[FREEDOM]Ariel VS. [Яла Ми Яла]antrax

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Big_Noob
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 10:58 pm
Контакти:

Мнение от Big_Noob »

stan4o написа:QUOTE(stan4o @ May 16 2008, 13:16) как ще бъде интерпретирана* следната ситуация?
съюзник ме моли за шпионаж на някой, аз шпионирам и му пращам шпионажа...
след малко поглеждам и виждам че флота му е излетяла...
понеже съм умен и голям играч пускам рецки към координатите които преди малко съм шпионирал.
и о чудеса след малко се появява поле за рециклиране..
добре че пуснах рецките... който и да го е ударил аз съм поне 30 мин напред ;)

* интерпретиране е дума чуждица съответно няма род и число също.

много объркана стана играта с тез правила... това било наливане онова било наливане нз си ко сам си сабирай рециклажа ...ала бала
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ May 16 2008, 13:16) как ще бъде интерпретирана* следната ситуация?
съюзник ме моли за шпионаж на някой, аз шпионирам и му пращам шпионажа...
след малко поглеждам и виждам че флота му е излетяла...
понеже съм умен и голям играч пускам рецки към координатите които преди малко съм шпионирал.
и о чудеса след малко се появява поле за рециклиране..
добре че пуснах рецките... който и да го е ударил аз съм поне 30 мин напред ;)

* интерпретиране е дума чуждица съответно няма род и число също.

За горния цитат интерпретации няма да правя, не съм аз човека, който трябва да ги прави!
Такива са правилата и са ясно изложени и опростени до максимум, без излишно тълкуване и умисъл. Като не ги разбирате и не искате да ги разбирате, ще си светите в оранжево.

И е крайно време, вече да разберете, че Правилата на играта са основният и движещ двигател в играта, тактиката или в самият геймплей на играта! Ако не ги приемате, значи не сте за тук!
Последна промяна от misterya на пет май 16, 2008 11:36 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

аз пък не мога да спра да правя схеми да прецакам правилата за транспорта на реса от рециклажа.тъпотията за транспорт е в това все едно да забраниш международните канали за суровини това може да го измисли само гений ние обикновенните хора не мислим като тях
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Нещо не виждам бекъп може :c022:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ May 16 2008, 19:59) Нещо не виждам бекъп може :c022:
http://misterya.hit.bg/bekup/Ariel_antrax.htm

Има една приказка "Кьорав карти не играе".Само за инфо - няма да натрупаш бройка спамейки тука.Извинявай, че ти разбивам сърцето по тоя начин.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Yani написа:QUOTE(Yani @ May 16 2008, 07:53) И човека с големия флот как ще си избие загубите от битката ?
Човека с големия флот така или иначе е на загуба от битката. В състояние е да вдигне Х рециклаж, останалия е фира. Скромната му утеха е, че рестото отива в съюзник ;)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”