Въпрос

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле ,без да се обиждаш брат, ти за админ не ставаш ,даже и за модератор ,твоите пристрастия които ги имаш винаги ще си стоиш само един журналист .Омразата която таиш към мен не знам от къде идва, дали просто завиждаш че съм нещо повече от теб или ти си просто един паднал човек :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 25 2008, 14:56) Ангеле ,без да се обиждаш брат, ти за админ не ставаш ,даже и за модератор ,твоите пристрастия които ги имаш винаги ще си стоиш само един журналист .Омразата която таиш към мен не знам от къде идва, дали просто завиждаш че съм нещо повече от теб или ти си просто един паднал човек :c022:
Ухахахахахахаххаха. :lol: :lol: :lol: Извинявам се, ама ми е смешно. Има хора, които ако го кажат това ще си замълча, ама баш ти - направо ме размаза от смях :lol: :lol: :lol:

@ЗмеяСпас - абе всички са мултита ;) (твърдението е познато като Аксиома на Мултанофф :lol: )
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 25 2008, 14:58) Нема как, не съм анонимник, имам си регистрано име и картинка с 3 глави в добавка. Аз имам 3 акаунта у булфа ама тука съм чист като сълза ;)
А това дето виси отдолу какво е?, били обяснил за непросветените ? :c022: .На Fallen_angel не му ли свикнахте?.Питате ли какво е, да си в отбор с него че и шеф да ти е :dizzy:
Последна промяна от niki_god на пет апр 25, 2008 1:04 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Apr 25 2008, 15:03) А това дето виси отдолу какво е?, били обяснил за непросветените ? :c022: .На Fallen_angel не му ли свикнахте?.Питате ли какво е, да си в отбор с него че и шеф да ти е :dizzy:

Ти пак ли играш (почвам да си ровя в съюза за мултита :) ) или си спомняш просто доброто старо време :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 25 2008, 15:02) Ухахахахахахаххаха. :lol: :lol: :lol: Извинявам се, ама ми е смешно. Има хора, които ако го кажат това ще си замълча, ама баш ти - направо ме размаза от смях :lol: :lol: :lol:

@ЗмеяСпас - абе всички са мултита ;) (твърдението е познато като Аксиома на Мултанофф :lol: )

Смеиш на какво :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 25 2008, 14:54) Нема, днеска са са най строгите пости от Великденските ;) Плюс това аз пия само айрян и по барове не ходя. Обаче специално по повода си сипвам 2 чаши боза, колкот да разбера че питиета с алкохолно съдържание не ми понасят добре

:a055:
Абе неможе едната да не си покърква, докато другите две се разсейват... Аз с една не мога да се оправям, ти с 3 - все трябва да се следят една друга... пък сигурно и заговорничат...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Много се отклонихте от темата , с две думи ще кажа че за един може за други не може , остава ми само да се моля някои ден valu да стане админ нали ми е приятел и сме в едн съюз белкем ми маха наказанията :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 25 2008, 14:09) Смеиш на какво :c022:
На акъла ти Петьо,на акъла.
Отговори

Върни се в “Off Topic”