Bulfleet / cstrike 1.6
-
Duncan Mac
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 11, 2008 9:59 pm
- Контакти:
Дайте да направиме едно турнирче ,ама да се разбереме предварително , за да могат да учасват всички.
Предполагам ,че ще е по петима в отбор.
Ние си имаме отбор - аз , RoYaL , Guilty , LoaD и whynot.
Организирайте си отборите ,определете капитани ( или нещо от тоя сорт) и се доразберете допълнително.
Предполагам ,че ще е по петима в отбор.
Ние си имаме отбор - аз , RoYaL , Guilty , LoaD и whynot.
Организирайте си отборите ,определете капитани ( или нещо от тоя сорт) и се доразберете допълнително.
Тва звучи като всеповтарящата се история дет се случва докато играя с тия от моя клас: обикалям аз нивото на 17 кръв те заложници спасяват,а са 4-ма да кажем или бомба ми слагат или севъзможни глупости...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- Duncan_Mac
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 11, 2008 10:06 pm
- Контакти:
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Момчета пишете ми едно ЛС или в темата.Довечера съм на линия след 8 часа някъде до не се знае кога
Лоуд,щом толкова ти се мазнят,довечера щ'а видим
Лоуд,щом толкова ти се мазнят,довечера щ'а видим
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]