Честит празник мили дами

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

Айде и тука да чиститя...

Честит празник Хитрушо.Да си жива здрава и всичко най-най.

Честит празник FACE_OFF.Да си жива здрава и всичко най-най и да ти върви във любовта a086.gif.

Честит празник Шакира.Да си жива здрава и всичко най-най.

Честит празник Учителко Джедайке STEFF.Да си жива и здрава.Да не оставяш учениците си посредата на курсовете и да ги оставяш сами да се учат и да имаш нови и нови ученици...и да ви върви със валката любовта a036.gif

Честит Празник хера. Да си жива и здрава, да продължаваш да налагаш със строгата си рака и да пооправяш вселенката която си има нужда и дано ми реализираш идеята за спамерист че много я искам...

П.С.Еми стеф, каде е валката за да черпи тогава :a055:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ъъъъ ... да се разпиша и аз в този форум, че не съм го правил ... от няколко века ;)
Честит да е празника на всички дами. Да са живи и здрави, все така красиви и .. малко по-малко да ни въртят :) Не, че досега се е намерила някоя да ме върти ... Ама .... бая съм давал откат ...
Извинявам се, че толкова късно, ама преди малко успях да изтрезнея от снощи ...
И пак за всички дами - довечера се очертава да се празнува женския празник по мъжки ... Разбира се, ще има и жени, та ... всите сте поканени. Моля кучета, котки, обувки и мъже да ги оставяте пред вратата :) За повече инфо на ЛС, ако ме намерите ... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

То празникът почти мина, но все пак честит осми март на всички от нежния пол : ) Да сте живи, здрави и винаги да ни радвате : )

П.С. След престоя ми в женска компания, стигнахме до заключението, че любимото пожелание между жени на този ден е "И да те слушат мъжете"...Може би си зависи от компанията.. :)
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Отговори

Върни се в “Off Topic”