Една добра битка

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jun 16 2008, 20:29) Маи че му се е вдигнало самочувствието нещо,преди като не умееше не лаеше толко.Касапе земи се у ръце щото за срам стана,за 1 звезда ресърс се събира а половин ден при развит акаунт.До колкото помня преди овърташе и се ваикаше,сега нещо по отворен си станал,нали знаеш че тогавашния рунд имах супер мощен флот за точките си що не литна по мене бре ем че бвех на малко точки а?
Седи си тама у боксерките и не нерви,че знаеш мнението мио за тебе не беше лошо,но го опропилеваш!!!

И касапе другото което ше ти кажа,можеш и донякои по колоритни плеъри да се допиташ,дали е за хвалба да бутнеш някои когото идва да се разбие в теб,дали ще се чувстваш като добър плеър след това.
Е питаи Van пък и ти знаеш,че можех да го набутам когато ми литна с звездите и флота си,но не исках да го посрещна поради 2 причини едната беше че реца отиваше в неговия съиуз заради синъ-малка шегичка :lol: ми Роялчо :lol: другата беше заради това че не бих се чувствал добре да ударя човек които не играеше чак толкова сериозно,макар че е отличен боец,в таз игра секи за слава се бори но с 1-на късметлийска звезда може да береш срам до края на съществуването си,пак ти повтарям замълчи си!!!

misterya: Сливане на коментарите.+ :lol: Върки хмм а може ли да слеем сърцата си :a046: ???
misterya: На сърца?! Не знам как се прави, ма на тела знам. :) Това имах в предвид,нека се сгушим един в друг па каквото ни е писано писано :e014: Ъммм Ааааааа Ъ Аааааа ъффф ъфффф ъъъъъъъъъъ :a086:

Варкулаче да имах флот да бях литнал :) но бих казал че онзи рунд имах повече танкери от колко ти флота с меги и рецки взети заедно но това си е друга тема :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Тая тема се изчерпа, ля-ля-ля-ляляля. Като малки играехме една гадна игричка когато ни беше писнало някой да говори: "От небето падна кравешко аку, който напише следващия пост да го изяде :P "

+ЦитатТи колко аки си изял ако мога да попитам[/quote]

За сега с едно по-малко от теб ;)
Последна промяна от JackDaniels на пон юни 16, 2008 7:36 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kasapa »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jun 16 2008, 21:34) Тая тема се изчерпа, ля-ля-ля-ляляля. Като малки играехме една гадна игричка когато ни беше писнало някой да говори: "От небето падна кравешко аку, който напише следващия пост да го изяде :P "

Ти колко аки си изял ако мога да попитам :P

Абе хора обърнете малко внимание на тази игра и вижте че Галя играе сама и е без саюз просто самата играта за двамата има някаква определена стоиност и тя ми е съпруга
Последна промяна от kasapa на пон юни 16, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

kasapa написа:Цитат(kasapa @ Jun 16 2008, 21:35) Ти колко аки си изял ако мога да попитам :P

Абе хора обърнете малко внимание на тази игра и вижте че Галя играе сама и е без саюз просто самата играта за двамата има някаква определена стоиност и тя ми е съпруга
Аз не виждам от какво трябва да се чустваш засегнат?! ;)
Който разбира - разбира, който не - моливът му здрав да е
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kasapa »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jun 16 2008, 21:49) Аз не виждам от какво трябва да се чустваш засегнат?! ;)
Който разбира - разбира, който не - моливът му здрав да е

Не се чуствам засегнат просто ми стана много кофти все пак и аз играя с това ацц а и жената ходи на работа а аз не така че сме се разбрали така аз гледам през деня акаунта а тя ме издържа :c022:
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

kasapa написа:Цитат(kasapa @ Jun 16 2008, 21:52) Не се чуствам засегнат просто ми стана много кофти все пак и аз играя с това ацц а и жената ходи на работа а аз не така че сме се разбрали така аз гледам през деня акаунта а тя ме издържа :c022:
А такааааа....
Колко невинно...!
Цитат2.Бейбиситинг

За бейбиситинг се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в Булфлийт или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване. Съгласно тези правила бейбиситингът се забранява и се наказва по следния начин:

2.1. При първо нарушение, акаунтите и на наглеждания, и на наглеждащия се блокират за срок от 24 часа без позволени атаки към тях. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение.

2.2. При второ нарушение акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се наказват за срок от 10 дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.

22.3. При трето нарушение за наглеждане акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се блокират перманентно.

2.4 При размяната или прехвърлянето на акаунт от един играч към друг (независимо от причината за размяната /подаряването) новия собственик е задължен да смени потребителското име на акаунта който поема. Задължително е да смени и пощата с която е регистриран акаунта. Ако играч поема нов акаунт той е задължен или да намери собственик на стария си акаунт или да го изкара във ваканционен мод докато не бъде изтрит за неактивност. Всяко влизане в стария акаунт на потребител след като е поел нов такъв се счита за мултиакаунтнинг и е наказуемо според текущите правила. Потребители, които участват в подобна размяна/подаряване на акаунт/и сами носят отговорност за произтичащи от това действия, недоразумения и проблеми между тях. Такива се считат за морални и екипът на играта не се ангажира с разрешаването им или взимане на административно становище по въпроса, освен в случаите на нарушаване на правилата.

2.5 Забранена е продажбата на акаунти в играта. Забранена е търговията на ресурс срещу нанокредити и обратното.[/quote]

И двамцата си цъкате, а?!
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kasapa »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jun 16 2008, 22:00) А такааааа....
Колко невинно...!
И двамцата си цъкате, а?!
Да и двамата цъкаме мъж и жена сме и си го признаваме това че другите нямат смелост да си го признаят ние поне имаме смелост не сме го крили ако искахме да го скрием нямаше да го споделим и то толкова на явно место като форума :a055:
Ludetina

Мнение от Ludetina »

kasapa написа:Цитат(kasapa @ Jun 16 2008, 22:03) Да и двамата цъкаме мъж и жена сме и си го признаваме това че другите нямат смелост да си го признаят ние поне имаме смелост не сме го крили ако искахме да го скрием нямаше да го споделим и то толкова на явно место като форума :a055:
OFF / Щастливец :a013: ... а моят нищо не разбира :(
Последна промяна от Ludetina на пон юни 16, 2008 8:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kasapa »

Ludetina написа:QUOTE(Ludetina @ Jun 16 2008, 22:06) OFF / Щастливец :a013: ... а моят нищо не разбира :(

Благодарение на тази игра се запознахме и благодарение на нея сме заедно за това я играем не за нещо друго и за това има за нас някаква стоиност :)
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

kasapa написа:Цитат(kasapa @ Jun 16 2008, 22:03) Да и двамата цъкаме мъж и жена сме и си го признаваме това че другите нямат смелост да си го признаят ние поне имаме смелост не сме го крили ако искахме да го скрием нямаше да го споделим и то толкова на явно место като форума :a055:
Смелост ли?!
Нарушавате Правилата и се биете в гърдите, че го правите - аку, че сте мъж и жена такива са Правилата и те са регламента на играта!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”