

моята краина констатация беше че в тая игра са останали 90% каси и ламугери които поради липса на сериозни играчи са се взели на сериозно :a013: :a013: :a013:
и вече наистина са си повярвали.
съответно щом се появи нещо което те с ламугерските си кратуни няма как да проумеят :dizzy:
веднага се обявява че това е невъзможно и че има нещо нередно // бъгове, админски подкрепи,помощ от всевишния,заговор в енергото и какво ли още не //
така че без да чувствам нужда да се обяснявам на когото и да било
ще какжа само че каквото повикало такова му одговорило.

МАФИЯ - :a013:

Юда вече за кой ли път ще напиша че.ВИЕ ИГРАИТЕ ЧЕСТНО И НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВАТЕ РУНДА НА СЪЮЗИТЕ . Сега за това че ме смяташ за ламе си е пълно твое право . Искам да ти кажа само където спомена за битката че са налели взаимно, нали аджеба това са съюзите да си помагате до края на рунда. И още нещо ,кажи някога да съм ти писал на лс или във форума. Кога съм те обвинявал за неща свързани със подмолни игри и връзка със администрацията . Единствено от съюза ви се дръгна със каос и ти го знаеш най добре, че двамата гледахме да правим шоу на народа и писахме ругахме се биехме се . Слагам рака на сърцето че всичките който бяхте във съюза ги познавам и всичките вие сте добри играчи а и каос и колкото да не ми се иска да си призная . Копеле , със теб доста добре си прекарахме. Благодаря ти че стана факт последния ми рунд да я интересен

А аа Ники виж провери си кой та е думнал като стана (!) :a055:
Последна промяна от Mo`Money на пон юни 23, 2008 4:34 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

Алооооооооо,Пешкоооооооооо смяташ ли че ако съм искал да играя щял съм да стана "и". Айде холан да не си говорим истини.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 23 2008, 18:31) Алооооооооо,Пешкоооооооооо смяташ ли че ако съм искал да играя щял съм да стана "и". Айде холан да не си говорим истини.

Не знам Ники, не съм играл досега срещу теб, не казвам голяма дума . Ама мога и да мога да те бутна :P
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

Може, в тая игра незанулими няма.Освен такива дето се мислят за голямата работа, до дет ги вразумят с бойния възглас на един наш бивш лидер - "Приземяване,Приземяване".
Последна промяна от niki_god на пон юни 23, 2008 4:41 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jun 23 2008, 18:40) Може, в тая игра незанулими няма.Освен такива дето се мислят за голямата работа, до дет ги вразумят с бойния възглас на един наш бивш лидер - "Приземяване,Приземяване".
Ех... Ники, Ники разби ми всичките илюзии... :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Mr. xstasy
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 27, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от Mr. xstasy »

Като гледам какъв мир и разбирателство цари, чак се умилявам! Само не започвайте да се целувате, че ще ми дойде в повече ;)
Време беше всемирната любов да проникне (без розов вазелин) в булфлийтските души, макар аз да предпочитам да има просто уважение.
Последна промяна от Mr. xstasy на вт юни 24, 2008 6:00 am, променено общо 1 път.
Някой трябва да поеме политическата отговорност!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 23 2008, 18:29) А аа Ники виж провери си кой та е думнал като стана (!) :a055:
Ебати геройството :) ))))

Петре, всичко е една голяма МАФИЯ, и то не каква да е, а китайска :D (Шегувам се естествено :) )
Нали за това е класацията, що за недоволство :) Естествено, че няма да отстъпят 1вото място с лека ръка, като могат да го вземат. Че това си е практика от края на 1ви рунд на В1 на сам. Вие като не играете за класация, що ви е толкова напред съюзеца, и що биеш и-та (говоря за изкавзането за акаунта на ники-год), дето дават бойни точки бре :) Всички сте във филма.

Както и да е. Рунда приключи. На печелившите честито. На останалите - На губете кураж, за втори тираж - за някои ще е трети като гледам :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

:lol:
ейй, от много време не бях влизала, та бях забравила колко е весело в тоя форум!
Ни ме интересуват съюзи, ни класации, само се радвам, че за първи рунд юда няма да се изтрие, айде помислете колко рунда е подарил до сега и после вземете да се скриете някъде...
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 24 2008, 11:47) Ебати геройството :) ))))
Петре, всичко е една голяма МАФИЯ, и то не каква да е, а китайска :D (Шегувам се естествено :) )
Нали за това е класацията, що за недоволство :) Естествено, че няма да отстъпят 1вото място с лека ръка, като могат да го вземат. Че това си е практика от края на 1ви рунд на В1 на сам. Вие като не играете за класация, що ви е толкова напред съюзеца, и що биеш и-та (говоря за изкавзането за акаунта на ники-год), дето дават бойни точки бре :) Всички сте във филма.

Както и да е. Рунда приключи. На печелившите честито. На останалите - На губете кураж, за втори тираж - за някои ще е трети като гледам :)

Не бе рояле гавря се със Ники то, па и аз не съм го думнал там е въпроса че някой ме изпреварил със 1-м и искам да знам кой е тва е :P

Кери, не е там въпроса дали играеш за класация или не . Играеш цял рунд със един съюз, накрая те пътят или си правят собствен съюз ,еи така защото нямаш достатъчно точки. Рунда свършва те печелят а ти само потупване по рамото . Много пъти са е случвало така играчи да се сърдят, да сипят обиди и после да прибягват до крайности в играта и така започват наказанията .

искам да се разбере че никой не нападам В случая

edit Така и пак не можах да разбера каква е ролята на съюза в играта .Като всеки прави каквото си иска на края на рунда
Последна промяна от Mo`Money на вт юни 24, 2008 2:22 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Off Topic”