Целия топ 100 в протекция :P

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
rallyrally
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от rallyrally »

Е нормално да са в протекция в момента системата на игра е по стандартите на макумба и затова всеки пази ценния ресурсец особено газта че иначе няма да има за боклучарки...като няма газ
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

macumba написа:Цитат(macumba @ Mar 7 2008, 10:47 AM) мина, мина, мина, мина, мина ... мина, протекция, мина, мина, мина, ... протекция, мина мина мина ... протекция, мина, мина мина, макумба мина, мина мина ...
И идва някой фен на бомберите с късмет (все едно всяка седмица взима дякпота на еврото) и с 2 атаки...не останават и мини...не останаха и протекций
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

puhi_puhcho написа:QUOTE(puhi_puhcho @ Mar 9 2008, 12:02 AM) И идва някой фен на бомберите с късмет (все едно всяка седмица взима дякпота на еврото) и с 2 атаки...не останават и мини...не останаха и протекций
...че какво ще им станат на мините от бомберите - нищо. тва е 2-ра не е 1-ва вселена!
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

puhi_puhcho написа:QUOTE(puhi_puhcho @ Mar 9 2008, 01:02 AM) И идва някой фен на бомберите с късмет (все едно всяка седмица взима дякпота на еврото) и с 2 атаки...не останават и мини...не останаха и протекций
Добре, че този фен на бомберите, нe е чел темата, че правилата от предишният рунд се запазват ;) . След това следват няколко минути пристъп на радост от наша страна, че тъй като той е блъскал Бомбардировачи, а ние Кръстове и Бойни, нашите флоти са по-стабилни от неговата и чакаме... да излезе офлайн :) )).
Последна промяна от Illuminate на нед мар 09, 2008 4:45 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Predator7
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 10, 2007 9:22 pm
Контакти:

Мнение от Predator7 »

И аз не съм в протекция :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=49025][/url]
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Браво на тебе , а я си кажи координатите :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ЦитатRusnaka

2008-16-03 00:32:42 Докладвай

razvitieto li shte si
precakvame ???????????[/quote]

Аман от мозъци в тая вселена... и що всеки комшия си мисли, че давам пет пари за него ;D Но този си го уважавам, беше много добра каса през последния рунд на Харда. И на мен, и на Генералисимус, и на целия съюз, та и на още 2-3...

P.S.: Тая тема много умря бе... я драснете някой ред ;D
Последна промяна от LoaD на нед мар 16, 2008 12:27 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

ЦитатRusnaka
2008-15-03 22:26:04 Докладвай

gledam se oplaka moito fr ot
tebe ;)

nadqvam se da spresh da go
zaka4ash ina4e izgarqsh

otgovori ama si pomisli hubavo[/quote]

е не мога да го измисля :) явно има лоши рецки :lol:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Те пак завзеха вселената тия Тамплиери. Да ме прощават рицарите, които се открояват с по-добра игра от тая тава тиквеници, дето лети в момента във втора и лети и из вселена SPEED. Пълна скръб. И тоя dindo, направо го намразих! Поне да има честта да спре да налива Zoro или да бъде грам активен поне. Егати касата... как има нахалството да кисне 2-ри цял ден не знам!... Тия развалят баланса на целия рунд, ... ... ... възмутен съм!!! Пълно безобразие! Топ 15 са само каси почти. Май верно наплива към другите вселени е за сметка на любимата 2-ра.

P.S.: Тоя пич ако те пипне пък... само кажи... ще го пратим да пипа хора в по-долен точков коефициент... :)
Последна промяна от LoaD на нед мар 16, 2008 2:11 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 16 2008, 01:03 AM) Аман от мозъци в тая вселена... и що всеки комшия си мисли, че давам пет пари за него ;D Но този си го уважавам, беше много добра каса през последния рунд на Харда. И на мен, и на Генералисимус, и на целия съюз, та и на още 2-3...

P.S.: Тая тема много умря бе... я драснете някой ред ;D
че ти от кой мислиш тека стабилно си наядах едната колония в началото :) )))))
ПП.още си го спомням този , все влизаше 1 минута след като го окълва , да пусне мода :)

ПП. какво пък се оплаквате праскайте мините и тека до 100 000

ПП. Некой ако мисли да се отказва да ми пише за акаунта :p140:
Последна промяна от Raid на нед мар 16, 2008 1:19 am, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Off Topic”