varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jun 16 2008, 20:29) Маи че му се е вдигнало самочувствието нещо,преди като не умееше не лаеше толко.Касапе земи се у ръце щото за срам стана,за 1 звезда ресърс се събира а половин ден при развит акаунт.До колкото помня преди овърташе и се ваикаше,сега нещо по отворен си станал,нали знаеш че тогавашния рунд имах супер мощен флот за точките си що не литна по мене бре ем че бвех на малко точки а?
Седи си тама у боксерките и не нерви,че знаеш мнението мио за тебе не беше лошо,но го опропилеваш!!!
И касапе другото което ше ти кажа,можеш и донякои по колоритни плеъри да се допиташ,дали е за хвалба да бутнеш някои когото идва да се разбие в теб,дали ще се чувстваш като добър плеър след това.
Е питаи Van пък и ти знаеш,че можех да го набутам когато ми литна с звездите и флота си,но не исках да го посрещна поради 2 причини едната беше че реца отиваше в неговия съиуз заради синъ-малка шегичками Роялчо
другата беше заради това че не бих се чувствал добре да ударя човек които не играеше чак толкова сериозно,макар че е отличен боец,в таз игра секи за слава се бори но с 1-на късметлийска звезда може да береш срам до края на съществуването си,пак ти повтарям замълчи си!!!
misterya: Сливане на коментарите.+Върки хмм а може ли да слеем сърцата си
???
misterya: На сърца?! Не знам как се прави, ма на тела знам.Това имах в предвид,нека се сгушим един в друг па каквото ни е писано писано
Ъммм Ааааааа Ъ Аааааа ъффф ъфффф ъъъъъъъъъъ
![]()
Варкулаче да имах флот да бях литнал