I AM THE LAW

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Babah е боец и не е за подценяване. Всеки му се случва да бъде ударен.Това обаче не го прави слаб играч.Опитен е и с флотата която му е останала може да направи куп изненадващи поразии.Не е нужно да си разбива главата в разни ъгли :)
Последна промяна от dios на ср май 07, 2008 7:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

dios написа:Цитат(dios @ May 7 2008, 20:52) Babah е боец и не е за подценяване. Всеки му се случва да бъде ударен.Това обаче не го прави слаб играч.Опитен е и с флотата която му е останала може да направи куп изненадващи поразии.Не е нужно да си разбива главата в разни ъгли :)
Абсолютно съгласен....
Когато някой си го може, го може.... бих дал за пример и mati... има няма 3-4 става тръгва от нула в този рунд и пак играе и е челото.... просто когато играеш и имаш хъс.... то си иде ...
А и стават красиви истории ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Краси, не хъс, а тръпка. Един малък пример. Рунда, в който те разкарвах като луд с танкерите. Тогава Диос се подвизаваше на няма и 20 с-ми от мен. Флота си му беше много здрав, макар, че с 20к разлика, не можеше да ме свали в 12 рунда. Но дори и така, генералите в съюза ми не знаеха с какво разполагам аз, камо ли някой друг. В момента, в който той пое твоето ацц, играта стана безинтересна за мен. Нямаше добър играч, който да ме дебне и набих мода. То и нямаше накъде. От всичко, което ми беше бяло, единствено Дръвчо от Фирмата ми правеше равенство, макар, че бе над 50к отгоре ми. Като изключим Карб, Кристин, Мериан и още мисля 1 играч /ник не помня/, всички от Boldly + Тамплиери си бяха каси и си ги точехме редовно с Ангела. За какво да играя, след като няма един свестен играч, който да ме държи в напрежение ? Даже си спомням накрая, точно преди да му ударя модеца, как Киси ми се скара защо съм спайвал Чичо Вес. Е какво като беше 700к ? Имаше 40 милки на планетата, добър транспортен флот и ЗНС-та. Знам ли дали ще влезе при смс известие ? А и беше близичко :)
А за каос ... Няма какво да говоря. Един от най-добрите играчи, които познавам и то не от сега, а още от времето, кгоато беше обединил PostMortem. Още го помня този рунд, защото тогава максимално се накефих на играта. Не знам защо ... Просто беше много хубаво. Но дори и на каос ... трябват му 3ма откачени идиоти кат' мен, които играят по-добре от мен де, на 200к да ми лети със 6к кръстаци под 8 мин и ? И смс известието може да не го спаси. Просто затова ми е смешно като чета излеянията на Пешко и колко е бил добър. Ако наистина бяха толкова добри, колкото ги описва той самия ... значи вече каос трябваше да е заминал и то неведнъж /каос, извинявай, ама си е така. Ако имаш възражение, моля обърни се към мен на ЛС или чрез някой друг познат :) /
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

kaos написа:Ван, 6к кръстове при дори и при нокс, време за полет под 8 мин в система, що-годе читав шпионаж и съответните бонуси и нива за такъв флот ако ще и задника да си съдереш на 18, няма шанс да ги вместиш в 200к точки. Посмали Манго и си поиграй с калкулатора. За 5к съм съгласен. А за да ти стане още по-интересно, сметни тези 5к кръста с равни на мен бонуси срещу флота ми преди битката - 2150 бойни и 5 ЗНСта. Ако искаш сметни и без ЗНСтата.Ако искаш - сметни и 6к. Гарантирам ти, че с радост бих те посрещнал. Дай Боже всекиму мераклии-камикадзета като теб. Всеки ден по едно.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Каос, просто говорех ориентировъчно. Аз до 6к не съм ги стигал, а и вермето го казах така .. просто да дам лек пример. А 1 мераклия като мен ... ама не дай боже 2ма да са :)
Едит: Питай Ангела, когато бяха кацнали до него 14 ЗНСта и защо тези ЗНСта никога не излетяха по мен, макар че бяха до главната ми повече от месец. С други думи - не ми пука колко ще падна, важното е, този срещу мен да остане без флот. Много пъти съм минавал 1ви, макар да съм губил дооооста повече от защитника, ама тия след мен са го довършвали :)
Едит 2: А ти ... за какво мислиш казах 3ма идиоти ? И 2ма с по 6к кръстаци свалят 2150 бойни и 5 ЗНСта с твойте бонуси и моите, които имах преди време ... Верно .. че първия в 10 рунда го няма, ама и*еш ли маа му .. важен е цирка, а парите за билет .. на някои ще им струва скъпо. И тук ще е не дали ще посрещнеш, а дали ще успееш да влезеш достатъчно бързо да се спасиш от 2та атака ... И ако трябва аз ще съм 1ви, защото след това ще ме знаят, като човека спомогнал за събарянето на каос ... Че това си е б*хти славата :)
Последна промяна от VaN__ на чет май 08, 2008 6:10 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

Ван . . . . . . тва твоито малко като прикаска брачет :) ми твоита атака ще пусне смс на Каос 2-рата и 3-тата атака и те ще пуснат смс нали се сещаш че ще се логне и като види 3 атаки нормално да се вдигне или да отруши първия и ако има някое секунда разлика да се вдигне защо трабва да е стена , която я рушат багери ?
:a055: :p140:
Спомена ПОСТМОРТЕН еххх и аз бях там наистина това е един от най яките рундове които е ставал беше си напрао яката раота :) до като сега няма наистина луди летци
Babameca2001
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Babameca2001 »

Чудеса правят някои хора ей!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Стига бре, Калашников. Дадох пример. Който трябваше, разбра. Всичко става, затова ти казах и хора с добри скорости. Дори за 9 мин да летят в с-ма, не винаги човек може да се логне толкова бързо. Смс-а да закъснее, пак е заминал. Ама все едно не играеш от суматилъка време, че не я познаваш тази ми ти игра ....
[color=red]

tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

QUOTE(kaos)Инсо, виждам, че си приключил с дървения философлък, та сега да ти кажа как стоят нещата в реалната вселена. Не знам защо си си въобразил първо, че тия флоти по 6к кръстове от въображението ти ще ги оставя да оцелеят. И второ - дори и да се развият нещата според фантазиите ти, аз пак съм напред със солидно количество БТ. А за ресурса и флота не ми дреме. Флот се прави. Така че съвета ми е да идеш да се наплискаш със студена вода и да излезеш на чист въздух че нещо си се омаял.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”