ВЪПРОС

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Като се замисля, май стоите на 'сухо' с тия свалки :dizzy:
Бе, май и закъсали мадами има, кой знае :p014: все някоя пияна може и да ви върже ....
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Уважаема Госпожо, извинете невежеството ми в неудобното положение в което съм, като ви отнемам от времето за да обърнете внимание на желанието ми да отпратя към Вас една Молба, за която ще Ви бъда много признателен. :a086:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 3 2008, 04:23 PM) Уважаема Госпожо, извинете невежеството ми в неудобното положение в което съм, като ви отнемам от времето за да обърнете внимание на желанието ми да отпратя към Вас една Молба, за която ще Ви бъда много признателен. :a086:
Разгеле, след 42 поста.... най-сетне получих отговор на въпроса си .....

Благодаря Misterya...

п.п.
за сега ще преживея някак си тъмнотата около "другарко" и "другарке" ;)
Последна промяна от CORWIN на нед фев 03, 2008 3:28 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 3 2008, 04:27 PM) п.п.
за сега ще преживея някак си тъмнотата около "другарко" и "другарке" ;)
Моля :)
Пробвай с Драга Госпожо, ако има някакви цветови наклоности... ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Не знам как е в един цивилизован град, ама по нашия край започват изречението си с "Драга моя", "Драги мой", обикновено когато се опитват да те опровергаят или подиграят за нещо... :) Да не стане сакатлък някакъв, знам ли :) . Зависи от годините на въпросната Госпожа. Ако става дума за някоя учителка, особено по български - тогава максимално официално и с уважение трябва да е, независимо кой се обръща към нея :}

Язък само дето форумистите се юрнаха да показват примерни свалки... Само секс и кръстосвачи им в главите. Да не пропуснем бирата и гадните (повечертано) админи :D
Последна промяна от LoaD на нед фев 03, 2008 4:21 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Абре викай и "Женоу давай еди кфо си" и гото'о :)
So we crawl.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

CooL написа:Цитат(CooL @ Feb 3 2008, 06:15 PM) Абре викай и "Женоу давай еди кфо си" и гото'о :)
За туй ли седиш на сухо ся? ;P
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Keri написа:Цитат(Keri @ Feb 2 2008, 04:46 PM) Не е важно обръщението - важно е как го казваш. Всичко може да носи дивиденти стига да е на място и точно казано :wink:
Здрастиииии (тип Джоуи) ... Грам не е важен етикета ... ако ще ти даде ще ти даде ;)
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Без запетайки не става :P
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

astalavista написа:Цитат(astalavista @ Feb 4 2008, 10:31 AM) Без запетайки не става :P
... иначе ще вземе да издъхне ;)
Следващия път опитай с ПЕ ...

пемрънпека пеми песе пепък... :P
Последна промяна от misterya на пон фев 04, 2008 9:41 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”